« Върни се назад Публикувано на 16.09.2023 / 8:44

АФЕРА ПРИЗОВАВА! ПОМОГНЕТЕ! ОТВОРЕТЕ СЪРЦАТА СИ СЛЪНЧО ГОГО!

АФЕРА призовава:

Помогнете! Отворете сърцата си за Слънчо Гого!

Публикуваме призива на майката на Гого:

ВАЖНО!!!!!!!! СПЕШНО!!!!!!!!

Здравейте, добри хора, приятели на нашия Слънчо Гого!

Мили хора, нашето детенце – Георги е едва на 6 годинки.

За тази крехка възраст му се наложи да претърпи 2 операции, защото е с вроден проблем на дебелото черво, с който се борим вече 6 години !

Разбира се от началото не можехме да разберем, че имаме проблем и отдавахме това, че не може да се изхожда с дни или това, че се изпуска по 5 пъти на ден без да усеща, че е някакво временно състояние или търсихме причината в крехката възраст.  За съжаление след дълго лутане из болници и специалисти, в Турция успяхме да намерим причината за всичко това .

 Георги беше подложен на множество изследвания и беше установено че страда от „Болест на Хишпрунг“, състояние Енкопресис.

Наложи се да се прибегне към спешна оперативна интервенция, при която се скъси дебелото черво с цел да се избегне поне  задържането на фекалии.

 Донякъде успяхме, но ето че една година след операцията проблема се завърна със същата сила, с която беше започнал .А именно задържане по 15 дни или неконтролируемо изпускане, придружено с болки. Не сме наясно какво точно се обърка, но лекуващия лекар в Турция ни беше предупредил, че е възможно състоянието да се повтори, защото дебелото черво е удебелено и с размери 3 пъти над нормалното за голям човек. Също знаехме, че за в бъдеще ще се наложат допълнителни интервенции, докато Георги не се възстанови напълно!

 Нуждаем се от вашата подкрепа, защото се налага нашето слънце да замине спешно за диагностика и ревизия на дебелото черво. Моля ви не ни изоставяйте в този труден за нас момент.Всяка една стотинка е от значение за живота на нашето Слънце!

               Очакваме проформа-фактура, сумата от която няма да е посилна за нас!Веднага щом я получим,ще бъде качена тук!П

⛔📢📌❗СЪБИРАНЕТО НА СРЕДСТВА ЗА ГОГО ПРОДЪЛЖАВАТ И КАМПАНИЯТА ОСТАВА ОТВОРЕНА❗❗❗МОЛИМ ВИ ДА СПОДЕЛЯТЕ❗❗❗

🙏🏻ХАЙДЕ, ПРИЯТЕЛИ,ОТНОВО ДА СЕ ОБЕДИНИМ ! НЕКА  И ТОЗИ ПЪТ ЗАЕДНО ДА ПОМОГНЕМ НА ГОГО ДА ИМА СЛЪНЧЕВО И БЕЗГРИЖНО  ДЕТСТВО! ❤

            Подкрепете ни по следния начин :

            Можете да дарите по следните възможни  начини:

          ⭐  – Дарителска сметка в банка ДСК

             IBAN

             BG03STSA93000029009050

             BIC:STSABGSF

           С титуляр Георги Стоянов Стоянов.

   ⭐    -PayPall:[email protected]

       Благодарим Ви ! ❤

       Бъдете благословени! ❤

       Заедно можем много!  ❤

Бъдете здрави и благословени!

Заедно можем много!

«