Публикувано на 05.06.2022 / 21:31

АХМАТ Е СИЛА, БАТЕ! ТЪГА С НАДНОРМЕНО ТЕГЛО. ЖУРНАЛИСТИКА С ТЕЖЪК ДИАБЕТ

Толкова ниско ниво пропаганда тече по 3-те национални телевизии, ама толкова ниско, че дори джобният разузнавач Атанас Атанасов не може да се шмугне отдолу. Even Милко Балев is ashamed!

Пускам си Лора К.

Уфффф, какъв ориенталски разкош! Ама, кофтито е, че телевизорът ми е малък. Щото за Лора трябват поне 52 инча. Монитор и мозък. А моите са малки. От анонсите в предаването обаче все пак разбирам, че в главната роля ексклузивно щял да бъде Асен Василев. Викам си, лелеле, so cool, Лора и леля Асена в общ ефир! Две известни актриси в предаване за инвалиди. (Подобно безсмислие, by the way, дори TLC не си позволява)

Иначе форматът тематично си върви стандартно – украинците са номер 1, а ние сме една голяма сволач. Не сме били гостоприемни, разбираш ли. Държали сме се кофти. С бежанците. Вместо да ги пуснем по домовете ни, ние се дърпаме. Лоши хора провалят готина сделка – любов срещу кокаинова паста. Страх и омраза в Рибарица, бате. И Кривой Рог.

И понеже всичко това не стига за сериозно зависимите телевизионни наркомани, Лора не спира, а ни удря със свръхдоза – пуска ни Тагарев. И още некъв професор. Двойка, за която дори без да гледам знам, че ще го съсипе Путин! С усмивка, чар и Иво Инджев в ролята на изкуствения интелект. Мозъци в платена менопауза, Киреееее. Мозъци кървят, ама безкръвно.

Всъщност Тервел Пулев се оказа най-честният събеседник в предаването на Лора К. На него поне веднага му пролича, че му е неудобно от абсурдния хилеж на оранжевата водеща. В някакъв момент тя дори реши да спомене нещо за “селския манталитет”. И го направи, напълно сериозно, докато бе облечена в оранжево копринено сукманче.

Ахмат е сила, бате!

Сори, ама кво друго да ви кажа?!

Тъга, пичове. Тъга с наднормено тегло. Журналистика с тежък диабет.

И на този фон, напълно естествено, Цънцарова печели медийната награда “Свети Влас”. Ами, нормално. За плажна журналистика – плажна награда. Руси коси и ококорени очи, уважаеми г-н министър. Упссс, сори, г-жо министър.

Абе, силна ни е телевизионната публицистика. Силна, като Валери Симеонов в Bedroom. Танцьорки се кълчат на ТВ пилона, а отдолу мастурбиращият народ фърга салфетки и инфлационни левове. И всичкото това на изключена музика.

Или с две думи – евалата, колеги! Дерзайте! Толкова сте добри, че заради вас ще ни пратят всички в командировка. С ядрена ракета. А Цънцарова ще е най-отпред! Щото единствена извън премиера, знае къде точно живее Лена…

Васил Петев

Коментари 34 за
“АХМАТ Е СИЛА, БАТЕ! ТЪГА С НАДНОРМЕНО ТЕГЛО. ЖУРНАЛИСТИКА С ТЕЖЪК ДИАБЕТ”

 1. Ама вярно ли, че в тоя клоунски тоалет се е появила на екран? Още повече ми е хубаво, че не я гледам, нея и другите и колеги от трите казионни телевизии. Пък и още, още повече – че не им слушам глупостите.

  1. А като ми спряха и руските канали, ми остана само Фейсбука с няколко сайта като вас, Афера /да не чуе дяволът/. И няколко профила на приятели във Фейсбука, когато не съм блокирана /пак да не чуе дяволът/.

 2. До съфорумците!
  Момичета и момчета от „Афера“, неприлично е да се присмиваме на физическите постановки на някакви публични лица. И все пак, не ми е ясно защо една част от водещите на Новата са толкова дебели, поне 3, има си стандарти. Дебели, но поне да се обличат и да сядат пред гостите си като хората. Дебел, но все пак възпитан.

