« Върни се назад Публикувано на 06.10.2014 / 13:22

Асен Дебелия спечели изборите в БСП-Варна, превръщайки червените в „морални курви“ и курбанджии. Как беше – четири агнета, „чавки“ за №4 в листата на БСП-Варна.

АСЕН ДЕБЕЛИЯОт началото на август до деня за размисъл не спряхме да отваряме очите на невчасовия Михаил Миков, че бизнесът с „чавките“ в БСП-Варна ще дозагроби партията в морската столица, но неадекватният „лидер“ на Столетницата се поразмърда лекинко едва десетина дни преди гласуването. Късно бе, либе, за китка. Димитър Дъбов и Евгений Узунов изпратиха група да помага на Анелия Клисарова. Няколко дни преди изборния ден реднахме невинно, че професорката „гори“. Така и стана. Тя няма никакъв шанс да влезе в парламента с мизерните „чавки“, които получи. Анелия Клисарова – 1073, Борислав Гуцанов – 2618, Красимир Янков – 4536. Това съобщиха от РИК на 3 МИР-Варна. Борислав Гуцанов спринтира през последната седмица, но не му се получи финиширането пред Красимир Янков. Как беше – четири агнета, „чавки“ за №4 в листата на БСП-Варна.
Асен Дебелия спечели изборите в БСП-Варна, превръщайки червените в „морални курви“ и курбанджии. Борислав Гуцанов води с неколкостотин „чавки“ на Красимир Янков в града, но губи тежко в областта. Два дни преди изборите „обърнахме внимание“ на уж печените Дъбов и Узунов – курбанджиите в областта са били инструктирани как да рисуват „чавките“. Вълшебната перверзия, както се изрази един от вразите на Дебелия, била илюстрирана с формулата – „Ако не нарисуваш чавка за Краси, по-добре не гласувай!“. Дъното. Това е дъното за БСП-Варна. Сигурни сме, че „моралните курви“ и курбанджиите в БСП-Варна ще копаят за още. Асен Дебелия направи показно, развращавайки давателните червени курви с размаха на разтропан сутеньор, нали е известен като Сводника на Мониката.
СерГей и Мониката мощно му го навряха на безхаберния Мишо Миков. Този потресаващ неадекватник, който стана за посмешище в НДК, немедлено трябва да бъде изритан от „Позитано“ 20. Немедлено. Видя се, че не става! Не става! Два месеца го предупреждавахме, че Асен Дебелия ще разгроми БСП-Варна, той не си мръдна навреме задника. И си го получи. Стана за ташак на репортерките в НДК. Обаче. „Победата“ на Асен Дебелия във Варна не просто е „пирова“, не просто е резултат от мръснишка схема, „победата“ на Дебелия е ДЕБИЛНА. Всеки от „първенците“ може да се спаси нанякъде. Борислав Гуцанов вече го изпращат в чужбина дори редовите сплетници в БСП-Варна. Професорката може да седне да пише министерски спомени, които със сигурност ще станат бестселър, ако й стисне да напише всичко ред по ред.
Червеното „ехале“ във Варна е разбито – безсрамниците и базхаберниците му го начукаха толкова перфидно, че да му стане даже готино как се самонатакова с „чавките“. Другите играчи пазаруваха избиратели. Червените изборджии-сутеньори купуваха своите за „чавки“ и превърнаха избирателите на БСП в „морални курви“ и курбанджии. Ако Асен Дебелия, този ВИСаджийски сводник не съществуваше, Бойко Борисов трябваше да го „измисли“. На местните избори догодина „моралните курви“ и курбанджиите от БСП-Варна ще ги пазаруват „на килограм“. Ако Михаил Миков има поне „грам достойнство“, одма ще си подаде оставката – позорът на БСП във Варна го задължава. Иначе остатъчните честни червени избиратели спокойно могат да го броят за „морална курва“. Че е заклет курбанджия си знаят.

www.bgsniper.com

 

«