Публикувано на 29.04.2021 / 9:15

„АФЕРА“ С БАРЕКОВ ПРЕДАВА ОТ … ТРОТОАРА, ПОНЕЖЕ НЕ ПУСКАТ „АФЕРА“ ВЪТРЕ В ПАРЛАМЕНТА! /ВИДЕО/

Това е положението.

Продължават да отказват акредитация на сайта АФЕРА, затова Николай Бареков предава от … тротоара пред Парламента.

А! И нещо много важно, че да сме наясно! Въх, защо АФЕРА била заложила на Николай Бареков, пищят тролчета и кретенчета със съмнителен коефициент на интелигентност.

Та, уточнявам: защото АФЕРА никога няма да заложи на „дръжка на микрофон“, защото АФЕРА уважава онези журналисти, които имат не само класа и талант, но и рефлекс и характер, и не им пука от това кой какво мисли за тях, а си вършат работата, а тя не е да държат микрофоните и да се пристискват, когато трябва да говорят и задават въпроси. Защото Бареков е знаещ, има достатъчен бекграунд, както е модно да се казва, сиреч биография, както и характер.

И защото АФЕРА винаги избира нестандартните решения. Ако предпочитате да ви каканижат мисирките, сменете сайта или телевизията. АФЕРА знае какво прави и винаги е извън стадото.

Утре, ако Боко, Шиши или Доган поискат да са ни репортери, ще ги вземем. Цвят и широта, и свобода трябва да има, драги ми, тролчета, вперени единствено да се вайкате кой ви изтрил коментара или кой не ви прочел „фундаменталните“ мисли. Ама анонимни, щото толкова ви е сърцето, единствено анонимни да се вихрите и да плюете всички, които застават с лицето си, когато изразяват позиция!

Веселина Томова

Afera.bg

Коментари 17 за
“„АФЕРА“ С БАРЕКОВ ПРЕДАВА ОТ … ТРОТОАРА, ПОНЕЖЕ НЕ ПУСКАТ „АФЕРА“ ВЪТРЕ В ПАРЛАМЕНТА! /ВИДЕО/”

 1. Браво, Бареков създава добро впечатление. Пожелавам успех на Афера. От много време се чувстваше, че г-жа Томова има нужда от съратници. С още по-голямо удоволствие ще следя сайта.

  1. Николай Бареков е много добър журналист, той се реабилитира след някои залитания в пристрастия към ГЕРБ ( при други е точно обратния процес) , плати висока цена за тях и сега на чисто. Уместен избор на Веселина Томова. Успех и сила и за двамата.

 2. Права сте г-жо Томова! Сто процента сте права! Ако не беше за рев работата, щеше да е за смях – големи,големи фактори в масмедиите, с неизчерпаеми и затъмнени финансови източници, пък ги е шубе от една дребничка, пъргавичка и опърничева жена! Моите приятели – руснаците имат един прекрасен епитет – „Засранци“ . Има и български синоним – „дрисльвци“ но аз предпочитам русизма – по-изразителен е ! Това, че се страхуват от Вас е повод за гордост – Вие ще се справите и извън кулуарите. Ще се справите но на тях – тъжна им майка!

 3. „Утре, ако Боко, Шиши или Доган поискат да са ни репортери, ще ги вземем.“, е написала В.Томова. И правилно – утре на „Афера“ ще й трябват точно тези репортери да отразяват дълги години напред ставащото в Централния софийски затвор….

 4. Бареков какъвто и да е но си разбира от занаята.Той си е топ журналист и много по добре ще се представи в парламента отколкото златния пръст сидеров

 5. Чалгарите са дпс 3 да България прокопиевата секта са дпс 2 🙂 Прокопиевата секта ще се наскачат този път колективно цялата долнопробна секта!

 6. Фесовете ще черпят Чалгарите:
  „Парламентът премахна ограничението за образуване на избирателни секции в чужбина“

 7. Нещо не мога да разбера. Тръмп преди една година отказа достъп на журналистка, тя подава жалба в съда и след три дни излезе решение, което задължи администрацията да я допуска и наравно с всички има право на въпроси.
  Защо Бареков и Байрактаров ли беше другия не са депозирали жалба пред съд, за да разберем и в този случай каква ще я свърши съдът?

  1. Защото „де юре“ те не са му отказали, а просто се размотават.
   И когато няма срок за отговор от въпросната администрация Бареков и Афера са с вързани ръце.

 8. Не може да се отрече, че Бареков има харизма и журналистиката му се отдава.
  Не съм му фен, но ми е интересно как ще се развие акцията по акредитацията.
  Успех на Афера!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *