« Върни се назад Публикувано на 03.06.2024 / 21:18

АСЕН ГЕНОВ КОМЕНТИРА ДАНС, БЕ! ПО ПОКАНА НА ДАНТЕЛЕНАТА ЛЕЛЯ ЦВЕТАНКА. КАТО ВТОРИ ЧЛЕН И ТИХОМИР СТОЙЧЕВ, КОЙТО Е ИМАЛ НЕЩО ОБЩО СЪС СЛУЖБИТЕ ПОНЕ ОКОЛО 30 ГОДИНИ ПРЕДИ ЕЛЕНА ПОПТОДОРОВА ДА ВЛЕЗЕ В МЕНОПАУЗА. ЖАЛЪК ОПИТ ЗА АУТОПСИЯ НА ЕДНА МИРИЗМА

Изключително любопитно е, че индолът, който е една от субстанциите при разлагане на човешкото тяло, обикновено смърди на изпражнения, но в малки количества се ползва в парфюмерията, тъй като има деликатен аромат на цветя.

И тук се ражда бизнес моделът – малко смръдня, но редовно!

Сетих се за това, тъй като преди малко гледах при леля ви Цветанка лицето Асен Генов, който винаги идва в големи количества, но в последно време една група от неуспели гейове и наркомани се опитват да го ползват като ароматизатор. А човекът е мърляв, не защото не ползва Head & Shoulders, с който редовно подържа без пърхут из без това олилавелите си интимни косми, а щото по призвание е грънчар и като всяка една уважаваща себе си чуждо платена държанка – занаятчийка, Генов също е луд по кеша и мръсната среда. Което, разбира се, е готино, ако приемем, че всички ние сме боядисани в розово пендали, които не могат да направят разлика между вдървена мърша и току-що ползван анален разширител, щото по превантивни причини от години спим с противогаз. По програма на някакво чуждоезично НПО. С цел да опазим децата на България! От Ицо.

Но защо говоря за тежки и неприятни миризми в този хубав, но гърмящ летен следобед?

Ами, щото Асен Генов коментира ДАНС, бе! По покана на Цветанка. Като втори член в студиото е поканен още и Тихомир Стойчев, който всички представят като експерт по сигурност, а той последно е работил в ЦСБОП – отбележете, не в ГДБОП, не в НСБОП, а в ЦСБОП, което пък само по себе си означава, че той е имал нещо общо със службите поне около 30 години преди Елена Поптодорова да влезе в менопауза.

Та, тази експертна група – един розов ум, един пенсиониран милиционер и една дантелена журналистка с широки познания по международната политика – коментира службите за сигурност и други подобни важни теми.

А през цялото време на мен ми смърди на гроб. На разлагащо се тяло. На индол, на диметилтрисулфид и на маслена киселина. Смърди ми на развалено зеле, вмирисана риба и лайна. Смърди ми на абсолютен край на компетентния разговор в публичното пространство у нас.

И се чудя – умишлено ли телевизиите ни пускат подобна авангардна химия в такива скандални количества? Не можеше ли просто леко да ни пръснат с асенгеновщина и да ни оставят след това на мира? Що тези тримата, например, не бъдат организирани да коментират нещо по-близко и по-достъпно за тях и широката публика, като например огромния успех на българката Диана Габровска, която само преди ден получи престижната номинация “Порноактриса на годината”? Що? Щото Асен не е гей ли? Затова ли?

Не знам, ама със сигурност сме напът да се издушим! То бива интелектуални убийства и грънчарски сърбеж – бива, ама това вече си е чист обонятелен геноцид! Ще трябва да ни раздават ксанакс преди следващата подобна ТВ среща. По кило – кило и половина на човек. Без да броим хранителните добавки на Киро. И млекото на Зоров.

Васил Петев

www.mediamall.info

«