Публикувано на 16.11.2021 / 10:45

АСЕНЧО КОКОРЧО С ПАЧАВРАТА*

Първата реформа, с която новото управляващо мнозинство трябва да се заеме, е да се зачисти правосъдната система.“ Това обяви пред бТВ Асен Василев от първата вече политическа сила у нас след изборите в неделя – „Продължаваме промяната“.“

Асенчо Кокорчо с … пачаврата*.

Ще зачиства, смешникът! Не ще чисти, не ще прочиства, а ще зачиства, което означава, че ще мине, дето се вика, с пачаврата, да се каже пред „гостите“, че е чистено.

Ташак, музика и вести от Румен Радев.

Afera.bg

*пачавра – парцал, бърсалка, изтривалка

 

Коментари 14 за
“АСЕНЧО КОКОРЧО С ПАЧАВРАТА*”

 1. „*пачавра – парцал, бърсалка, изтривалка“ и още лека жена, развратница, курва

 2. Роуън Аткинсън- магистър от „Оксфорд“,блестящ артист-комик изиграл световноизвестният „Мистър Бийн/в превод Мистър Боб/ „човекът с гуменото лице“,обяви преди време че Мистър Бийн е „мъртав“.Веднага в Родината ни един харвардски възпитаник се възползува и вече си имаме „Мистър „Б О Б“.Боб,наш български,може и да е „смилянски“,ама е БОБ. Каква ли чорбица ще ни забъркат заедно с „шеф“ Президенто?

 3. Кокорчо ???Какъв прокурор да сложиме???Като този в Щатите който нарича ВЪТРЕШНИ ТЕРОРИСТИ тези РОДИТЕЛИ които са против МАСКИТЕ в училище и някаквата НОВА дискриминационна ТЕОРИЯ!!!

 4. Е кога ще изчисти от НАП любовника си Румен Спецов, продал фирмата си със задължения на малоимотно лице??????? Това са големите моралисти-измамници, които ни натресоха отвън!

 5. КОКОРЧО С ПАЧАВРАТА, но ПАЧАВРАТА е Елена Йончева, която достойно изпълни нашенската мъдрост : „Храни куче да те лае“ .
  Корнелия я извади от батака, даде й хляб в ръцете да ходи в Брюксел да демонстрира каква е грозотия и за отплата сега плюе по нея !
  Абе друго си е да си в тясна връзка с Цариградския Джендър СериГей украинеца .

 6. Какво да очакваме от американските марионетки – канадците, под чадъра на Радев – новият византиец ?

  Трите основни задачи пред новото правителство са :
  1. Приемане на Истанбулската конвенция ,
  2. България да престане да пречи на РСМ към Европейския съюз и
  3. Включване на страната в подготовката на нов карибски кризис в Черноморието – създаване на нови американски военни бази .

  България върви по своя политически път, който е близо до последния знак, че пътят е затворен.

  1. ГласувахТе за Петков, който козирува на Брюксел и Вашингтон и капитулира пред македонизма . –

   Кирил Петков за македонската агенция МИА, казва, че „Този път политиците от София няма да бъдат проблем за отношенията с РСМ“.

  2. И още: Зелената сделка, която ще затрие енергетиката, СЕТА, опити за свикване на Велико народно събрание с цела промяна на Конституцията и още много.

 7. Тези либерални фашисти ,тези нахални наглеци и сатанисти народа трябваше да ги измете в дупката от където изпълзяха…Винаги съм казвала ,че сме прост народ ,но явно сме много прост народ.Революция трябва за това което ни натресохте,но и за това трябват истински българи ,а вие не сте от тази порода..срам ме е от всички вас!Не народ ,а мърша!

  1. Не е само до акъл, или мозъчна дейност – до манталитет е и до факта че от 32 години всичко е сведено до плюсканието , е*аньето и притежанието на нов ВъйФон или бееем(у)е (фоня е нов, другото е 15 годишна коруба-катафалка).
   На нашенския индивид трябва да му се бръкне в джоба доста дълбоко за да се събуди.
   А и все пак да не забравяме – Америка пред очите им подмениха изборния резултат за да сложат сенилния педофил Бидон – това е държава , в която по официални ДАННИ цивилното НАСЕЛЕНИЕ притежава ЛЕГАЛНО ЗАКОННО ОРЪЖИЕ което сумарно е ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА КОЕТО Е ВЪВ ВСИЧКИ АРМИИ ПО СВЕТА ВЗЕТИ ЗАЕДНО – между 300 и 400 МЛН законно регистрирани оръжия ВЪВ ЦИВИЛНО население като средно се падат по 3 – между 130 и 160 милиона американеца имат регистрирано оръжие – и какво направиха ? Нищо

 8. Хора, които нарушават Конституцията са на власт и не получават наказание, а мен ме глобяват за неправилно паркиране…
  No comment

  1. Приятелю, банката която позволява теглене на 60-70 милиона в чували, ми поиска сметка за 900 лева и отказа да ми ги плати в брой. /IAB/ или на бъллгарски Маджо банк, дето Борисов не го познавал?

 9. Това нелепо човече ще затрие и малкото останало в Държавата. Мигрантската вълна ще се засили. По-нелеп финансис тне съм виждал до сега.

 10. Тези два вариететни персонажа – единият главен илюзионист, а другият асистентка ще разкажат играта на всички нормални хора в България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *