« Върни се назад Публикувано на 24.11.2014 / 14:12

АУУУУ! МЕТЕЖ! МЕТЕЖ! – КВИЧИ НА АМБРАЗУРАТА НЕДЯЛКО НЕДЯЛКОВ. СЛЕД ПЕЕВСКИ БИЛ БОРИСОВ, МЪКА!

Сотир Цацаров до Агенция ПикВчера бе Пеевски, днес е Цацаров, утре е Борисов. Съмнява ли се някой?”, цвърчи лицето Недялко Недялков, чийто жълтакав сайт в делириум съзира „метеж” срещу Пеевски, срещу Цацаров и „после срещу Бойко Борисов, съмнява ли се някой?”. В купища дописки жълтакавата медия дни наред търси „световната конспирация” и брани като един дебело охранен котарак още по-дебело охранения лъв Пеевски.

Недялкото ви Недялков днес щял да ходи и при авера си Цацаров, дето му пише поздравителни писма колко му била сносна жълтакавата медия, да внасял сигнал какви били доходите на „Протестна мрежа”.
Недялкото щял да дава и изявления „пред медиите”, като че ли е говорител И на Бойко Методиев Борисов. Не, че не се изживява.
Метеж, братя, метеж! Да спасяваме Пеевски и компания.
От жълтакавия сайт обаче, понеже са изключително умни, така са навързали в една линия имената, че всичко лъсва: „Вчера бе Пеевски, днес е Цацаров, утре е Борисов. Съмнява ли се някой?”
После иди кажи, че не са умни.
Леле, след Пеевски и Цацаров идвал и редът на Борисов, каква скръб за Недялковците.
Няма и как да е друго обаче, след като и Пеевски, и Цацаров, и Борисов, и ах, да не забравим „Капута”, дето щеше да арестува Борисов, пък сега му се предлага като гювендия да управлява с него, са си припознали точно жълтакавата медия като „прес бюлетин”.
Хак да им е. Хак да е и на тъпите им пиари.
Afera.bg

 

«