Публикувано на 11.02.2022 / 15:56

АФЕРАТА „PEGASUS“: КОНСУЛТИРАЛ ЛИ Е ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ ЗАКУПУВАНЕТО НА СОФТУЕР ОТ ИЗРАЕЛ. ПОСЕЩАВАЛ ЛИ Е ЙОВЧЕВ ПОСЛЕДНАТА ПОЛОВИН ГОДИНА „ДОНДУКОВ“ 2 И ХОДИЛ ЛИ Е В „БЯЛАТА СТАЯ“ НА „СИНЕРГИЧНИЯ“ ДОМАКИН

АФЕРА първа разкри, че България е станала обект на мощна афера по подслушване и проследяване чрез израелски софтуер за шпионаж Pegasus.

БРУТАЛНО РАДЕВ И КИРЧОВЦИТЕ ВКАРАХА ШПИОНСКИЯ СОФТУЕР PEGASUS ЗА ТОТАЛЕН КОНТРОЛ НАД ОПОНЕНТИТЕ НА ВЛАСТТА. ЗНАЕМ КАКВО НАПРАВИХТЕ МИНАЛОТО ЛЯТО!

https://afera.bg/%d0%b1%d1%80%d1%83%d1%82%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%be-%d1%80%d0%b0%d0%b4%d0%b5%d0%b2-%d0%b8-%d0%ba%d0%b8%d1%80%d1%87%d0%be%d0%b2%d1%86%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%b2%d0%ba%d0%b0%d1%80%d0%b0%d1%85%d0%b0-%d1%88/

Кирчо Петков, който се води министър-председател, скочи до небето и побърза да отрече, че у нас службите ползват Pegasus. Казали му били от ДАНС. Сигурно и Лена така е казала, след като е проверила в Google, може и „синергичния“ Радев да му е звъннал. Щото нещата са сериозни и ще стават още по-сериозни.

Колко политици, бизнесмени, магистрати, журналисти са били следени, телефоните им пробити, пощите и съобщенията източени и т.н.? Много! Поне 150.

Сега, обаче, ще попитаме в прав текст – кой има консултантски бизнес с Израел? И ще отговорим – бивш вицепремиер, бивш вътрешен министър, бивш началник на кабинет на президент, бивш председател на ДАНС.

Чакаме от Цветлин Йовчев да отрече или да потвърди – консултирал ли е закупуването на софтуер от Израел, който да се използва в България?

През 2016 г. Цветлин Йовчев сам се похвали, че е създал частно дружество за консултантски услуги в областта на сигурността на име „Сейф Сити Секюрити Проджектс“. Пред БТВ, той определи компанията си като: „малък бизнес в областта на сигурността и информацията“. Йовчев сам посочи, че работи с клиенти от Европа и Израел, като е представител с ексклузивни права, без да дава подробности за конкретните дейности и услуги, които предлага.

На въпрос дали бизнесът му не го поставя в конфликт на интереси спрямо дългогодишната му работа в службите за сигурност, Йовчев отговори, че компанията му не се занимава с „информация, която касае държавните структури“. „Човек, който е дал живота си за такива служби, никога няма да тръгне срещу тях“, каза още бившият председател на ДАНС.

Справка в Търговския регистър тогава показва, че компанията „Сейф Сити Секюрити Проджектс“ ЕООД е регистриран в края на януари 2016 г. с 1000 лв. първоначален капитал, чийто едноличен собственик е Цветлин Йовчев.

Под описанието за предмет на дейност са изброени: разработване и внедряване на проекти, в това число консултантски услуги в областта на сигурността; доставка на технически средства, оборудване, системи и компоненти за тях; разработване на технологии и технически средства; техническа поддръжка и сервизно обслужване; търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица; консултации в областта на строителството и др.

Това е второто търговско дружество с участието на Йовчев след „Регулус Консулт“ ЕООД, създадено през 2008 г. и впоследствие прехвърлено на друг бивш ръководител в ДАНС – Иван Драшков, преди да бъде преобразувано под името „Глобъл Кансалтинг“.

Ще попитаме и друго? Посещавал ли е Цветлин Йовчев последната половин година „Дондуков“ 2 и ходил ли е в „бялата стая“ със „синергичния“ домакин?

Кати Христова

Коментари 18 за
“АФЕРАТА „PEGASUS“: КОНСУЛТИРАЛ ЛИ Е ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ ЗАКУПУВАНЕТО НА СОФТУЕР ОТ ИЗРАЕЛ. ПОСЕЩАВАЛ ЛИ Е ЙОВЧЕВ ПОСЛЕДНАТА ПОЛОВИН ГОДИНА „ДОНДУКОВ“ 2 И ХОДИЛ ЛИ Е В „БЯЛАТА СТАЯ“ НА „СИНЕРГИЧНИЯ“ ДОМАКИН”

 1. като преди това унищожи службите на мвр занимаващи се с техническото обезпечаване!

 2. Тepr програми не са от сега, той Тиквата беше в много сърдечни отношения с Израел. Преди 2 години имаше такъв виц: мъж се обажда на жена си „Жено изключи Вайбъра! Дежурния офицер дойде на работа да ми показва видео как се чу**ш с любовника си на нашата спалня, а той е рецидивист-ще дигнат покъщнината“. Та така, Big Brother не е от вчера!

 3. Когато си любимка на РАДЕВ, Нинова, Христо Иванов, Слави Трифонов, Киро и Асен , а не се погледнете в огледалото.
  Деса, беше интимна с един висш офицер, а той и плащаше с държавни пари.
  Трудно е си желана с тая крива усмивка, набръчкана кожа, колкото и да си прави корекции напоследък. Мома Рада като шунда насрана с нова премяна към светлото нищо. Министерството на пропагандата и халтурата монтирали едни устройства да бройкат непослушни хора. Страда от ужасен глад за държавната попара, екскурзии и почивки на държава издръжка. Най-верен слуга на Херо губернаторът, покорно следват творческите пориви на вятъра на промяната с измамата

 4. Ами с хилядите камери по градове и палнки постигнаха видео…
  Сега им трябва аудио !
  Това просто е преход от нямото кино към модерното ново кино !

  А филма е същият – Чарли Чаплин пуска напред едно момче да чупи стъклата по къщите ,а той като опитен джамджия върви отзад да ги оправя…

  Венсеремос.

 5. Каква ли синергия ще се получи от КПК(к*ра на Просто Киро) и футката на ХМ от ул. „Козяк“ ?

  ПРОГНОЗА

  Цунами или суперцунами?
  А ний ще ближеме банани
  от Еквадор или от Коста Рика,
  все едно ми е, но сигурно е
  че живея в г*за с мотика.
  Бананите са жълти и дебели
  за ЕU BG-cкотове- гладни,подивели.
  евтина човешка стока,
  коят“ не мой да си плати и тока,
  за грош пара продали
  туй що не гасне, не на някой друг,
  а на куче страшно, куче бясно,
  виещо и по Яна Хуса ,
  а също по Иисуса.
  О, вий презрени дребни властни твари,
  мислете си понякога,
  на брифинги и с курви,
  в кабинети или в будоари,
  че радостта ви кратка ще да е
  и Видовден ще има, и тропари
  за Синергията свята,
  родена на кревата
  от черен х*й и дупките ви важни,
  а вий ще хълцате от страст
  с очички алчни, влажни
  и с жлъч в дупката отровна.
  Евал съм ви приоритетите,
  върнете ми хляба и университетите !

 6. Нека използват програмата спрямо съпругите си, за да разберат на кой еленски стадия се намират !

 7. Aко заради летящия юдeйcки кон бoкoвците някак си успеят му го нaтpecaт импичyвaщo на ниcкo пoдxвъpчaщия нaтoвcки сeляндyp-peзидeнт, няма ли да е голям смях? Хем ще си отдъхне народа поне за година, докато Xepoин Mycтaфaта сглоби следващият „A“-oбoр кpaваpcки мapиoнeтки. Ха дано, ама надали.

 8. Препил е снощи тоя мypyк Чaшкoв. Нищо му няма. Кacкета, малко от малко да беше стока, биваше вече да е разковал новата джендърляк кочина, aма к*рец.

 9. Aбе да е*а и кacкета му пpocт милициoнеpcки! Може да закове настоящите радеви oлигoфрeни поне по 100 кoмпромата, но явно с нещо много яко го държи за лешничетата Mycтафaта, дето им реди на всичките играта.

  1. Гуглата, облаците и всички подобни идиотизми държат ключовете към всички компромати, ама достъп имат само тези на които е разрешено.

 10. Бахти фирмите, бахти консълтингите, бахти сервизите – на тия не им ли прилягат някакви български имена бе !!!
  Прозрачни!?

  Държави едната създадена 1948ма, другата някъде към 1778ма, винаги ни изкарват че не ставаме, и не спират да ни дават акъл!!!
  Аѝ не ни пречете и крадете, и сиктир!

  Сори за нецензурния език, ама си изтървах нервите…

 11. Не може НОВА ТВ и Виваком да са на БИВШ ШЕФ на ЦРУ а НАШИЯ БИВШИЯ да не ВКАРА едно КОНЧЕ ПЕГАСУС!!!

  БИВШИ ченгета НЯМА!!!

 12. След проведени строго секретни срещи с посочените лица , въпросите които са обсъждани са поверителни. Образът на Бенджамин Франклин по банков път се е появил в куфарчета под масата.
  Конспиративните теории за тайни срещи са напълно достоверни „Промянагейт“ на новото време. Промяната с измамата на Харвардските мошеници и Радев смотаняка.

 13. Афера , защо подминахте големия протест в Словакия срещу НАТО и американското военно присъствие в страната им !?
  Има какво да се поучим от тях !

 14. Варнанлията Йовчев заедно с ИЗРАЕЛския агент Николай Младенов /с диплома работа “Преспективи и бъдеше на ЯДРЕНАТА програма на ИЗРАЕЛ от Kings College“/имат обща фирма “Аполо Инженеринг“ оръжеен бизнес в Близкия Изток за ИДИЛ който бизнес е изцяло под контрол и разрешението на ИЗРАЕЛ
  печалбата на “Аполо Инж“ е десетки милиони $ само за 2017 над 100 милиона $

 15. Май в дъното стои синкретичния мисионер,резидент на американските служби,доскоро агент под руско легендиране,виж само какви ги върши,да му се не надяваш.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>