« Върни се назад Публикувано на 05.07.2022 / 9:09

АТАНАСОВ „ГЪРМЯНИЯ ЗАЕК“ ДЕПУТИНИЗАТОР ПАК ПО ТЕЛЕВИЗОРА, ЩЯЛ ДА „ЕЛИМИНИРА“ „СПЯЩИТЕ КЛЕТКИ“. СГОТВИ ПОРЕДНАТА „СПЕЦ“ МАНДЖА С ГРОЗДЕ, ПРЕЗИДЕНТЪТ ПОРЪЧАЛ НА РАЗУЗНАВАНЕТО РЕАКЦИЯ, БСП НЕ ПРЕЧЕЛА НА ДЕПУТИНИЗАЦИЯТА, А ПЪК ИВО МИРЧЕВ ИМАЛ „СПЕЦИФИЧНИ КАНАЛИ ЗА ИНФОРМАЦИЯ“. НА ТОВА МЯСТО ВСИЧКИ ИСТИНСКИ СПЕЦОВЕ СЕ ПОПИКАХА ОТ СМЯХ!

Атанас Атанасов ПАК по телевизора. По Нова тв.

Дежурният по ефир „малкия Атанасов“ върти химикалката с пръсти и започва всяко изречение с „Вижте…“. Неведнъж АФЕРА е обръщала внимание, че Атанасов е рекордьор по употреба на НЕинтелигентния паразит „Вижте…“, който показва липса на широта на мисленето и обидно към събеседника лишение от речник, което пък лишение е рожба на малко четене на книги, да не кажем никакво.

Та…, „Вижте“ Атанасов сготви сутрешно поредната манджа с грозде от интриги, „спец“ алюзии, глупости на търкала и зомбирани декларативни кретении с етикета „атлантически“.

„Малкия Атанасов“ със светнали очи на два пъти се позова на среща на върха в Мадрид преди време, където НАТО рекли, че Русия е враг, а ние като атлантически член на НАТО сме я били забравили тая „подробност“.

И сега „Малкия Атанасов“, дето се вика, е единственият, който самоотвержено реве, че трябва „да се работи срещу руския шпионаж“.

Атанасов пак наблегна на декларацията за депутинизация на ДБ и спретна превъзходна интрига, изричайки: „БСП не пречат на депутинизацията и … не бих отишъл по нататъка…“.

Ти да видиш и атлантическо партньорство между БСП – Корнела и десносектантите депутинизатори! Ашколсун, както би се изразил почетният председател на ДПС, пред чиито храсти Иво Мирчев беше заголил задник.

Като казахме гол задник, няма как да отминем въпросния Иво Мирчев, който изпищя срещу военното и цивилното ни разузнаване, че работели за руските интереси.

Атанасов обаче, интригантската пак, се заувива на тая тема като червейче.

Хем вика безумното: „Аз съм забелязал, че Мирчев има специфични канали за информация, които впоследствие се оказват вярни“, хем вика: „Казал е нещо, питайте го…“.

На това място, като чуха, че Иво Мирчев имал „специфични канали за информация“ всички истински спецове в държавата се попикаха от смях.

„Малкият Атанасов“ обаче и тук не пропусна да набута интрижка, изричайки: „Видях, че от „Военна информация“ публично са реагирали на казаното от Мирчев, това е недопустимо, не може така… Аз съм убеден, че е направено не по вътрешно убеждение, а е поръчано от президентството!“

Значи оня с голия задник Мирчев може да плещи каквото си поиска, обаче военното разузнаване не може да заяви позицията си по повод лакардиите на „голия задник“ – така я разбира демокрацията „Малкия Атанасов“.

Водещият поиска от Атанасов да посочи четири конкретни имена, които са взимали по 4 000 лв. на месец от руснаците, както изплещи Лена Парапета, ама „Малкия Атанасов“ го заусуква: „Госпожата го е прочела в някой доклад на службите това. /Хахахах, щом и Лена Парапета чете докладите на службите, тя наистина си е@а мамата тая държава!/, аз не съм чел тези доклади, предполагам, че е прочетено…“

Но „Малкия Атанасов“ бил наясно как действал руския шпионаж – „агентурата може да бъде различна. Има такива агенти за влияние…“.

Атанасов, впрочем, дори не се усети, че описва самия себе си – като агент за влияние на американските служби. Което, апропо, също е престъпление, нищо, че сме член на НАТО. Ние все пак сме България, а не официална колония на САЩ, въпреки че негласно сме.

Атанасов обаче веднага го измислил – трябвало да се въведе система за лоялност във всички служби и да бъдат локализирани всички пробити, това щяло да стане със специален софтуер, с който разполагали партньорските служби. С думи прости – ако вземаш кинти и работиш за американците не си пробит, ако не си с американците, а работиш за българските национални интереси – си пробит. И така „Малкия Атанасов“ щял да „елиминира“ „спящите клетки“.

„Малкия Атанасов“ не знаел защо имало черен пушек над Руското посолство в София – много се учудихме, даже направо се потресохме как така Атанасов не знае толкова важно нещо, след като Иво Мирчев имал „специфични канали за информация“, но случват се и такива издънки, особено когато имаме това, което имаме като депутинизатори, дето не знаят що за черен пушек се вдига.

„Ние от ДБ сме гърмяни зайци“ обобщи накрая „Малкия Атанасов“ по отношение на Гешев и за първи път изрече нещо чистосърдечно – първо, че е заек, което е видно не само за Путин, и второ, че е гърмян. А след като е гърмян, очевидно Херо Мустафа го е 3D трансформирала и сега гледаме едно зомби, което на всяка цена трябва да управлява, защото е „много важно да успее първия мандат за съставяне на правителство“, понеже „идвали милиарди от Плана за развитие“.

Да му мислят службите, дето „Малкия Атанасов“ заедно с Бойко Рашков ще депутинизират, понеже Атанасов е биз бизе с Рашков, ако не сте чували, да ви обадим.

Толкова за днес от „Малкия Атанасов“. Утре пак. В поредната слугинска телевизия.

Afera.bg

 

«