  1. Когато пълнотата или слабостта допълват ГРОТЕСКАТА на Личността биват Окарикатурявани!!!
   Пример- Соломон Паси-Сух като ЧИРУЗ или Мумия на Синайски Гущер!!!

 3. По 356 лева за 3 месеца ще предоставя от днес Агенцията по заетостта за наеми и режийни от разходи на украински граждани с временна закрила, които са започнали работа, предава БНР.

  Освен това държавата ще осигури на работодателите минимална заплата и осигуровките за 3 месеца при наемане на разселените след 24 февруари украински граждани.

  Програмата за трудова интеграция на украинските граждани ще се изпълнява с европейски средства и по нея ще се кандидатства в Агенцията по заетостта.

  Осигурените пари за наеми на жилища режийни разходи и заплати за 3 месеца са на стойност 46 560 000 лева.

  Ще се осигурява и психологическа подкрепа, професионално ориентиране и мотивиране за започване на работа.

  Субсидираната тримесечна заетост може да е на непълно или пълно работно време, а на работното място ще се осигури и ментор от работодателя.

  За да ползват подкрепата, украинците трябва да са регистрирани в бюрата по труда и там на място да подадат заявления за интеграционната помощ.

  1. Ще се осигурява и психологическа подкрепа, професионално ориентиране и мотивиране за започване на работа.???
   На всеки час ще скандират Ахмат Сила и Слава Россия!!!

 4. Мисля, че не се бъркам. Преди доста години, може би 10, тази „красавица“ водеше някакво предаване в една от просташките телевизии, в което се включваха и зрители. Някакъв разгонен диФ селянин от с. Железница се обаждаше в почти всяко предаване, като недвусмислено показваше своя голям мерак към ЛК, предлагаше и да отиде при него да живее в голямата му къща. Дето се казва само да си събуе обувките и да се настани. Обаче ЛК не му се отдаде и не знам дали не сбърка. Той обаче ми се струва че спечели, като я гледам на какво прилича сега. Поне да беше умна!
  Селянинът от Железница трябва да почерпи. Надявам се, че вече не е самотен и разгонен. Поздравявам го, а също и участниците в този форум, които ползват руски език, с песента на Семен Слепаков – Мать /или Твою мать/.
  https://www.youtube.com/watch?v=efGBn-Yg9eY

 5. Телевизия Не гледам.Никаква.Ничия.От 2001.Дори прогнозата за вревето не ме интересува.На телефонът ми има плогноза за 1 седмица напред..От Интернет си търся я торенти, я от ютуб само полезна информация.В тубата можете да намерите много независими източници независимо от цензурата.А такива помии като Нетфликс и подобни-никога.Това е шкурка за мозъка.

 6. Тъп съм си и това е положението – напредък никакъв. Чета тук на сайта и се хващам, че не ми е ясна кадровата политика на телевизиите. Защо всечки телевизионни ръководители назначават красивите, хубавите и усмихнатите жени за водещи на времето а не за журналистки. Тук – там ще се появи една красива жена в новините и понеже си показала незнам – какво си от тялото – хайде да я мяхаме ( г-жа Гавазова ми бе симпатична, признавам). Та нали телевизионните програми са за нас бе милионерите а не за вас. Малки са ви данъците, малки. Любимецът ми ме открехна тук с един термин, който е според мен лично негов – „дупеведи“. Аз не съм такъв и няма да бъда но съм дърт гепаджия и без всякакво разрешение гепам този термин – хареса ми !

 7. Изброих десетки обидни квалификации за Крумова, особено касаещите телесата й.

  Къде сбърка тази Лора?

  Точно така, прави цял един народ на прасета. Упорито набива опорките на малоумните си началници, вместо да прояви професионализъм си бие камшика от тази отровна среда.

  Западът ВЕЧЕ признава тъпата си политика, но Лора и сие сякаш обитават остров, на който новини не достигат.
  Дори не е нужно да се отварят руски канали. Информацията за ИСТИНАТА вече проби планетарните медии.

  На себе си да се сърди.

  Вижте. Например, в Индия има култ към красотата. Знаете, имат учение за секса и любовта, където гъвкавите стройни тела за задължителни.
  Но същевременно боготворят дебели гурута и учители. Защо? Защото не ги лъжат, или поне не злоумишлено.

  Хората са склонни да простят телесни и душевни недъзи на отсрещния, стига той да е искрен и да не мами. Примери – бол.

  Нещо повече, когато харесваме някого, ние приемаме недъзите му като положителни.

  И обратното, ако някой лъже, мами, суче и усуква, дори Аполон да бе, ни изглежда крастава жаба, кротал с раздвоен змийски език, гнусна хлебарка.

 8. На никой ли не му направи впечатление думите на Кокорчо за втечнения газ?! Той каза, че вече е разтоварен и ползваме американски газ! Ама къде е разтоварен, по кои тръби тече – никой не знае. Нещо пак лъжат и прикриват. Ако беше вярно, Кирчо щеше да обикаля всички телезивии и да се хвали с американския газ, който той лично е докарал.

 9. Песента “зомбис” в действие.
  Плюс “dance in the dark”.
  Сателитното управление е задължително- идеята е на друг, но ми хареса.
  Министерство на истината от няколко дни ми изпраща подходящите реклами…
  Мерси, ама вече си имам.
  🙂

 10. Украйна може да бъде разделена според корейския сценарий, – The Washington Post Украйна може да повтори съдбата на Корея, която беше разделена, за да постигне мир.

  Това пише влиятелната американска медия The Washington Post.

  Дейвид Игнатиъс, експерт по международни отношения на американското издание The Washington Post, пише за възможността за повторение на „корейския вариант“ в Украйна – разделяне на страната на две части.

  Той вярва, че Байдън може да направи с Украйна, както някога САЩ направиха с Корея, където не можеха да постигнат целите си с военни средства.

  Прекратяването на огъня от 1953 г. изглеждаше като поражение за мнозина, пише той, но днес Южна Корея е едно от световните икономически бижута. Това може да е перспективата на следвоенна Украйна, уверява Игнатий.

  „Въпреки изтеглянето на части на руската армия от Киев, Москва постига значителен напредък в Донбас. Европейските съюзници на Вашингтон вече бият тревога и се тревожат за цената на един продължителен конфликт. Това е преломен момент за президента на Съединените щати. Вероятно в момента се води някакъв задкулисен пазарлък с Русия и в един момент ще започнат преки преговори за разрешаване на този ужасен конфликт.

  Игнатий, след редица свои колеги, за пореден път заявява, че бравурните настроения за бърза победа над Русия бързо избледняват и разделянето на Украйна може да е същата стъпка, която ще предотврати изтощителна война според корейския сценарий.

  Ще добавим само, че шансовете за повторение на „икономическото чудо” на Южна Корея в западната част на Украйна са изключително малки, като се има предвид, че най-вероятно режимът в Киев ще загуби последния си излаз на морето и че част от страна, която е богата на минерали и където е концентриран индустриален потенциал, „Връщане в пристанището на пристанището“ Украйна ще получи незавидната съдба на суровинен придатък и източник на евтина работна ръка за Полша.
  Источник: https://rusvesna.su/news/1654440608

  Источник: https://rusvesna.su/news/1654440608

 11. Ако на някой не му харесва у нас, знае къде е границата Много рев тези дни в какви лоши условия сме сложили част от бежанците и екскурзиантите от Украйна.

