« Върни се назад Публикувано на 18.06.2014 / 22:33

АФЕРА НАПИСА ТОЧНО ПРЕДИ ГОДИНА: 5 МИЛИАРДА ОТ ОМАН ВЛЯЗОХА В КОРПОРАТИВНА ТЪРГОВСКА БАНКА, БЪЛХА ВЕЧЕ ГИ УХАПАЛА, ЧЕ ОРЕШАРСКИ ДЪРПА ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ ОТ ТАМ

 

Точно преди една година, на 17 юни 2013 година, в началото на управлението на правителството на Орешарски АФЕРА написа в прав текст: „5 МИЛИАРДА ОТ ОМАН ВЛЯЗОХА В КОРПОРАТИВНА ТЪРГОВСКА БАНКА, БЪЛХА ВЕЧЕ ГИ УХАПАЛА, ЧЕ ОРЕШАРСКИ ДЪРПА ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ ОТ ТАМ”.

Поради актуалното и значение и днес, АФЕРА припомня публикацията:

„5 МИЛИАРДА ОТ ОМАН ВЛЯЗОХА В КОРПОРАТИВНА ТЪРГОВСКА БАНКА, БЪЛХА ВЕЧЕ ГИ УХАПАЛА, ЧЕ ОРЕШАРСКИ ДЪРПА ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ ОТ ТАМ

Преди месеци 5 000 000 000 са влезли в Корпоративна търговска банка, разкри АФЕРА от свои брилянтни източници. Парите са от супер богати лица от Оман и са внесени в Корпоративна търговска банка. С лобиране пред баровците от Оман изключителното си съдействие е оказал Ахмед Доган. Богаташите са избрали българската банка на Цветан Василев, поради това, че в Оман със закон е забранено лихварството и чрез влагане на огромни авоари в българската банка, те ще могат да получават лихви.

Междувременно днес БГНЕС съобщи, че премиерът Пламен Орешарски ще вади парите от Корпоратавна търговска банка /КТБ/ на голяма част от държавните дружества, включително и от енергийния сектор, които държат парите в банката на Цветан Василев.

И всички държавни дружества да извадят парите си от КТБ обаче, след удара с 5-те милиарда, постъпили от Оман, банката „бълха ще я ухапе”.

Внасянето на огромните вложения от Оман са докарали до истерия Бойко Борисов още преди изборите, когато научава за това, информират брилянтните ни източници. Той си е дал ясна сметка, че с такъв капитал по никакъв начин няма да успее да стиска за гушата Цветан Василев, както го е правел докато беше на власт.

Вкарването на огромните пари от Оман в КТБ обяснява и демонстрираната „независимост” от страна на кръга около Цветан Василев по темата ГЕРБ, Борисов и Цветанов.”

Afera.bg

 

«