« Върни се назад Публикувано на 20.08.2014 / 8:31

Аъаъъ, ъъъъ, аааа, ъъъъ, вижте, аъъъ… = правосъден министър. Христо Иванов

Христо ИвановВ сутрешния ефир на Нова телевизия, която не била на Бойко Борисов, се появи правосъдният министър Христо Иванов. Потресаващ! Изгледайте записа и ще видите, че изказа на правосъдния министър прелива от „Аъаъъ, ъъъъ, аааа, ъъъъ, вижте, аъъъ”. С това „ъ”-кане и „аааа”-кане Христо Иванов очевадно даде, без да иска, обяснение защо не му се е получило да практикува професията си на адвокат.

Иванов рече, че изобщо не се срамувал от това, че бил захранван с милиони от американските донори, защото „ние, аъъъъ, вижте, ааааа, сме ориентирани към евро-атлантическото пространство,аъъъъ”, и защото нямало нишо лошо да взима пари за проекти, които обаче и да ги споменял сега, нямало да говорят нищо на хората.
Ааааа, правосъдният министър наблюдавал корупцията при магистратите, ама нямало да бъде, ъъъъъъ, да каже имена, ааааа, защото нямало да бъде, аъъъъаааа, коректно.
Аааааа,аъъъъъ, аааа, аз искам да се проведе във ВСС честно избиране на председател на ВКС, ъъъъ, рече Христо Иванов, обаче имало аъъъъ, аааа, вратичка и изобщо системата не се знаело как можела, ъаъаааа, да бъде настроена…
Цолова, като Зоя Космодемянская, пък рече, че „в определени медии, които не се настроени добре към Вас” се появила информация за „отпуската Ви”.
Правосъдният министър отговори ъъъъъ, ааааа, аъъъъ, че съпругата му работела в Брюксел и живота им, аъъъъ, ъааааа, така се стекъл, ъаъаъ….И сега не се хвърляйте от прозореца: „Аааъъъ, не съм спирал да работя с документи по телефона,аъъъ“.
Общи приказки, баналности, лексика, която направо влудява, ъаъъъъ, ааааа, вижте, ааааа – равно на правосъден служебен министър.
Христо Иванов.
Afera.bg

«