Публикувано на 12.01.2022 / 22:50

АРОГАНТНОСТТА НА РЪКОВОДСТВОТО НА МЗ, СКРИТА ПОД ПРИЗИВ ЗА ДИАЛОГ, БЕШЕ УЖАСЯВАЩА! СЕРБЕЗОВА: „НЕ МОЖЕМ ДА ВИ ИЗОЛИРАМЕ ВИРУСА И ДА ВИ ГО СЛОЖИМ НА МАСАТА!“. АМИ КАКВО ИЗСЛЕДВАМЕ ТОГАВА?

Преди по-малко от час излязох от МЗ, в качеството си на представител от протеста по медицинската част, за среща с МЗ ръководството.

Бяхме заедно със секретаря на Възраждане и депутата Ц. Ганев.

Арогантността на ръководството на МЗ, скрита под призива за диалог, беше ужасяваща!

Малко Бисери от срещата:

-Аз се страхувам за децата си, в класа на децата ми има 4 болни? – Йорданов, временно зам. министър. За мен този не съществува!

Отговор! Др. Пасков: – От какво са болни?

Йорданов: – Ами аз откъде да знам, тестовете не показват нищо!

д-р Пасков: Ами защо унижавате децата?

Йорданов: А… това е на МО, не е от нас!

УЖАС!!!

М-р Сербезова: Ние не можем да ви изолираме вируса и да ви го сложим на масата! И да ви го снимаме!

Д-р Тодоров и д-р Пасков: Ами какво изследваме тогава?

Гробна тишина!

Поискахме отмяна на зеления сертификат! Поискахме да реорганизрат здравната система и че тя не е претоварена (Сербезова прие), да определят каква да е групата за консенсус – тези се оказа, че не знаят какво е консенсус – кога и как да заседава.

Аз поисках докато се създаде, да се спре зеления сертификат. Показаха ми на практика, среден пръст.

Още по – арогантни бяха към народния представител и секретаря на Възраждане.

Днес в МЗ получиха само приглушен тътен от бурята, дето им се задава! Ние днес бяхме диалогични с полицията, в МЗ и т.н. Получихме обвинения в липса на диалогичност и арогантност, показваща ни, че те са на власт! Така правят уплашените и незнаещи какво да правят. Кунчев гледаше земята!

Поискахме спиране на решенията на т.нар Пандемичен Комитет – ами не можело! Междуведомствено било!

А министър-председателят каза даже, че не работел под натиск! Ами министър-председател, който не работи или не може да работи под натиск, не е за този пост!

Сега ще получи от МЗ инфо колко не сме диалогични ние!

От 28.03.2020 не съм особено диалогичен с игноранти в медицината, а както се видя и в политиката в лицето на Йорданов!

д-р Георги Тодоров

Коментари 40 за
“АРОГАНТНОСТТА НА РЪКОВОДСТВОТО НА МЗ, СКРИТА ПОД ПРИЗИВ ЗА ДИАЛОГ, БЕШЕ УЖАСЯВАЩА! СЕРБЕЗОВА: „НЕ МОЖЕМ ДА ВИ ИЗОЛИРАМЕ ВИРУСА И ДА ВИ ГО СЛОЖИМ НА МАСАТА!“. АМИ КАКВО ИЗСЛЕДВАМЕ ТОГАВА?”

 1. Направи ли ви впечатление хвалбата на Сербезова/Кунчев за „изследването“, което МЗ е направило. Изследване за „нагласите на обществото относно ваксините“. С други думи – МАРКЕТИНГОВО изследване. За 2 години едно изследване в България от МЗ и то МАРКЕТИНГОВО!

 2. Асена Стоименова-Зайкова-Сербезова позната преди като Гьокчен, след това като Хасана, после Асана и сега Асена е организатор на програмата „Natura Sanat“ за обучение в областта на хранителните добавки, автор на рубриката „Парафармация“ и рейки-терапевт или по-просто казано – помашка черна ходжа. Алчна и корумпирана женица с неутолим апетит и склонности на нимфоманка. За предподследно един поляк я натири от дома си в Полша, където тя се беше засадила да става булка за пореден път. Смрад, пълна смрад.

 3. Айде пак да ме изтриете , че пиша на смелчагата с Африките и Еболата.
  23 000 смътност от Ковид за 2021; 40 000 надвишена смъртност за 2021 спрямо преходните години. Не бе, не е заради Ковид.
  А и никой няма да ти напише инфаркта , че е умрял от Ковид – най-малкото заради цената на клиничните пътеки.
  А и ваксини се прилагат и произвеждат освен в западния свят- още и в Китай, Русия, Иран, Куба,

 4. Или не са разбрали още, или са наивни, или си правят пиар от Възраждане, защото и от тази им среща би трябвало да им светне лампичката, че „пандемията“ в България се ръководи от вън, тук са само изпълнителите, които ще гледат в земята( все още имащи остатъчна съвест), и ще бъдат арогантни( глупавите и прости ПКП)… но за отмяна на мерките не са си и помислили, а напротив, подготвят ги за въвеждане на мерки от Западен тип, а може би и такива като в Австралия.

 5. Никакъв диалог не е това, спуснати отгоре, фашистките „мерки“ се налагат френетично, без мисъл, кое, как? Айде аз с моята празна глава да поразсъждавам малко… как след близо две години спазване на безумните искания от „управляващите“ ни, не само че няма резултат, ами даже напротив – въпреки локдауните, маските, тестовете, ваксините, унищожаването на малки бизнеси, не сме мръднали на йота подобрение, даже напротив – бройката скача, ами ще скача, като така казват…
  Как един не каза, нещо правилно, нещо полезно, нещо умно – хранете се по-правилно и по-качествено, свалете излишните килограми, хвърлете хапчетата, спортувайте и се движете повече, излизайте сред природата, колкото можете по-често, вземайте витамини, яжте зеленчуци, кисело зеле, кисело мляко, гладувайте сегиз-тогиз, обръщайте внимание на роднините си, слушайте музика, почивайте ….Нееееее
  Ваксините, маските, тестовете, ами – Не, Благодаря!

 6. Аз Ви проклинам продажни политици и фашисти, а когото съм проклел добро не е видял, малко ви остава!!!

 7. Тези са терористи. Как може да бъди наречен геноцида който извършват с народа ни. А с терористи преговори не се водят… Няма как да признаят, че са затънали до гуша в лай**та. Защото знаят, че изтърват ли властта мястото им е на подсъдимата скамейка. За престъпления срещу човечеството. И това няма да им се размине. Нюрнберг 2 наближава.

 8. Чупене на пи6ки и правене на кинти.
  Това е кредото на новата здравна министърка.

 9. Как така за всеки друг вирус е възможно да се изолира, пречисти и сложи на масата, (както се изразява другарката министър) за да се снима под електронен микроскоп, а само за тоя не може…толкова пък прости не сме…коминтерна (сега глобалисти, либерали и зелени) правят всичко за световна диктатура и овладяване на планетата, но буксумат, колкото и да го играят железни. Търсете в ютюб (без да правь реклама на ния плодажници, но няма къде другаде да намерите всички опозиционни на сатанистите прояви). Все повече и повече се пробуждат за ужас на уродите. А тия нашите няма да изкарат много, както са тръгнали…

 10. Злодеи !

  Аптекарка стана министър на здравеопазването и … цените на лекарствата хвръкнаха до небето !
  Тя е заемала различни позиции в представителства на производители на лекарства, дистрибутори !!!

  Старци се оплакват, че „Дуодарт“ (за простата) от 8 лв. е станало 45,90 лв. в „Марешки аптеките“ с „докторска“ книжка !
  Демократично по Харвардарски нали ?

  Индексиране на пенсиите ?
  Ами тя „Аптекарката“ ги изяжда, като отнема най-необходимото за пенсионерите : парите за лекарства .

 11. „Свободата, Санчо, е сладко нещо. От сладкодумците властимеющи не я чакай – с обещанията ще си останеш. Сладките неща те за себе си ги пазят. Я гледай за година власт само какви търбуси правят. Теб най-много с някое позагнило морковче да те залъжат. Свободата, Санчо, сам трябва да си я вземеш…“

  Дон Кихот

  Венсеремос.
  П.Пис
  Бай Мигеле,бай Мигеле… как можа да напишеш такава ХРИСТОМАТИЯ !!!
  Толкова години я изучавам и до никъде не съм стигнал…
  Край няма.

  1. Могъл е, понеже я е написал в затвора! /Пак да си кажа, че глезотиите и презадоволеността не създават вечно изкуство. Бясна съм, че преходът (към нищото) не роди нито един български гений- за разлика от царизма и социализма.)

   1. От тук нататък не чакай НИЩО ,Мария !
    Ти много добре знаш защо…

  2. Някои казват, че СЛОБОДИЯТА е още по-сладко нещо от СВОБОДАТА.

 12. Човешкият живот за доктора е винаги на първо място !
  Парите са на второ.
  Милосърдието,съчувствието и културата са по-нататък…

  Мария е права.
  Ковид е ТЕСТ.
  В много отношения …
  Видяхме си задниците без огледало !!!

  Венсеремос

 13. Добро утро българи, спите ли още или се пробуждаме? Мъжемелачката Гьокчен е поставена от фармамафията и хич не и дреме за нас, тя е от „богоизбраните“ и ще служи на тях – на една нова високотехнологична болница в Казичене и на създадената Пландемия, заради която един достоен журналист, Милен Цветков, изгуби живота си, преди да ви открехне вратата към истината!

  1. Будни сме вече.
   Какво прочетох за „Добро утро“ обаче:
   „Тедрос Ге(й)брейсус призова бременните да се включат в тестването на нови терапии и ваксини.“ (……………………………На мястото на точките ще закодирам цветуща псувня към въпросното същество от сатанински вид. Могат да я разгадаят само посветени НЕмасони.)

 14. Сетих се да погледна в Гугъл за световната пандемия от инфлуенца – испански грип, който сега го прекарваме предимно леко, почти на крак.
  Та инфлуенцата започва от САЩ и Европа и завладява целия свят.
  Началото й е през януари 1918 година, а краят й – декември 1920 г.
  Има данни за брой заболели и починали, снимки на хора с маски и различни забрани.
  Една от причините за разпространението е увеличеното пътуване на тогавашните хора по света.
  Днес, 100 години по-късно, управлението на пандемията, медицинско, икономическо и политическо, е просто един хаос на неадекватността им.

  1. Има и друга гледна точка- извън официалната, но не всеки е готов да я приеме. Тоест, че голямата смъртност и разпространение се дължат на военно-експерименталните субстанции, с които биват ваксинирани американските войници.
   Заслугата за всичко това е на новосъздадената Биг фарма и в частност- на Джон Рокфелер и на Фредерик Гейтс…(Да, да- фамилиите на „главните герои“ са си все същите, понеже нищо не започва от днес и понеже няма случайни неща!)
   https://youtu.be/wls-bpajXpY

 15. Като гледам снимката ….. тази жена не е изживяла много неща, които ние обикновените хора сме изживяли!
  Акъла на Г-жа Сербезова и е в гащите, така че главата и нищо умно не може да роди.
  За заместниците и да не говорим – хора, които не знаят защо са там!
  Изобщо пълна скръб!
  Невежество, арогантност и безочие, събрани в едно!

 16. Антигенните тестове се изземват от аптеките в Испания заради лъжливо-положителни с 50% резултати!!!

 17. Зеленият сертификат трябва да отпадне безусловно. Може да се разговаря у преговаря за много неща, но не и за фашистки мерки.

 18. Здравният ни министър не е в час с нищо и на практика незнае с колко уши е на главата си,а ние искаме от нея нещо градивно. Целта е друга и хората у нас и по света са разбрали какво ни готвят и какво се опитват да ни налагат…

 19. С тестовете изследвахме глупостта на един (щях да напиша „народ“), но по-правилно е да напиша „човечество“. Глупостта на едно човечество.
  Глупост, която започва да се трансформира в лудост. (Дано да е като оная- Вазовата от „под Игото“!)
  „Ковидът“ и всичко, свързано с него, никога не е бил друго, освен тест за интелигентност. А за участващите умишлено (вече 2 години) в това спланирано мероприятие, е и тест за почтеност.
  С платени, малодушни пионки не се разговаря. Те нямат собствена мисъл, собствена воля, собствена чест. Да разговаряш с такива, е все едно да разговаряш с телевизор, с банкомат или с кафе-машина.

   1. Благодаря за видеото. Днешната „медицина“ лекува симптомите, а не причините. Това не нещо ново. Подобна е историята с Църквата и нейното разбиране за това какво е Земята и т.н. 🙂 . Такива като Галилей се оценяват след столетия. Но ако ги нямаше щяхме още да свиркаме с гегите след овчето стадо 🙂 . И на насъскваме кучетата на по-непокорните овце 🙂 .

    Как беше, не може „народа“ да оцени творците, той има „капацитет“ да оцени само велики актьори, за кино иде реч, разбирате 🙂 . Така, че Пастъор е велик актьор. Подобен е трика с „произхода на нефта“ и т.н. Има „патерн“ демек 😉 ?!

    https://www.youtube.com/watch?v=zSff0pwc1Xc

    , дори не отварям темата за ефира и торсионните полета, щото за там се иска ниво, както и за това което е направил Бешан и Тесла.

    Лично аз го видях с „очите“ си около паметника на Тесла, до Ниагарския Водопад. Всъщност очите ми само го регистрираха, нещо друго го видя. И очевадно, че това дето го „видя“ няма как да е на „небето“ или под „земята“ а някъде „вътре“. Ма официалната „Религия“ го търси на небето и т.н. неясноти. Мистерия някаква 🙂 .

    https://www.youtube.com/watch?v=ZYQwLCViZyc

    Тоест съм съгласен с извода ви, че пилците се броят наесен и образ“У“ванието няма да помогне на повечето, независимо от самозаблудите им колко са „супериор“ и „стратези“ 😉 !

  1. И накрая да кажа, че снимките на „вилнеещата булка“ не са за преди сън.

 20. Изводите си ги правете сами,уважаеми сънародници.
  Две години ни лекуват от неустановен никъде по света вирус, отнемат свободите и правата ни и се стремят в грижа за здравето ни да ни лекуват задължително с експериментални течности и да ни сертифициран като добитък. В името на нашето здраве…

 21. Кадър БТВ

  Във видеоразговор пред БТВ Кирил Петков изненадващо заяви, че днес е бил в министерски съвет, което провокира бурни коментари и предположения, че явно е нарушил карантината си.

  Видеоразговорът внезапно прекъсна и после Кирил Петков се поправя и казва, че Министерски съвет се е провел онлайн.

  Водещият на новините Иван Георгиев пита премиера дали се е чул с вътрешния министър Бойко Рашков, пише Трибюн.бг.

  „Не, аз бях в Министерски съвет с неговия заместник до преди малко и преди малко включих телевизора да видя какво се случва. Не, не съм имал директен разговор“, заявява Кирил Петков. В този момент връзката прекъсва или някой просто затваря телефона.

  След възстановяване на връзката журналистът бърза да попита къде се е провел разговора със зам.-вътрешния министър, а Петков вече отрезвен отрича и казва, че това е било част от днешния министерски съвет, който се е провел онлайн, заради наложената карантина

 22. Бурла от Пфайзер-Първите две дози нямаха очаквания ефект!?!?!? Бустерната е по ефективна но Очакваме Четвъртата да е Резултатна?!?!? Бурла говори като Алена или АЛхимик!!! Абе..Eкспериментът Продължава …Опитни ОФЦЕ има!!!

  1. Имунната система на човека оцелял толкова хилядолетия е толкова тъпа,че пфайзера е по умен от нея и ще я стимулира нон стоп всеки три месеца. Не мога да повярвам, че така наречени академици пригласят на тази тъпотия. Кой е този балон който може да го надуваш непрекъснато. Атмосферата е внимателна към нас и не прекалява с налягането и го държи в рамките на около 1111 мб на морско ниво плюс минус. Слънцето внимава да не ни изгори.
   Водата да не ни отрови, въздуха да има достатъчно кислород. Как успяха да ви промият мозъците.

 23. Да оставим настрана споровете между експертите, но граничат с тези на шаманите, които не издават никакви тайни.
  Как лекуват – не знаем. За пример мога да дам това което прочетох от австралийските лекари: елементарен ковид пакет от парацетамол или ибупрофен – за болки, таблетки сиропи за гърло и кашлица, дезинфектанти за да предпазиш близките, изолация книги и занимания за себе си. покой и никаква паника. Някаква храна за първите дни ако няма кой да те гледа и много течности. Това кой го каза че не чух от нашите шамани.

 24. Възможностите на медицината и фармацията са неограничени – първата за развъждането на вируси, втората за измислянето на съмнително ефективни ваксини за каскадно/многократно поставяне, което не е ясно колко ще продължава.
  Ограничено е количеството на пациентите!
  Както е тръгнАло, до къде ли ще стигнем?

 25. Попитайте ги другият път за Пряката намеса на СЗО и извънредните пълномощия на Здр.Министър който е на пряко подчинение на СЗО???Какво подписаха в Женeва???ТЕ ЗНАЯТ!!!

  1. Те я папитаха, но тя отрече подобна зависимост! Това е излишно, празна реторика! Трябва да гледаме напред!

 26. Не се притеснявайте, малко им остана – всички много скоро ще берат големи ядове!

  Истината е на хоризонта!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *