« Върни се назад Публикувано на 20.12.2017 / 18:39

„АСТРОЛОЗИТЕ“, АРЕ, СПРЕТЕ ДА СЕ ЛИГАВИТЕ СЪС „САТУРНА НА БОЙКО НА ТРОНА“! САТУРН В КОЗИРОГ Е ТЕЖКА КАРМА И ЖЕСТОКИ УРОЦИ! А В ЗНАКА НА БОРИСОВ „БЛИЗНАЦИ“ САТУРН ВЛИЗА В ДОМА НА СМЪРТТА

бойко борисовСатурнът на Бойко Борисов е в четвъртия градус на Козирога т.е. може да се каже, че той е на трона“…

България я чакало възход и видите ли, голям подем и промяна, упражняват се един след друг придворни „астролози“, дето в „хороскопите“ си ще се посерат непременно да включат и Бойко Борисов – „владелят на трона“.

Цялата тая долнопробна истерия е защото от днес планетата Сатурн влиза в знака на Козирога, приписан като астрологичен знак на държавата България.

Възход, напредък, промяна, а бе, България ще цъфне, така да се каже, според видните „сатурнаджии“.

Сега да им обадим „под секрет“: Сатурн не е планетата на властта, а ПЛАНЕТАТА НА ТЕЖКАТА КАРМА И ЖЕСТОКИ ТЕЖКИ КАРМИЧНИ УРОЦИ!

От което никак не следва онова, което захаросано предричат, пъхайки услужливо и Боко „на трона“. Справка: питайте стрелците какво преживяха през изминалите три години, в чийто знак тогава бе Сатурн.

Влизането на Сатурн в Козирог, т.е. в астрологичния знак на България, изобщо, ама изобщо не е вещае розово положение. Точно обратното.

Що се отнася до Бойко Борисов, ще обадим и още нещо на пишман астролозите му: Борисов е със знак Близнаци. През 2018 година Сатурн за Близнаците преминава в дома им на смъртта и трансформацията. Сатурн, влизайки в дома на смъртта при Близнаците, ще ги научи, ако не искат доброволно, то принудително!, на урока за отказването и вътрешното освобождаване.

Като ще четете по звездите, „астролози“, правете го честно и безпощадно, а не като рекламна брошура за Борисов. Защото Сатурн изобщо не се интересува какво точно сте премълчали.

Afera.bg

«