  Това е снимка от подготвените горски палатки за украински бежанци в Чехия. Според Seznam Zpravy в близост до град Бърно се изгражда палатков лагер за украински бежанци. На мигрантите е предложено да живеят в гората близо до магистрала „Масарик“. По-рано беше съобщено, че градският съвет на Прага ще закрие регистрационния център за бежанци от Украйна от 15 юни, тъй като властите не могат да им осигурят жилище в града. Така че ако на някой не му харесва у нас, знае къде е границата. До тук ни струват половин милиард лева, а сме получили само половината сума от ЕС…

  Станислав Пеев https://svobodnoslovo.eu/%d0%b0%d0%ba%d0%be-%d0%bd%d0%b0-%d0%bd%d1%8f%d0%ba%d0%be%d0%b9-%d0%bd%d0%b5-%d0%bc%d1%83-%d1%85%d0%b0%d1%80%d0%b5%d1%81%d0%b2%d0%b0-%d1%83-%d0%bd%d0%b0%d1%81-%d0%b7%d0%bd%d0%b0%d0%b5-%d0%ba%d1%8a/

 12. Написаната с екскремент „Слава на Украйна“ – потресаваща хармония на форма и съдържание /Поглед.инфо/ Един добър лаф беше измислен от нашите умове – „Бесняци“. И най-лошото е, че това дори не е шега. Всеки ден в Европа, дори при пълно информационно табу по темата, излизат различни случаи, особено крещящи, които карат лаика да потръпне и да погледне по съвсем различен начин хората от Украйна, които ще приютят на своя територия. Опозицията се надигна: малко след като стана известно за инцидента, лидерът на виенската фракция на Австрийската партия на свободата Доминик Неп поиска бързото депортиране на украинците. И в интервю за „Хойте“ той също настоя за строги наказания. „Тези хора нямат работа тук“, каза ясно Неп, видимо възмутен. Но украинските квази-приятели продължават да серат. И то в буквалния смисъл на думата. В България, местните се шашнаха от поведението на хората, на които дадоха убежище в празните курорти по Черноморието март-април-май. С приближаването на ваканционния сезон България осъзна, че е време да изгони настанените, защото ваканционният сезон е зад ъгъла, както и парите. Бесняците отказаха да направят това – къде и защо да си ходят от Златни пясъци на село. Започнаха да ги гонят със скандал. След това започнаха да пакостят – да разбиват хотелските стаи, да повръщат по ъглите и да пишат със собствените си изпражнения по стените на почивните станции „Слава на Украйна“. Ако не го бях видял с очите си, нямаше да повярвам. Защото слоганът „Слава на Украйна“, написан с изпражнения, е удивителна хармония на форма и съдържание. Това е израз на цялата тази идеология, с която нашите момчета се борят на първа линия. Огледало на душата. https://pogled.info/svetoven/ukraina/napisanata-s-ekskrement-slava-na-ukraina-potresavashta-harmoniya-na-formata-i-sadarzhanieto.142884

 13. The Hill: Решил ли е Западът да се помири с Русия /Поглед.инфо/ Западните страни, осъзнавайки, че санкциите и изолирането на Русия нямат желания ефект, се борят да намерят приемлив компромис, пише Уилям Малоуни в статия за “Хил”.

  „Ограничителните мерки ощетяват западната икономика. Рублата достигна двугодишен връх през май, а руският износ на енергия и селскостопански продукти носи рекордни приходи на Москва“, пише изданието. Според автора Вашингтон не е успял да обедини целия свят срещу Москва. Така от 195 държави само 65 се съгласиха да се присъединят към режима на санкциите на САЩ. Междувременно гиганти като Китай, Индия, Бразилия, Мексико и Индонезия отказаха да участват в тази икономическа война.

  „Всичко това предполага, че не Русия е изолираната от света суперсила, а може би самите Съединени щати“, заключава наблюдателят. https://pogled.info/svetoven/The-Hill-reshil-li-e-zapadat-da-se-pomiri-s-rusiya.142901

 14. Международния обществен трибунал по Украйна проведе експертна дискусия «Американо-украинска програма за разработване на бактериологични оръжия“ в Обществената Палата на РФ в Мосвка В Обществената Палата на РФ бяха представени факти относно нарушение от страна на САЩ и Украйна на чл. 1 Конвенцията на ООН за забрана на биологичните оръжия.

  Експертната дискусия беше организирана от Международния обществен трибунал с ръководител Максим Григориев . Той приведе подробности за мрежата от лаборатории за разработване на биологични оръжия, създадена в Украйна:

  Съединените щати се превърнаха в основна движеща сила в създаването на лаборатории. Те винаги са били пряко ангажирани в работата на биолаборатории на територията на Украйна. В близко бъдеще на уебсайта на Обществената палата на Руската Федерация ще бъде публикуван раздел с документите на Международния обществен трибунал на различни езици. Това е необходимо, за да се предаде на гражданите на различни държави истината. Надяваме се, че тези данни също са преведени на китайски, тъй като нашите китайски другари също чакат потвърждение по тези лаборатории.

  САЩ дори не отричат причастността си. Добре известната на всички»дама с бисквитките» Виктория Нуланд, изказвайки се в Сената, каза, че биологични и изследователски обекти на САЩ има, а Вашингтон се опитва да предотврати попадането им под контрола на руските въоръжени сили. Тя многократно даваше интервюта по тази тема, тези видеоклипове се намират в открити източници и определено ще ги публикуваме на нашите сайтове и площадки. Българска редакция Нюз Фронт в лицето на Ася Зуан имаше честта и отговорността да участва в експертната дискусия- очаквайте още материали по темата https://bgr.news-front.info/2022/06/05/mezhdunarodniya-obshhestven-tribunal-po-ukrajna-provede-ekspertna-diskusiya-amerikano-ukrainska-programa-za-razrabotvane-na-bakteriologichni-orzhiya-v-obshhestvenata-palata-na-rf-v-mosvka/

 15. А Русия освен със войната във Донбас ,ги започна и на дипломатичният фронт .От 3 -ти Юно е започнал световен трибунал по биолабораториите във Украйна .От тук нататък световната общост ще разбере кой всъщност е фашиста и нациста и как СЗО -което е производната на международният престъпник Джорш Сорос е манипулирала хората по света със корона вируса пуснат чрез прилепи по света .А другата новина която също е важна но непотвърдена е че САЩ започват тайни преговори със Руусия за разделянето на Украйна и това е свързано според мен със данните за биолабораториите във Украйна .Започват и много интересни новини и на дипломатическият фронт които не бива да се пропускат .И още една голяма новина от ДНР първите сто нацисти са вече със повдигнати обвинения и ги чака смъртно наказание от военен трибунал ,първият от тях ще бъде във освободеният Мариупол .

   1. да си таковам клавиатурата, лоджитек тоя път се изложихте яката, пиша като кашелот…

 16. За един месец ще я направя фиданка Лорчето.
  Само еВане и натурални сокове, плюс две яйца всеки ден и по една маруля, ама исстнска, а не онази…цънцаровата.

  1. Знаете Г-н Хей,
   моите уважения, ама ако направите от това гюбре фиданка за месец – тогава ще ходя на поклонение, Литийно шествие и прочие за Ваше Здраве, не се съмнявам в Намеренята и Способностите Ви, ама все-пак ще е как да кажа – супер-хюмън да я сложите в саксия под формата на фиданка!
   Както и да е, знаете, че се радвам винаги да си поговорим, желая Ви да сте жив и здрав и всичко най – както обикновенно!

 17. Генетичната Брънка за връзка между Флора и Фауна!?!?!?
  Руса горила Флорално облечена!!!Дизайнерският Реквизит от Банани на Студиото бе изяден от Екипа и гостуващите!!! Все още страдът от демократичният Синдром -Ами ако Утре няма Банани!!! 32 години…стана Хронично Заболяване!!! Очакваме и Маймунската Шарка !!!Маймунски Свят…кво да прайш…банани…маймуни …маймунски задници и квичене!!!

  1. Дебела жена с дрехи на едри големи цветя, особено ако е пък панталон, изглежда още по-дебела. Невероятно модно решение в конкретния случай!

 18. Лора К. – нямам кво да добавя, поздрави на В.П. за предишната статия!

 19. даже няма да чета Уважаемият В.П., само като видя тая малка, вече голяма минетчойка на отдавна починалият контракомунист, аман от палячовци и евтините им момичета, тая отива на баба…

 20. 110 кила чист сексапил!!!Дано Коритото да я привика скоро в Геената ….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *