« Върни се назад Публикувано на 10.07.2024 / 8:49

АТАЛАЙ ПАК ПО ТЕЛЕВИЗОРА КАТО ПРОВОДНИК НА МИТОМАНА: „ИЗВАДИХА САБИТЕ И СЕ ОКАЗАХА САМИ“. А „БОСЪТ“ ОТ РОСЕНЕЦ ЗВЪНИ ЧРЕЗ СЕКРЕТАРКАТА СИ И ПИТА: „ЩЕ МЕ ПОДКРЕПИШ ЛИ?“

Липсваше ли ви? Липсваше ли ви второстепенната роля от турския сериал Рамадан Аталай? Не се косете, пак цъфна рано заран по bTV, включен специално, за да ни разкаже като проводник, като един куриер на „Спиди“, който да донесе вест от „почетния председател Ахмед Доган“.

„Председателят ще излезе в най-близко време с обръщение. Не вярвам да бъде по-различно от действията, които правят 17-те депутати на ДПС“, рече тържествено Аталай.

Каза и още, че се припознавал като „космонавт“, а не като дерибей, защото „обществото няма да приеме за дерибеите“. Това последното е много смешно, ама надутият Аталай няма как да разбере, че е смешно.

И още каза за останалите депутати, които са с Делян Пеевски: „Извадиха сабите и се оказаха сами“.

На това място бабите трябва да ръкопляскат пред телевизора, щото серията завърши на мястото с Аталай – пощенския гълъб, който bTV могат да го вземат на концесия.

В същото време „почетният председател на ДПС Ахмед Доган“, който всъщност е един митоман, успешно внушил от много години, че е мъдрецът Буда, Иисус, Мохамед и турнете още който се сетите в редичката, и който на практика с такива като Аталай в момента убива собствената си партия, за да я принесе на тепсия на Боко Тиквата, който пък отсега търка ръчички от кеф, даже няма смелост да звънне от своя собствен телефон, а ползва секретарката си да звъни на лица от партията си и да пита: „Ще ме подкрепиш ли?“. Отсреща се чудят за какво точно да подкрепят „почетния си председател“ – в убийството на собствената му партия или в това да викат „ура“ на онбашиите му, които разбрицаха същата тая партия.

Всъщност, учете се наистина от Доган. Така се прави съвършена манипулация – години наред седиш скрит в кулата си от слонова кост, пишеш философски опуси – обръщения, от които нормалните редови депесари не разбират и думичка, но ръкопляскат, щото ако не ръкопляскат онбашиите ще ги напляскат, създаваш изкуствени митове и легенди за себе си на мъдрец, Далай Лама в роден вариант, и накрая от свръх – Его сам срутваш тази градена с години илюзия и лъсва, че си просто един митоман, който е готов да самоубие собствената си партия, даже невдявайки, че я харизва на Боко Тиквата и компания.

Учете се как един мит и една легенда, създавана умишлено за да се превърне в „култ към личността“, може да рухне за миг явно. Защото всичко скрито все някога става явно, ако не се държиш естествено и сърцето ти е в лайна увито, както казваше баба ми.

Да облъчваш ехалето, че си „гуру“, „мъдрецът“ и „философът“ и да ползваш Рамадан Аталай за транслатор на думите ти е истинско падение от митоманския „връх“, който си си измислил.

Afera.bg

«