Публикувано на 07.04.2021 / 18:38

„АФЕРА“ ПРЕДУПРЕДИ КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ ОЩЕ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ И … ЧОВЕК НА ПАШАТА И КАРАТИСТА ПРЕБИ КМЕТА НА БЕЛГУН. МВР СИ БЪРКА В ЗАДНИКА ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ!

На 26.02.2021 АФЕРА ПРЕДУПРЕДИ! с публикацията!:

ЗЕМЕВЛАДЕЛЦИ ОТ ДОБРИЧ НА МУШКАТА С ДЕПЕША ОТ МИТКО КАРАТИСТА И ПАШАТА: ИЛИ ОСИГУРЯВАТЕ ПОБЕДА ЗА ИЗБОРИТЕ НА ГЕРБ, ИЛИ БИЗНЕСА ВИ ЩЕ ПОСТРАДА

https://afera.bg/%d0%b7%d0%b5%d0%bc%d0%b5%d0%b2%d0%bb%d0%b0%d0%b4%d0%b5%d0%bb%d1%86%d0%b8-%d0%be%d1%82-%d0%b4%d0%be%d0%b1%d1%80%d0%b8%d1%87-%d0%bd%d0%b0-%d0%bc%d1%83%d1%88%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d1%81-%d0%b4%d0%b5/

….

РАЗБИРА СЕ, МВР СИ БЪРКАШЕ ЗАДНИКА, А ВЛАСТТА СИ ГО ПРЕМЕСТИ СЛЕД ПУБЛИКАЦИЯТА НА „АФЕРА“.

И напълно „естествено“ последва онова, за което писахме:

„Това е Благомир Станев, кмет на с.Белгун, общ.Каварна.

Около 2 ч. сутринта на 05.04. той е пребит в офиса на ГЕРБ Каварна.

Изпращат кола с двама мъже да го закарат до офиса на Герб, като му казват, че го вика спешно Елена Балтаджиева.

С влизането в офиса разбира, че е лъжа.

Започват да го бият. Причината – защо в с. Белгун има само 46 гласа за Герб и защо не се е постарал да накара селото да гласува за партията.

Дано никога да не ви се налага да изживяване ужаса, който изживява той и семейството му!

След като от ГЕРБ са получили копия на протоколите – още 6 човека са заплашвани и привиквани в същия офис…

Всички са подали жалби.

Лицето присъстващо и вероятно пряко извършило побоя е Йордан Стоянов  – близък приятел и донор на знакови фигури от местната полиция.

Друг подобен присъствал местен феодал е и Илиян Събев.

Продължаваме да ровим по случая!

Споделете.

Можете да помогнете да ги спрем, като дадем максимална гласност, като стигнем до големите медии!“

Кметът на Белгун е сигнализирал прокуратурата. Сега същата тая прокуратура да се сезира и за бездействието на МВР след публикацията на АФЕРА, защото ако беше си свършило работата още през февруари след алармирането на АФЕРА, нямаше сега да има пребит.

В жалбата до Окръжната прокуратура в Добрич Благомир Станев твърди, че в 3:30 ч. сутринта двама души се почукали на входната му врата на жилището му в село Белгун. Те му казали че кметът на Каварна и председателят на Общинския съвет го чакат за среща в офиса на ГЕРБ.  След настояване от тяхна страна Благомир Станев твърди, че е тръгнал с колата си към града.

В жалбата му се посочва, че влизайки в офиса, там са го заварили няколко души – Илиян Събев (областен координатор на ГЕРБ за Добрич), Йордан Стоянов, който е председател на общинския съвет в Каварна, техническият секретар на ГЕРБ в Каварна. Илиян Събев започнал да го обижда, псува и да изсипва отпадъци върху него.

„Започна да ме рита и да ме бие с юмруци, изкара автоматичен нож от джоба си и започна да ми реже екипа“, пише още в жалбата си кметът на с. Белгун и допълва, че останалите са наблюдавали, а председателят на общинския съвет Стоянов е снимал с телефона си.

Afera.bg

 

Коментари 19 за
“„АФЕРА“ ПРЕДУПРЕДИ КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ ОЩЕ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ И … ЧОВЕК НА ПАШАТА И КАРАТИСТА ПРЕБИ КМЕТА НА БЕЛГУН. МВР СИ БЪРКА В ЗАДНИКА ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ!”

  1. тия хора са си техни хора…първо им се продават и лапкат, после ги понатупват,щото им намерили малко гласове.И докато лапкат не реват, но като ги отупат след това и се сещат, какво лошо нещо бил боят…

 1. Питай някой ловджия как се отстрелва глиган. Па му поискай и чифтето да се пробваш. По Делиормана има много дивеч. Успех и на слука.

 2. ЗА КУРВЕНСКИЯТ МАНТАЛИТЕТ И МОРАЛА НА КАЛИНКИТЕ НА БАНКЯНСКИЯ БАНДИТ
  ИЛИ КАК ГЕРБАДЖИЙКА СЯДАТ НА ГОРЕЩА ЮТИЯ ИЛИ НА СЛОНСКИ ЧЕП

  „Ще направя това, което трябва да бъде направено“

  Това заяви социалният министър в оставка Деница Сачева НА ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ ВЪПРОС дали би се съгласила да е един от 10-те дежурни депутати, които да подкрепят Слави Трифонов .

 3. Шайката на Борисов в действие!
  Трифонов виж и чети това и ония дребния Хаджи Тошко Ерусалимски да му затвориш лайняната уста, че без време ще изтечете в канала на историята. Разберете ти и твойте сценаристи, че политика с отрицание не се прави, политиката е изкуство на възможното и компромиса, набийте си най – после в дебелите глави, че коалицията между ИТН, демократите, мутри вън,подкрепена от БСП, а защо не при определени условия и от ДПС може да свали шайката на Борисов от власт завинаги.

  1. Защо си мислите,че чалгари,които нямат идея,идеология,план,програма и акъл да направят партия, ще предприемат нещо смислено в името на България. Въобще няма да се учудя, ако утре се прегърнат с Боко в името на България,българския народ и онези 50 милиарда,които щяли да дойдат от ЕС.

 4. Знам за една прекрасна госпожа, но не тази, за която Тиквата приказва, а една друга, която е била зверски чукана от двама други чакали в офис на ГЕРБ в провинцията, където тя е отишла по собствено желание, защото и били обещали назначение.
  Назначението така и не получила, но получила два герберджаийски грездая.
  Тиквата е наглец и докато Каскетов и ЕНП го крепят той ще продължава да наглее.
  Все пак не трябва да се забравя, че огромната маса не са гласували и това са цели
  4 милиона българи .
  Те също не искат Тиквата и чакалите му.
  Игрите на демократите идиоти нямат край, защото продължават да търпят Злото в лицето на Тиквата и това е омерзително за цяла България.
  Видовден има и ще дойде.
  Бъдете сигурни!
  СЪДБАТА НА БОКО е ДА СЕДИ НА КУ*А на САТАНАТА, а индивидите от ШАЙКАТА МУ ще правят свирки на дяволите около инструмента , на който седи Миротворецът от Банкя с дебелия г*з.

 5. Ако тази партия на лъжата, кражбата и престъпността не е на власт, ще получи при честни избори 12-13%, толкова са простаците в България. Време е и вече се вижда, че тази измет отива там където е мястото и, на бунището. Пожелавам лицата бмб и цвцв, да се прегърнат и изтънцуват „Последен валс“.

  1. Цвъкалото си бил подал оставката като шеф на републиканците – американски демократи .

   Сега шеф щял да бъде Вълнясалия помако-простак а Цвъкито ще разпределя мариханата, за да Сбира пари за изкупуване при следващи избори .

 6. Това ще се случи и на много други места. Герберите са полудели. И тон за това дава др. Борисооф. Ще топят следващото правителство в Брюксел, ще лъжат и манипулират, както го правеха с правителството на Орешарски. Спомняте ли си какъв вой надигнаха само за един цвят на БМВ в министерството на външните работи. Медиите са техни и ще им слугуват безцеремонно, съдебната система, ще си прави оглушки, а Бойко ще предлага депутати като круши и всячески ще пречи на работата на парламента. Др Борисооф ни бил избавил от 3 кризи. През целия първи мандата бюджета беше на дефицит, но медиите мълчаха и го превъзнасяха. Сега сме още в по лошо във всички сфери на живота с огромен държавен дълг и съсипана икономика, Спасил ни от мигрантска криза, нищо че ЕС плати с млр. евро на Турция да задържа мигрантите. За ковид кризата да не говорим, след като сче на челните места по смъртност и на последно по ваксинация. Благодаря за такова спасяване. Доказа и в нощта на изборите от Банкя, че е готов на всичко в името на властта. Говори за опит и знания един пожарникар, който преди да влезе в политиката е развивал шлангове и пазил ТЖ и Симеон. Когато един нарцис се смята за незаменим мястото не му е в политиката. Направи много поразии, но медиите и беззъбата опозиция мълчаха, защото и те участваха в разграбването.

 7. Каква наивност цари в държавата, че нещо ще се промени.

  ЗАКОН НА ИСТОРИЯТА: ЖИВОТЪТ НА ХОРАТА НЕ СЕ ПРОМЕНЯ С ИЗБОРИ И РЕФЕРЕНДУМИ, А САМО ЧРЕЗ ВОЙНА, РЕВОЛЮЦИЯ И ВОЕНЕН ПРЕВРАТ.

 8. Томова, колегите искат Иван Портних. Не знаем защо.
  Започна се!
  Помагайте си

 9. Томова, Б. М. Б е сбогом. И за този случай де знае.
  Б. М. Б не е нужен
  Започна се!
  Помагайте си

  1. Ама недейте така! Бойчето е пич ! , той не лъже , той не краде , не е страхлив , има 3 виШи образУвания , не е просТ… много !!!

  2. То пък вие господин Дървов сте един дървен коментатор ма’ни , ма’ ни нема що! Тя държавата е на това дередже от такива професори и коментатори като вас гу’син Дръвов. Да не дава Господ такива като вас да управляват държавата. Жална ни майка тогава

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *