« Върни се назад Публикувано на 23.10.2014 / 16:36

„АФЕРА” ПРИЗОВАВА НЯКОЙ „БУДЕН ПРОКУРОР” ДА СЕ СЪБУДИ И ДА ПРАТИ НА ПОЩАТА НИ СПИСЪКА С ЛАПАЛИТЕ ОТ КТБ!

ШпионГлавният прокурор е длъжен да спазва закона и трябва да се съобрази с банковата тайна”, съобщават от пресцентъра на Сотир Цацаров в отговор на въпрос на Агенция БЛИЦ за оповестяване имената на кредитополучателите с необезпечени кредити в КТБ.От там обясниха, че според закона няма как по свое усмотрение главният прокурор да огласи имената на облагодетелстваните лица и фирми. В пресцентъра нямат информация списъкът да е получен от главния прокурор, но дори и това да е така, той попада в графата „банкова тайна.

Единственият орган, който е редно да знае тази информация, е съдът. И прокуратурата е длъжна да я предостави единствено и само на съда в рамките на образувано досъдебно производство. Това е единственият компетентен орган, който трябва да я знае”.
В същото време жълтакава медия, която подменя жълтакавото си агрегатно състояние в „стожер” на „журналистика”, обявява медии, които били лапали мангизи от КТБ, като естествено изключва себе си. Недялко Недялковата медия, която няма нищо общо, ама нищо общо никога не е имала с Делян Пеевски, винаги е „ангел небесен”.
Журналистиката е затънала до уши в мръсни финансови схеми и банкови игри”, пищи точно Недялко – недялковата жълтакава медия, която никога, ама никога, не е имала нищо общо с Делян Пеевски. И точно тя раздава морал за „журналистика”, dick off.
И тъй като АФЕРА неведнъж е получавала на пощата си разработки, записи от Банкя, СРС-та – „made in Камен Ситнилски” и други „секретни” материали, призоваваме будните „прокурори” да се събудят и да изпратят на пощата на АФЕРА пълния списък с лапалите кинти от КТБ!
АФЕРА няма никакво притеснение да публикува списъка, ако ще и да наруши вселенската тайна.
Ако се намери някое „смело сърце” сред ченгета, прокурори и всите, които морализаторстват на тема „банкова тайна”, оставяме и резервна поща – [email protected]
А да ви видим, стиска ли ви?
Afera.bg

«