Публикувано на 05.07.2022 / 9:09

АТАНАСОВ „ГЪРМЯНИЯ ЗАЕК“ ДЕПУТИНИЗАТОР ПАК ПО ТЕЛЕВИЗОРА, ЩЯЛ ДА „ЕЛИМИНИРА“ „СПЯЩИТЕ КЛЕТКИ“. СГОТВИ ПОРЕДНАТА „СПЕЦ“ МАНДЖА С ГРОЗДЕ, ПРЕЗИДЕНТЪТ ПОРЪЧАЛ НА РАЗУЗНАВАНЕТО РЕАКЦИЯ, БСП НЕ ПРЕЧЕЛА НА ДЕПУТИНИЗАЦИЯТА, А ПЪК ИВО МИРЧЕВ ИМАЛ „СПЕЦИФИЧНИ КАНАЛИ ЗА ИНФОРМАЦИЯ“. НА ТОВА МЯСТО ВСИЧКИ ИСТИНСКИ СПЕЦОВЕ СЕ ПОПИКАХА ОТ СМЯХ!

Атанас Атанасов ПАК по телевизора. По Нова тв.

Дежурният по ефир „малкия Атанасов“ върти химикалката с пръсти и започва всяко изречение с „Вижте…“. Неведнъж АФЕРА е обръщала внимание, че Атанасов е рекордьор по употреба на НЕинтелигентния паразит „Вижте…“, който показва липса на широта на мисленето и обидно към събеседника лишение от речник, което пък лишение е рожба на малко четене на книги, да не кажем никакво.

Та…, „Вижте“ Атанасов сготви сутрешно поредната манджа с грозде от интриги, „спец“ алюзии, глупости на търкала и зомбирани декларативни кретении с етикета „атлантически“.

„Малкия Атанасов“ със светнали очи на два пъти се позова на среща на върха в Мадрид преди време, където НАТО рекли, че Русия е враг, а ние като атлантически член на НАТО сме я били забравили тая „подробност“.

И сега „Малкия Атанасов“, дето се вика, е единственият, който самоотвержено реве, че трябва „да се работи срещу руския шпионаж“.

Атанасов пак наблегна на декларацията за депутинизация на ДБ и спретна превъзходна интрига, изричайки: „БСП не пречат на депутинизацията и … не бих отишъл по нататъка…“.

Ти да видиш и атлантическо партньорство между БСП – Корнела и десносектантите депутинизатори! Ашколсун, както би се изразил почетният председател на ДПС, пред чиито храсти Иво Мирчев беше заголил задник.

Като казахме гол задник, няма как да отминем въпросния Иво Мирчев, който изпищя срещу военното и цивилното ни разузнаване, че работели за руските интереси.

Атанасов обаче, интригантската пак, се заувива на тая тема като червейче.

Хем вика безумното: „Аз съм забелязал, че Мирчев има специфични канали за информация, които впоследствие се оказват вярни“, хем вика: „Казал е нещо, питайте го…“.

На това място, като чуха, че Иво Мирчев имал „специфични канали за информация“ всички истински спецове в държавата се попикаха от смях.

„Малкият Атанасов“ обаче и тук не пропусна да набута интрижка, изричайки: „Видях, че от „Военна информация“ публично са реагирали на казаното от Мирчев, това е недопустимо, не може така… Аз съм убеден, че е направено не по вътрешно убеждение, а е поръчано от президентството!“

Значи оня с голия задник Мирчев може да плещи каквото си поиска, обаче военното разузнаване не може да заяви позицията си по повод лакардиите на „голия задник“ – така я разбира демокрацията „Малкия Атанасов“.

Водещият поиска от Атанасов да посочи четири конкретни имена, които са взимали по 4 000 лв. на месец от руснаците, както изплещи Лена Парапета, ама „Малкия Атанасов“ го заусуква: „Госпожата го е прочела в някой доклад на службите това. /Хахахах, щом и Лена Парапета чете докладите на службите, тя наистина си е@а мамата тая държава!/, аз не съм чел тези доклади, предполагам, че е прочетено…“

Но „Малкия Атанасов“ бил наясно как действал руския шпионаж – „агентурата може да бъде различна. Има такива агенти за влияние…“.

Атанасов, впрочем, дори не се усети, че описва самия себе си – като агент за влияние на американските служби. Което, апропо, също е престъпление, нищо, че сме член на НАТО. Ние все пак сме България, а не официална колония на САЩ, въпреки че негласно сме.

Атанасов обаче веднага го измислил – трябвало да се въведе система за лоялност във всички служби и да бъдат локализирани всички пробити, това щяло да стане със специален софтуер, с който разполагали партньорските служби. С думи прости – ако вземаш кинти и работиш за американците не си пробит, ако не си с американците, а работиш за българските национални интереси – си пробит. И така „Малкия Атанасов“ щял да „елиминира“ „спящите клетки“.

„Малкия Атанасов“ не знаел защо имало черен пушек над Руското посолство в София – много се учудихме, даже направо се потресохме как така Атанасов не знае толкова важно нещо, след като Иво Мирчев имал „специфични канали за информация“, но случват се и такива издънки, особено когато имаме това, което имаме като депутинизатори, дето не знаят що за черен пушек се вдига.

„Ние от ДБ сме гърмяни зайци“ обобщи накрая „Малкия Атанасов“ по отношение на Гешев и за първи път изрече нещо чистосърдечно – първо, че е заек, което е видно не само за Путин, и второ, че е гърмян. А след като е гърмян, очевидно Херо Мустафа го е 3D трансформирала и сега гледаме едно зомби, което на всяка цена трябва да управлява, защото е „много важно да успее първия мандат за съставяне на правителство“, понеже „идвали милиарди от Плана за развитие“.

Да му мислят службите, дето „Малкия Атанасов“ заедно с Бойко Рашков ще депутинизират, понеже Атанасов е биз бизе с Рашков, ако не сте чували, да ви обадим.

Толкова за днес от „Малкия Атанасов“. Утре пак. В поредната слугинска телевизия.

Afera.bg

 

Коментари 17 за
“АТАНАСОВ „ГЪРМЯНИЯ ЗАЕК“ ДЕПУТИНИЗАТОР ПАК ПО ТЕЛЕВИЗОРА, ЩЯЛ ДА „ЕЛИМИНИРА“ „СПЯЩИТЕ КЛЕТКИ“. СГОТВИ ПОРЕДНАТА „СПЕЦ“ МАНДЖА С ГРОЗДЕ, ПРЕЗИДЕНТЪТ ПОРЪЧАЛ НА РАЗУЗНАВАНЕТО РЕАКЦИЯ, БСП НЕ ПРЕЧЕЛА НА ДЕПУТИНИЗАЦИЯТА, А ПЪК ИВО МИРЧЕВ ИМАЛ „СПЕЦИФИЧНИ КАНАЛИ ЗА ИНФОРМАЦИЯ“. НА ТОВА МЯСТО ВСИЧКИ ИСТИНСКИ СПЕЦОВЕ СЕ ПОПИКАХА ОТ СМЯХ!”

 1. Както сготви навремето единствения човек,който посегна на ъндърграунда Б.Бонев!!!
  Атанасов е едно от най-неприятните лица в политическото пространство,понякога САТАНА си избира малко по-приветливи физиономии като нещото лена бориславова,кирил петков…..но този от снимката е лицето на „АДА“…..гнусен,отвратителен национален предател,на когото очите му са изцъклени от толкова лъжи….

 2. Този Атанасов е одрал кожата на Йода от Междузвездно войни, а Хр.Иванов е същински Пинокио и колкото повече лъже, толкова повече му пораства носа.

 3. Весе,
  Имаме следния много важен въпрос към теб и съфорумците:
  Защо никой не иска (няма смелост) да каже истината на българите????????
  Всички вече знаем, че с „тестовете за Ковид“ се краде ДНК. По-точно взема се ДНК отпечатъка, електромагнитния сигнал, който ДНК излъчва.
  Това е обществена тайна.
  Дори Макрон не си дава ПСР теста за да НЕ му вземат ДНКто.
  А Владимир Путин подписа Указ за ДНК паспортизаця на руснаците преди началото на пландемията – на 11.03.2019. (моля, проверети, указ 97/2019)

  КАКЪВ Е ПРОБЛЕМЪТ?
  Защо никой не иска да артикулира тази истина???
  ние знаем, че Елена Гунчева знае, Коцето знае, Ти, Весе знаеше, Георги Тодоров знае, Пламен Пасков знае…

  1. Какво ни интересува дали известните ще го кажат? Писали сме го 100 пъти и повече- ние- неизвестните. Истината си е истина, независимо кой я изрича.
   Бъдете здрав(-а)! (Жалко, че не знам истинското Ви име.)

 4. Мамицата им поганска, нагли, лукави, извратени психо десни фашизоиди!

  Вчера излазнаха блестящи материали как щатите дават луда пара на измекярите предатели.

  И тия побесняха.

  Нейнски фърля змийска отрова по микрофоните и трови ефира.

  Диво Мирчев скопеното прасе, току препикае студията и бълва повръщано.

  Като по заповед подскочиха да бранят пробитата си гемия. Замириса им на пърлено прасе.

  Жупел значи сяра.

  Огън и жупел ще им пърли трътките и те се активираха като мухи в късна есен.

  Кажете на Кулезич името Антон Дончев. Газ препикава. Ама такъв бил онакъв, леле че ретард бил академикът, според соросоидите.

  Знаете ли защо?

  Защото не веднъж писателят споменава ПРЕДАТЕЛИТЕ в историята ни.
  Само па спомен:
  „Вие да не мислите, че предателите на България са глупави? Или неуки, или грозни? Напротив. Те са си най-нормални външно. Но вземат пари. Това е. Подкупват ги особено лесно.”

  И тези думи бъркат в гъза с боксова ръкавица, на предателите. И съскат като змии, рожби ехиднини.

  Спокойно, времето наближи. Скоро ще висите по колесника на Боинга. Но и това няма да ви спаси, щото хората пропищяха от вас и началниците ви, и нищо чудно да се случи Пролив имени Сталина, който мие бреговете на Мексико и Канада.

  „За всичко иде час”. Еклесиаст.

 5. Цитат от поста на 2+2=5
  05.07.2022 в 10:19

  „Няма по-върли противници на Русия от бивши комунисти, натегачи и подлизурковци от времето на соца, които пляскаха с ръчички и възторжено скандираха „КПСС – БКП“. ….
  Вярно е, и децата им, бивши комсомолски и партийни секретари първи духнаха в Америка и на Запад! прелюбопитне факт. Също така ми е много интересно как бивш посланик на България в Русия толкова мрази руснаците, това от човешка (да оставим дипломатическата) гледна точка на нищо не прилича!

 6. Мила госпожо Томова,
  Вие имате неоспоримият талант да ни представяте отвратително грозни фициономии. Моля, пожалете ни – стига! Видях снимка от вчера на една видна депутатка – Гунчева. Е няма по голямо разминаване със снимките които публикувахте на сайта! Тази информация също е съществена и трябва да отговаря на действителността – поне така мисли един „плашипу……..“ по Ваш изказ. Това разбира се е невинна лятна закачка, не и обръщайте внимание.

 7. Няма по-върли противници на Русия от бивши комунисти, натегачи и подлизурковци от времето на соца, които пляскаха с ръчички и възторжено скандираха „КПСС – БКП“. Това жалко „генералче“ е един от тия гнусни екземпляри, тогава беше надупен и сега е същия боклук. Проклятието на България, е че не можем да се отървем от КЪРЛЕЖИ като този, които са се впили и смучат от тялото на нацията и пълнят гуши и банкови сметки. Каквото и да се случва такива ще сменят боята и ще се нагаждат само за да са на хранилката…

 8. Джуджето Танас палячото, Мирчев свинята със свалените гащи дето му сложиха един чеп отзад са много нагли копеленца . За пари и власт дупета дават, ще се задавят от постове , ще стискат до последно кокала.

 9. ОФ -е ,стига си спал,айде ставай и пускай циклостила !

  Венсеремос.

  1. За да разбереш дали е малък или голям един човек, не е достатъчно да го видиш.

 10. В гащите на БГ политиците има бая ,,спящи клетки“,тама са,там… .
  И Там е проблемът ,де !
  Елиминирани са.
  Отдавна.

  Венсеремос.

 11. Колкото повече гледам гномът, толкова по голям путинист /не русофил!/ ставам !

  1. Нормално: благородството, лоялността и интелигентността се оценяват още повече, когато се сблъскаш с низостта у някои хора (студент от квотата на БКП, бивш сътрудник на 2-ро управление на ДС… какво да коментираме… Това ме подсеща и за Плевнелиев, ББ и много други „убедени“ евроатлантици и „репресирани“ от предишния режим).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *