« Върни се назад Публикувано на 13.09.2014 / 15:12

Ахмед Доган се забавлява с „елитните“. Всичко и всички работят за Ахмед Доган. Местан, Пеевски и Бареков са вкарани „съдбовен триъгълник“, от който няма измъкване.

DOGAN19Ахмед ДоганАхмед Доган се забавлява с „елитните“. Дворняшките скимтят за срещата на Местан с Ердоган.
Ахмед Доган се отнася към повечето от „елитните“ като към проскубани улични псета. Провокира ги с потресаваща снизходителност. Как само проскимтяха пършивите дворняшки за срещата на Лютви Местан с Реджеп Тайип Ердоган. Как да не ги подритва Сокола такива? Как? Пролайването телевизионно на „улична подобрена“ е показателно. Доган ги докарва до бяс мастиите. А какво ги чака на байряма на 5 октомври – страх и трепет ги е нализил отсега, видно е, ама какво ги чака, бедна им е фантазията.
Най-забавен е, разбира се, Дудука. Този смешник се е взел толкова на сериозно, че вече става само за цирка. Палячото може да го цанят за клоун – напоследък във Варна гастролират истински циркаджии, защо да не го наемат на трудов договор. Само си представете хитрите очички, с които Ахмед Доган гледа предизборната хроника. Само си представете снизходителния му поглед, когато на екрана грейне, пардон, палячо като Дудука. Клоунът все пак провокира поне присмехулен интерес у Доган, твърдят наши хора в най-близкото му обкръжение – за разлика от Фелдшера.
Осман Октай няма как да влезе в полезрението на Ахмед Доган, каквито и тъпотии да избълва от някое телевидение. Той отдавна е никой за Сокола. НИКОЙ. Напъните му да се прави на интересен с „прогнози“ го представят като тв махленка, абонирана за измисленяшки сайтове. Само една негова издънка ще припомним – кошунствена издънка. Докато Димчо Михалевски, светла му памет, се бореше за живота си в клиника в Турция, Осман Октай дърдореше глупотевини как щял да бъде наследник на Сергей Станишев, готвели го на тайно място за лидер на БСП.
Докато дворняшките скимтят, Ахмед Доган вкарва Лютви Местан в голямата игра. Хвърля го в Дълбокото, за да му види акъла. Ако Местан изплува, ако не глътне водица и не се задави в суетата и егоцентризма си, ще има бъдеще като лидер на ДПС. Нещо повече – след Ердоган може да го приеме и тьотя Меркел, за да обсъдят „рационализма“ на Бойко Борисов.

Бареков обслужва ДПС с призива да се затвори границата с Турция. Пеевски да не го е взел на работа…

Имаме питане – Делян Пеевски да не е взел на работа Николай Бареков, изпълнявайки загрижената заръка на Ахмед Доган?! Само питаме. Нищо повече. Може ли някой да е толкова голям ентусиаст, че да не забележи очеизвадното – няма как да има толкова малоумен българин, който да не разбере, че Николай Бареков обслужва ДПС с призива да се затвори границата с Турция. Лютви Местан можеше да разкости с убийствен сарказъм лидера на „България без цензура“. Защо не го стори? О, не – не си мислете, че е заради заетостта му със срещата с Реджеп Тайип Ердоган. Депешата с гаргарата можеше да дойде и от Чанкая. Може да сте сигурни.
Обаче защо да се занимава Лютви Местан с такъв като Николай Бареков. Защо? Николай Бареков да не би да не е отговорност на старото си приятелче Делян Пеевски? Отношенията им са публична тайна. Комбинацията е като за читалищна самодейност. Местан и Доган отдавна не се занимават с организиране на „оперативното обслужване“ за прикриване на връзките между Пеевски и Бареков. Всичко и всички работят за Ахмед Доган – каквото и да сторят, каквото и да пискат. Местан, Пеевски и Бареков са вкарани „съдбовен триъгълник“, от който няма измъкване.
Всички обслужват актуалната политическа линия, зададена от Ахмед Доган. Но не може да не се признае – Бареков е най-старателен. Пеевски, ти си знаеш…

www.bgsniper.com

 

«