« Върни се назад Публикувано на 09.11.2014 / 10:55

Атанасов в „амнезия”: забрави „кръга в службите”, дето е негова рожба и чак след това харизан в сие с Доган!

Атанас АтанасовМВР и службите има кръг от 10-15 души, които произхождат от сараите и трябва да си ходят веднага”, рече ген. Атанас Атанасов в ефира на Нова телевизия. Атанасов откри топлата вода, изричайки, че финансовото разузнаване знаело всичко, което ставало в КТБ, но по някакви причини информацията е потулена.

Следващата седмица щяла да стане факт единна разузнавателна служба, заяви Атанасов. Ще бъдат обединени НРС и военното разузнава, а новата структура ще се нарича Държавна агенция Разузнаване (ДАР).
Атанасов, който си е чисто протеже на Иван Костов – Командира, и който оглавяваше НСС по негово време, „внезапно” изпадна в „амнезия” за онези сатрапни времена, в които службите на Атанасов бяха известни с тъпите си поръчкови скалъпени „оперативни” доклади за всички, които им бяха неудобни.
Атанасов говори за „кръг в службите”. Тоя кръг „Драшков” е РОЖБА НА СЪЩИЯ ГЕН. АТАНАСОВ. ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ КАДРИ – ПИСАНЧЕВ, ЦВЕТЛИН, ДРАШКОВ И ВСЕ ОСТАЛЬНИЕ , СА СИ КАДРИ ТОЧНО НА ГЕНЕРАЛА.
Атанасов забравя как същите тия негови капии бяха харизани на Доган впоследствие, но взаимовръзките между Костов и тях никога са не били прекъсвани.
Точно и поради този факт, атаките на ДСБ, разбирай Атанасов и Костов, никога не са били пряко насочени към Цветлин Йовчев и Писанчев, например, да не говорим за Драшков. Винаги на тази тема е имало или мълчание, или ах, колко големи „специалисти” са.
Сега Атанасов ще разчиства службите, оф, от „тези кръгове”.
Потрес.
А истината е, че през годините „Драшковия кръг”, роден точно по времето на Атанасов, е топлата връзка между Командира и Доган. Същият кръг е любим и на Гоцетата и Румен Петков. И на Бойко Борисов тоже. Затова години наред едни и същи „спецове” – „атанасовци” единственото, което правят е да пишат идиотски „справки” и „доклади” с нивото на долнопробни криминалета. И да тропат на янките като евтини доносници.
Afera.bg

 

«