« Върни се назад Публикувано на 29.04.2021 / 9:15

„АФЕРА“ С БАРЕКОВ ПРЕДАВА ОТ … ТРОТОАРА, ПОНЕЖЕ НЕ ПУСКАТ „АФЕРА“ ВЪТРЕ В ПАРЛАМЕНТА! /ВИДЕО/

Това е положението.

Продължават да отказват акредитация на сайта АФЕРА, затова Николай Бареков предава от … тротоара пред Парламента.

А! И нещо много важно, че да сме наясно! Въх, защо АФЕРА била заложила на Николай Бареков, пищят тролчета и кретенчета със съмнителен коефициент на интелигентност.

Та, уточнявам: защото АФЕРА никога няма да заложи на „дръжка на микрофон“, защото АФЕРА уважава онези журналисти, които имат не само класа и талант, но и рефлекс и характер, и не им пука от това кой какво мисли за тях, а си вършат работата, а тя не е да държат микрофоните и да се пристискват, когато трябва да говорят и задават въпроси. Защото Бареков е знаещ, има достатъчен бекграунд, както е модно да се казва, сиреч биография, както и характер.

И защото АФЕРА винаги избира нестандартните решения. Ако предпочитате да ви каканижат мисирките, сменете сайта или телевизията. АФЕРА знае какво прави и винаги е извън стадото.

Утре, ако Боко, Шиши или Доган поискат да са ни репортери, ще ги вземем. Цвят и широта, и свобода трябва да има, драги ми, тролчета, вперени единствено да се вайкате кой ви изтрил коментара или кой не ви прочел „фундаменталните“ мисли. Ама анонимни, щото толкова ви е сърцето, единствено анонимни да се вихрите и да плюете всички, които застават с лицето си, когато изразяват позиция!

Веселина Томова

Afera.bg

«