« Върни се назад Публикувано на 23.01.2024 / 17:05

АШКОЛСУН, ПЕЕВСКИ! ГОДИНИ НАРЕД „АФЕРА“ ПРЕГРАКНА ДА КРЕЩИ ЗА „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“! И К’BO? ТАШАЦИ, ПАРДОН, ГЛАВНИ ПРОКУРОРИ, НА РОЯЦИ!

Делян Пеевски:

„…Моето мнение е, че президентът се страхува обаче да излезе като лидер на тази партия. /б.р. става дума за готвен пореден проект за партия от Радев/. Пак ще сложи някое „бау-бау“ отпред, както го е правил досега и ще се скрие.

Държавният глава да реши дали е „цирково куче“ на Корнелия Нинова, или ще става лидер на партия. Според мен той се страхува да основе партия, защото се страхува за имунитета си.

Какво се случва с разследванията, свързани с президента. Да сте чули нещо за тях? Може би трябва да видим в какви отношения е той с главния прокурор. Да не би да има дела „на трупчета“? Какво се случи със записания разговор, където той спасяваше дамата на сърцето си? Има ли край това дело? Къде е скрито? От Гешев, от сегашния главен прокурор или някой друг?

Радев в момента си прави партия. Според мен е събрал достатъчно средства от двете години. Корупционният кръг около него е чудовищен. Къде потъна „пътят на Копринката”? Къде потъна Сотир Ушев? Кой е касиерът?. Президентството е тъмна институция, пълна с много кеш”…

Като е прав Пеевски, прав е.

Ашколсун, Пеевски! В прав текст изрече резюмирано всичко онова, което АФЕРА крещи, разследва и информира от години. За Радев и недосегаемия му „път на копринката“.

За това, че е страхлив мишок и след всички нефелни опити да прави политически проекти, включително да продуцира и ПП, нито веднъж не застана с лицето и името си отпред. А не застана, защото му беше страшно важно да стане втори път президент, щото така е най – безветровито и удобно за психопатийната му комплексираност на тема кариера и власт.

Всичките му идиотски опити за „нови проекти“ се сгромолясаха, защото той няма не само никакъв усет за хора, а и е зависим и не смее да гъкне на „пътя на копринката“ му, който го е обсебил и го срути. Но не срути само него, а срути и държавата, защото благодарение на същия тоя „път на копринката“ „ПП“ е това, което е, и Радев е главният виновник за това сега държавата да е в ръцете на тези нагли прости мошеници.

Радев сега отново се е запътил да прави нова партия, тоя път щял уж да излиза напред. Е, и?! Късно е, либе, за китка, а и напълно катастрофално, защото тази „нова“ партия ПАК СЕ ПРАВИ от „пътя на копринката“ и всички онези малоумници около президента, които години наред натвориха безумни служебни кабинети и министри, са същите, които днес ще правят „нов проект“. Нали се сещате какъв пак ще е тоя „нов проект“, готвен от „копринките“?!

Години наред АФЕРА вади разследване след разследване за „пътя на копринката“. Факти, факти, крадене, чували с пари…

Е, и?!

И к’во?!

Ташаци, пардон, главни прокурори, на рояци!

Когато Гешев го играеше „революционер“ и обяви, че ще прави „операция „Чисти ръце“, без пръсти останах да му пиша да почне след Боко, веднага с ПП /Кирил и Асен и останалите/, и „Пътя на копринката“!

И к’во? Знаете ли какво ми рече Гешев? „Сега не мога да се бия и с Радев!“.

Що? Ами щото вървеше „прегрупирането“ и играта беше мръсна, а Гешев си пазеше задника. Затова и не пипна ПП /Кирил, Асен и останалите/ – не ги пипна за да стане правителството и то стана! Не бутна и „пътя на копринката“, защото и с Радев се договаряше, нищо, че Радев и него излъга, както постъпи мръснишки с ВСИЧКИ, които бяха до него. Освен, разбира се, с „пътя на копринката“, защото там е зависим от чувалите, пълни знаете с какво!

Сарафов, и той „прегрупираният“, бездейства като мишок. Щото и не смее да пръдне без да му кажат.

Аре сега, разберете се, кой точно натиска копчето, и ги активирайте тия, дето досега си бъркаха в задниците и не разследваха нито ПП, нито „пътя на копринката“. За Боко Тиквата всички разбрахме, че е „невинен“, благодарение на идиотското МВР на Радев, което така го изпра, че Боко да им беше плащал, нямаше да го направят така перфектно.

Като си прав, прав си, Пеевски. Един да изрече най-сетне „пътя на копринката“ след АФЕРА.

Чок шукюр.

Аре сега, код „удри“!

Веселина Томова

«