Публикувано на 12.01.2021 / 18:25

„АТАКА“ БЛАГОДАРИ НА ЦРУ, ДОМУСЧИЕВИ И НОВА ТВ

ПП „Атака“ за цензурата в Нова телевизия:

От името на ръководството на партия АТАКА благодарим и изказваме своето възхищение към бившия шеф на ЦРУ господин Дейвид Петреъс и братя Домусчиеви, настояща агентура на ЦРУ, за висшия пилотаж в цензурата, който демонстрираха на 12 януари 2021 г., вторник, при отразяването на консултациите при президента.

Не сме предполагали, че е възможно да се представи диалог, в който една от страните изобщо да отстъпва от кадър. Става дума за репортажа на Nova News, който трябваше да отрази консултацията на ПП АТАКА в лицето на Волен Сидеров, Десислав Чуколов и Павел Шопов при президента Румен Радев на 12 януари 2021 в 15:45 часа.

В противоречие с журналистическия професионализъм, телевизията на бившия шеф на ЦРУ Дейвид Петреъс и братя Домусчиеви отряза от кадъра представителите на ПП АТАКА Волен Сидеров, Десислав Чуколов и Павел Шопов.

Явно Нова телевизия работи по детайлен, подреден план за цензура кой да се показва и кой не в българския ефир.

Ще уведомим всички международни журналистически организации за цензурата, която Нова телевизия налага.

 

Коментари 32 за
“„АТАКА“ БЛАГОДАРИ НА ЦРУ, ДОМУСЧИЕВИ И НОВА ТВ”

 1. Делиорманско ЦРУ и Каспичанско КГБ…
  Микроскопична държава пък всички се занимават с нея.
  И амриканците и руснаците си имат тука квартални отговорници…

  1. Територията ни е ценна позиция – за запада и за изтока. Ако се споразумеят, може да ни дялнат.

 2. Според икономисти, ако се намалят кражбите от европрограми и обществени поръчки с 40 на сто, пенсии и заплати ще скочат 2-3 пъти.

  Откъде ли?

  – От онези 500 млн лева, отпуснати за ремонт на язовири, които никой не знае къде отидоха. Няма прозрачност, няма отчет.

  – От 3-те милиарда, които погълна естравагантното решение на Борисов да плащаме сами тръбопровода на т.нар. Балкански поток, който си е Турски поток. Нищо не печелим, лъжат ни.

  – 3,5 милиарда се отпуснаха за мантинели и маркировка, сякаш ще ги произвежда фирмата „Сваровски“… Отново всичко тъне в мъгла.

  – Новосъздадената Държавна петролна компания погълна над 1 милиард и трябваше до декември 2020 г. да са готови около 100 бензиностанции, но такива няма.

  – За държавния ВиК холдинг държавата наля 1 милиард. За какво? Къде отидоха парите? Защо няма прозрачност и отчетност?

  1. Някак си срамежливо премълчаваме хартиените щатски изтребители, авансово платени с близо 3 млрд. кеш.
   Както и изтрепаните стотици хиляди домашни и стопански животни – крави, прасета, овце, кози, пилета, УЖ болни от някаква /КОВИД ха ха/ чума, поради което почти всички месни продукти вече са с етикет „месо от ЕС“, а цените им скочиха рязко.

 3. Любен Дилов – син разправяше за срещата си с Горбачов когато беше в България 2003 година. Питали го за срещата му на високо равнище с американският президент „Какво се разбрахте за България.“ Горбачов само дето не им казал „Абе, момчета, аз вчера разбрах, че ви има като държава.“ Една от USA посолството ми каза, че в департамента им не могат два часа да намерят Българията на картата.

 4. Единствените,които са реална опозиция са БСП и АБВ, другите са обвързани като свински черва помежду си, ако БСП не спечели,по-добре герберите да си останат на власт!

 5. Госпожо Томова,това което се задава не е по-добро от ГЕРБ,а е мноооого по-зле,ама много по-зле,дано Господ пази българското население и България!
  Четох ужасни неща,искат пак да окърававяват България и да ограбят хората,ако ГЕРБ падне от власт,докога, докога ще умират български граждани,така ли трябва да се сменя власт?
  Ако ще трябва да се плаща с кръв на българите смяната на властта и да се прави нов грабеж,това е ужасна цена,по-добре ЕНП да си стоят във властта тогава.

 6. Госпожо Томова,това което се задава не е по-добро от ГЕРБ,а е мноооого по-зле,ама много по-зле,дано Госpод пази българското население и България!
  Четох ужасни неща,искат пак да окърававяват България и да ограбят хората,докога?

 7. Нова нюз па какво й е различното от Нова тв? Аз я имах само първите 2-3 дни откак я има и бе нещо като повторение на едното по другото, дето пак е същата тв. Вече няма такъв канал в тв. пакет по незнайни ми причини. Все тая. Представяли си,че ще бъдат нещо ала Си Ен Ен.

 8. …эаколяйте боко Свинята,
  която ограби и продаде
  Народът и Страната…

 9. Привържениците на Тръмп не зачитат жените, презират банкерите, мразят хомосексуалните и повтарят псалми от Библията.
  Като Гунчева.

  1. Явно на този „желаещ“ са му паднали батерийките на вибратора и не е можал да си направи следобедното СПА (пояснявам: секс процедура анално), та затова е меко казано неадекватен.

  2. От никнейма на коментиращия „ауспух“ е видно, че същият е латентен или активен духач. Което разбира се, не е осъдително, но натрапчивото му желание да изследва ауспуси издава мераци за устно-въртеливи движения към всякакви израстъци, към които спада безспорно автомобилната част ауспух, отделяща изгорели газове. Което пък говори за завършената от това лице комбинация,Д така модерна и политкоректна в наши дни – наркоман и пеерас едновременно.

 10. Доживяхме и това.., след византийци, турци, германци, руснаци, Гестапо, КГБ, ДС и братско онождане от ЦРУ !
  На онодените честито, неонодените да се готвят.
  Някой казват, че не е страшно, а други се редят на опашка за втори сеанс.

  1. Е, то, като свикнеш, разцветката е без значение.
   “ Живее си народецът наш,
   защото има петстотин години стаж“
   Р. Ралин
   С онождане или без, все ни е от зад!

 11. Трета седмица А1, който е в пакета с Нова, ме държат на почти никакъв нет. Нота Бене – трета седмица. И 5 мейла от А1 – Дай още 10лв. Язък, че си платих за месеца.
  Договорът ми не е за нискоростен нет, така че другия месец ще се сбогуваме. Иначе, слабо ме интересува дрогираното шизо Домусчиев, още по-малко исхемикът с болни бъбреци Петреус.

  1. След тримесечна Одисея успях да се отскубна от Интернета на А1 !

   Много са ГАДНИ и са лакуми, лакуми …

 12. Всичко си е в ТОЧ !

  1. Газ само втечнен от завода, който построихме в Дедеагач за ВЪВгазяване или вкраен случай азерски, руския по-скъп за България отколкото в Сърбия, за да е поне леко неконкурентен .
  2. Атомното гориво – от Уестингхауз, за да сме готови за втори Чернобил, дори украинците (и те лакеи, като нашите) го внесоха, ала като „запушиха“ реакторите в Запорожие и на тях им се дръпна лайното и го отказаха . Нашите келемета обаче ще го използват ?
  3. За прочутите аеропланчета на баснасловна цена, непроизведени, не изпробвани и не се знае кога ще ги произвеждат, но взехме заем и плащаме по него лихви, като тука принос има и оня дюс Шкембелия, Тюфлека каракачанин .
  4. Продажната паплач, която направи магистрала да ходи да я „инструктират“ американците в ЦРУ .
  5. Сега вече и американските медии, за да промиват българските мозъци, продадени им от Свинете (Домуз = Свиня) !

  1. Еврогейците свалиха подкрепата си за Гаудо срещу Мадуро.Китайските комунисти имат много вложени пари във Венецуела.Ам. социалисти в Китай също.Така че.Големите корпорации вече си купуват цели страни.Имат си световната Китайска Работилница. Стабилно политически строг контрол над личноста. Щели да почват Рейтингова система за всеки гражданин.Ако си под него ставаш само за черна работа .Дори в Европа смятат да го въведат.Много им харесал.С три висши и да си ако не харесваш властта ставаш общ работник.Самолетите Ф-16 ще са Маде ин Чайна.

  2. Радост, радост ?

   Заедно с Нова, Свинете продадоха и пощата abv.bg !

   Сега цялата минала, настояща и бъдеща КОРЕСПОНДЕНЦИЯ принадлежи на ЦРУ и знаете къде отива, нали ?

   Е и това ако не е Свинщина !

   1. Нова вече не е собственост на Домуза, а на компанията Юнайтед Груп, която купи и Виваком.

 13. Рептилите са в атака,
  ,,Атака“ го отнася.
  Явно всичко е шлака,
  щом ЦРу се занася…

 14. Интелигентни българи, включ. и журналисти като Явор Дачков и т.н. в коментари задават въпроса как било възможно българското правителство да допусне Нова ТВ да стане собственост на ЦРУ, сякаш за първи път чуват, че вече четвърт век висшите постове у нас и всичко, свързано с националната ни интереси е в пълна зависимист от страна на САЩ, което само по себе си говори за отсъствието на суверенна държава България. Това че вече янките придобиват собственост и в националните телевизии е нов момент, защото досега разчитаха да поставят начело на тях свои марионетки – вижте напр. кой ръководи БНТ…

 15. Глобалистите така са настъпани яко че и тук ще им стани тясно.Бивши ЦРУ няма но.

  Според Габ те получават автобиографии от висши мениджъри в компаниите от Big Tech.

  Към момента не е известно какво ще прави след напускането на поста. Нашето предположение би било всичко.

  Получаваме автобиографии от старши служители в Big Tech компании.

  Чувайки, че много хора правят своите две седмици. Гражданска война между персонала и ръководителите.

  Паника в Силициевата долина.

  Къщата от карти пада.

  Изходът започна.

  – Gab.com (@getongab) 10 януари 2021 г.

  Мисля, че половината от Силициевата долина току-що пристигна да си търси работа, не се шегувам. Има хиляди хора. Паника в долината!

  Ще наемем американски граждани.

  Ще се върнем при хората възможно най-скоро.

  – Gab.com (@getongab) 11 януари 2021 г.
  Получавайте съобщения, че в момента Twitter е в състояние на паника. Те нямат идея какво да правят с този акаунт. Изключихме го през юни 2020 г. и оттогава не сме го включили. Слепи с реактивация след забраната на Тръмп.

  Изкуството на войната. pic.twitter.com/ocLATR5ojm

  – Gab.com (@getongab) 11 януари 2021 г.

 16. ПКП Е ЛИЦЕТО НА ГЕРБ
  12.01.2021

  На Онуй не му стиска да се яви на консултациите при Президента Радев. Днес беше редът на ГЕРБ за консултации, а гербоидните изпратиха Простата Кърджалийска П. да води отбор-юнаците. Явно тя, ПКП, е лицето на ГЕРБ!!!!
  ,
  Естествено, гербоидите тръгнаха отначало с рогата напред. Те не приемали екзотични предложения в Изборния кодекс. Ами разбирам ги. Тъкмо са си отработили мазната схема как да печелят изборите и някой да вземе да им се бърка. Разбира се, че няма да са съгласни и всяко нещо ще им изглежда като екзотика. То и на нас ни е екзотично председател на върховния орган държавата да е проста п., ама какво да направим…..
  ,
  ПКП сравни Президента Радев с Доналд Тръмп, който ВСЕ ОЩЕ е Президент на САЩ. Интересно за официалната американска позиция /на действащото правителство/, ще бъде това изявление на простата п. От друга страна, като взема предвид всеобщите световни симпатии към Тръмп, който се бори с турболиберастите и геронтофилите, завзели властта, май не беше добре за гербоидните това сравнение.
  .
  Тръмп призова да се преустанови налагането на глобализма, защото националните държави са по-важни, нацията е важна, а не уравниловката на всички. Признавам, че аз също съм съгласна напълно с това мнение. Президентът Радев поставя България и българските национални интереси над всичко. И това разстройва простата п.!?!
  ,
  То е ясно, че хлябът, ножът и сиренето е в гербоидните. Но са се самозабравили, а тяхната слабост е тяхната сила и самодоволство. Защото все пак ние, народът, сме повече и по-силни от тях. А най-голямата им победа е, че ни убедиха, че сме слаби и сме овце. Ама не сме!
  Затова, по-добре простата п. да замълчи! На нея маската й отива! Ако може да я държи по-плътно!
  ,
  Елена Гунчева

  1. Ами какво искате? Женицата – ПКП толкова си може….Преди време нали беше на посещение в Япония и при ауденцията в императорският дворец взе, че се ръкува с японският Император………Кой в света може да се похвали, че се е ръкувал с Микадо?

  2. Тая кратуна пак облизва льотчика.
   А тиквата и льотчика са еднакви.
   И е прав тулупа да не ходи при оня.
   Въпросът е защо герберите отидоха.
   Патриотите не отидоха.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *