« Върни се назад Публикувано на 29.08.2014 / 8:59

Атанас Атанасов отвори пощенската кутия на „активното мероприятие”. „Пере” Касим Дал и „умните и красиви” протестиращи

Атанас АтанасовНяколко дни преди откриването на официалната предизборна компания дежурният по „пощенски кутии” ген. Атанас Атанасов цъфна по bTV и показа писмо, което получил на „пощенската си кутия”, писмо, което било пратено от адреса на ДАНС. Във въпросното писмо била описана „технологията” на подслушване, следене и профилактиране на „умните, красиви” протестиращи, които били против правителството на Орешарски.

Главен герой на „репресии” в писмото бил описан Касим Дал, който пък е коалиционен партньор на „реформаторите”, в които е и ген. Атанасов на Иван Костов. Касим Дал, ах, искал да убива Лютви Местан, ох.
Касим Дал бе „изпран” от твефира от Атанасов като едва ли не жертва на репресии, уф.
В писмото пишело, че имало щаб, който наблюдавал протестиращите срещу правителството на Орешарски – първо ги наблюдавали, правели опити да им се влияе, а пък ако не се поддавали, започвали да ги дискредитират.
Това е поредното вадене на „документи” от „пощенска кутия” от ген. Атанасов, който е спец. по тези неща регулярно през годините.
Атанасов искал публичен отговор от службите и властите за изнесеното в писмото. Атанасов позорно оневини на практика Цветан Цветанов, като рече, че имало „някакви кетчъри”, които „Станишев бил изкарал” някога.
Толкова евтино активно мероприятие, че чак накъртва.
Afera.bg

«