« Върни се назад Публикувано на 25.11.2017 / 9:30

А БЕ БЕНАТОВА, СТИГА С ТИЯ БАДЖАЦИ БЕ, КАЖИ КОЙ СТОИ ЗАД „РОБОТА“!

блокиране във ФБПо Нова – „Кой и защо заличава профили във Фейсбук“.

Адвокат Николай Хаджигенов, Мирюлюба Бенатова, която била блокирана някога, когато „Фейсбук не беше толкова популярен“ и специалист – компютърен.

Според Бенатова това си бил „робот“, който не правел разлика и не проверявал кой точно е блокиран.

А бе, Бенатова, речи го в прав текст, бе, кой стои зад „робота“ и кой го ползва за разчистване и цензура!

Добре ги вдяваш нещата, ясни ти са нещата – да, правилно разсъждаваш, че е като „наемно убийство“, но го кажи! Не е достатъчно само да седнеш на диванчето, кръстосала баджаци и да говориш общи красиви приказки.

Адвокат Николай Хаджигенов го каза – ПРАВИТЕЛСТВОТО СТОИ ЗАД БЛОКИРАНЕТО НА НЕУДОБНИТЕ!

ВСИЧКИ БЛОКИРАНИ СА ЗАРАДИ ПОСТОВЕ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО! Последният блокиран от преди няколко дни е Христо Комарницки.

АФЕРА го написа отдавна – много отдавна – Цветан Цветанов е онзи, който дирижира схемата – чрез платени тролове, които докладват всички – по списък! – които са неудобни за Властта на ГЕРБ.

Адвокат Хаджигенов каза, че е завел дело срещу Фейсбук и е подал жалба до Европейската комисия, и благодарение на ГЕРБ най-накрая може да стане и милионер.  Водещата и Бенатова се застраховаха, че не само ГЕРБ, ами и БСП ползвали такива методи. Да, ползват ги и БСП, и който се сетите от политическите мутанти, но СЕГА – ИСТЕРИЯТА Е ТОТАЛНА И ЗАД НЕЯ СТОИ ГЕРБ, А ОРГАНИЗАТОР НА ГИЛОТИНАТА Е ЦВЕТАН ГЕНЧЕВ ЦВЕТАНОВ.

Водещата заключи, че: „опитахме се да говорим за свобода“. Точно. ОПИТАХТЕ  СЕ. НО НЕ ГО НАПРАВИХТЕ!

Веселина Томова, блокирана 4 пъти един след друг, последният път – за един месец

Послепис: Петко Петков: „Написах че Бъчварова е министър, колкото аз съм космонавт и веднага бях блокиран за 3 дни. След месец написах, че Цветанов е син на шофьора на министъра на МВР преди 10 ноември и ме блокираха автоматично за месец. Бях принуден да пиша под друг профил и пак ме блокираха заради снимка на Боко с кривата Беновска как се целуват. Но сега ми казаха че публикувам порногравски материал. Тази снимка беше истинска и я имаше в медиите…“

«