« Върни се назад Публикувано на 21.11.2014 / 10:11

АТАНАСОВ, НАЙ ВИ ОТИВА ВИШИНСКИ ЗА ПРОКУРОР, ТУРНЕТЕ СИ ГО С БОКО И КОМАНДИРА, ЧЕ ДА СИ РАЗВИХРИШ „АКТИВНИТЕ МЕРОПРИЯТИЯ”!

Атанас АтанасовНякогашният редови прокурор от Разград Атанас Атанасов не пропусна да се съгласи да бъде пласиран по Нова телевизия, която изобщо не е на Бойко Борисов, за да ни озари с поредните „активни мероприятия”, населили мозъчните му клетки. Всичко в мисловния свят на Атанасов е свързано от години с „активни мероприятия”. Той ги съзира дори и в тоалетната, но типично по Драшковски, като негов кадър, прехвърля тоалетното казанче с микрофона от главата на Борисов на тази на Цветанов.

Тъпоумни врътки на Костово ченге. Впрочем, командирските „софийски бригади” от времето на Атанасов са с толкова „капацитет”. За повече – ще ги чакаме в някой друг следващ живот.
Атанасов провидя в тефтерчетата на Филип Златанов отново „активно мероприятие”. Тоя път на прокуратурата и не пропусна да рекламира сайт, който задкулисно „списва”, пълнейки го с „активните” си „разработки”.
Атанасов, който се е взел непоносимо сериозно като депутат и като бъдещ шеф на парламентарната комисия по сигурност, гледа тежко, взира се преиграно командирски в камерата и ще „прави реформа” в „съдебната система”, и най-вече в прокуратурата.
Атанасов, който бе популярен като „Гном”, изрече нещо, от което направо се разлюля цялата демокрация. Главният прокурор трябвало да се избира от парламента, а прокуратурата трябвало да бъде ПОДЧИНЕНА, за да бъдела под контрол.
Нали се сещате, каква прокуратура ще да бъде, ако главният прокурор е избиран от мнозинство в парламента? Нали се сещате, какво ПРЕСТЪПЛЕНИЕ е прокуратурата да бъде извадена от своята независимост?
Няма медия, която като АФЕРА, яростно да критикува прокуратурата и нейни безобразни представители, но безумието на Атанасов и командирско-гербаджийска компания направо ни идват ни в повече.
Атанасов е най-добре да си сложи Вишински за главен прокурор. Той ще отива както на него, така и на ментора му Костов, а най-паче на Бойко Борисов и Цветанов, на които сега Атанасов отвратително се мазни.
Тогава ще настане такъъъъъв живот – пълен с активните мероприятия и доклади по поръчка, с които е известен Атанасов и Драшковата му компания!
Очакваме с трепет следващия път, когато Атанасов отново го набутат в студиото на Нова телевизия, да съзре „активно мероприятие” в гащите на Борисов. В изпраните му гащи от „реформаторите”.
Afera.bg

«