« Върни се назад Публикувано на 07.04.2021 / 18:38

„АФЕРА“ ПРЕДУПРЕДИ КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ ОЩЕ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ И … ЧОВЕК НА ПАШАТА И КАРАТИСТА ПРЕБИ КМЕТА НА БЕЛГУН. МВР СИ БЪРКА В ЗАДНИКА ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ!

На 26.02.2021 АФЕРА ПРЕДУПРЕДИ! с публикацията!:

ЗЕМЕВЛАДЕЛЦИ ОТ ДОБРИЧ НА МУШКАТА С ДЕПЕША ОТ МИТКО КАРАТИСТА И ПАШАТА: ИЛИ ОСИГУРЯВАТЕ ПОБЕДА ЗА ИЗБОРИТЕ НА ГЕРБ, ИЛИ БИЗНЕСА ВИ ЩЕ ПОСТРАДА

https://afera.bg/%d0%b7%d0%b5%d0%bc%d0%b5%d0%b2%d0%bb%d0%b0%d0%b4%d0%b5%d0%bb%d1%86%d0%b8-%d0%be%d1%82-%d0%b4%d0%be%d0%b1%d1%80%d0%b8%d1%87-%d0%bd%d0%b0-%d0%bc%d1%83%d1%88%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d1%81-%d0%b4%d0%b5/

….

РАЗБИРА СЕ, МВР СИ БЪРКАШЕ ЗАДНИКА, А ВЛАСТТА СИ ГО ПРЕМЕСТИ СЛЕД ПУБЛИКАЦИЯТА НА „АФЕРА“.

И напълно „естествено“ последва онова, за което писахме:

„Това е Благомир Станев, кмет на с.Белгун, общ.Каварна.

Около 2 ч. сутринта на 05.04. той е пребит в офиса на ГЕРБ Каварна.

Изпращат кола с двама мъже да го закарат до офиса на Герб, като му казват, че го вика спешно Елена Балтаджиева.

С влизането в офиса разбира, че е лъжа.

Започват да го бият. Причината – защо в с. Белгун има само 46 гласа за Герб и защо не се е постарал да накара селото да гласува за партията.

Дано никога да не ви се налага да изживяване ужаса, който изживява той и семейството му!

След като от ГЕРБ са получили копия на протоколите – още 6 човека са заплашвани и привиквани в същия офис…

Всички са подали жалби.

Лицето присъстващо и вероятно пряко извършило побоя е Йордан Стоянов  – близък приятел и донор на знакови фигури от местната полиция.

Друг подобен присъствал местен феодал е и Илиян Събев.

Продължаваме да ровим по случая!

Споделете.

Можете да помогнете да ги спрем, като дадем максимална гласност, като стигнем до големите медии!“

Кметът на Белгун е сигнализирал прокуратурата. Сега същата тая прокуратура да се сезира и за бездействието на МВР след публикацията на АФЕРА, защото ако беше си свършило работата още през февруари след алармирането на АФЕРА, нямаше сега да има пребит.

В жалбата до Окръжната прокуратура в Добрич Благомир Станев твърди, че в 3:30 ч. сутринта двама души се почукали на входната му врата на жилището му в село Белгун. Те му казали че кметът на Каварна и председателят на Общинския съвет го чакат за среща в офиса на ГЕРБ.  След настояване от тяхна страна Благомир Станев твърди, че е тръгнал с колата си към града.

В жалбата му се посочва, че влизайки в офиса, там са го заварили няколко души – Илиян Събев (областен координатор на ГЕРБ за Добрич), Йордан Стоянов, който е председател на общинския съвет в Каварна, техническият секретар на ГЕРБ в Каварна. Илиян Събев започнал да го обижда, псува и да изсипва отпадъци върху него.

„Започна да ме рита и да ме бие с юмруци, изкара автоматичен нож от джоба си и започна да ми реже екипа“, пише още в жалбата си кметът на с. Белгун и допълва, че останалите са наблюдавали, а председателят на общинския съвет Стоянов е снимал с телефона си.

Afera.bg

 

«