Публикувано на 07.01.2021 / 20:02

АРОГАНТНАТА НАГЛОСТ НА „ОТРОВНАТА“ МАЯ МАНОЛОВА

Мая Манолова на страницата си във Фейсбук:

Изправи се.БГ сме готови със законодателен пакет за следващия парламент за защита на обикновените хора със закони за частния #фалит, за ограничаване на #колектори, #банки и #бързи #кредити, дори, ако продължават в същия дух, за закриване на #ЧСИ.

Вижте още от нашите 70 мерки в защита на хората тук“

Прочетете пак какво обещава Мая Манолова, която чак ще закрива ЧСИ, щото щяла да защитава „обикновените хора“.

Мая Манолова, която от години е обслужвана платено от „гуруто“ и – един от „отровните“ Арман Бабикян, е толкова арогантно нагла, че очевадно забравя какви ги е вършила през годините в битността си като законотворец.

Тези дни същата тая Мая, оплетена като патка в кълчища, не успя да се измъкне и от дебелата сянка на Делян Пеевски, изричайки, че подкрепата и за него било „тежка грешка“.

Сигурно „тежка грешка“ е и как благодарение на него точно тя бе подбрана за главно действащо лице в аферата „Костинброд“.

Сигурно „тежка грешка“ е и че пиар гуруто и Арман Бабикян обслужва предизборни кампании на кандидати, все отзад подкрепяни от Пеевски, преди години. Справка – Варна.

Сега обаче същата тая Мая Манолова готвела законопроект „да защити обикновените хора“,  но не обелва и дума, че точно тя е една от причините с действията си да зароби същите тези „обикновени хора“, които сега уж ще „спасява“ от … собствените си безумия!

Историята на член 417 от Гражданско процесуалния кодекс е дълга и омерзителна, каквато е и историята на  политика Мая Манолова.

Чрез предложения от Мая Манолова член 417 в Гражданско процесуалния кодекс  – на банките се дават свръхправомощия, т.е. банките имат право да осъдят кредитоискателите без тяхно знание, без да бъдат информирани. И всичко това става по бързата процедура.  Достатъчно е само заявление на съответната банка.

Това се случва през 2007 година и „видната роля“ на Мая Манолова може да бъде открита в стенограмата от 13 и 27 юни 2007 година на парламента.

Всъщност Мая Манолова съзнателно заблуждава и подвежда депутатите, че бързото производство е евроизискване.

Законът за ГПК с неговия мракобесен член 417 е влиза в сила от 1 март 2008 г.

В продължение на повече от 10 години, заради този закон,  хиляди българи загубиха жилищата си, а мнозина посегнаха на живота си от отчаяние и безизходица. И това се случи благодарение на „законотворчеството“ на Мая Манолова за „обикновените хора“ в битността си на депутат. 

А пък в битността си на омбудсман, длъжност, която получи благодарение на ГЕРБ и Бойко Борисов, същата Мая Манолова започна битка срещу собствения си закон. Т.е. „подари“ на българите закон,  според който могат да ти отнемат жилището, забележете, без право да можеш да възразиш и да се защитиш. И накрая – член 417  „гениално“ се съчета със създаването на ЧСИ.  Частният съдебен изпълнител, който се сдоби със свръхравомощия да продаде имот на длъжника по най-бърз начин,  за да се осигурят пари по кредита.

И сега, след като натвори целия тоя батак през годините назад, болезнено амбициозната за власт Мая Манолова, ще спасява „обикновените хора“ от ЧСИ, че чак и ще ги закрива, ако се наложело.

Какво ли ще изтресе в свое оправдание – че пак е „тежка грешка“ ли?!

Че тя цялата явно изтъкана от „тежки грешки“ и толкова нагла, че се прави, че все едно не ги е сътворила тя, а е била през цялото време … за лимонада.

„Тежка грешка“ е вероятно и промяната в закона, тоя път внесена от същата тая Мая Манолова, вече като омбудсман, с която на инвалидите първа група с над 95% нетрудоспособност вече се вземат 99,50 лв. месечно, ако използват личен асистент.

Пак „тежка грешка“ сигурно е и поправката в закона „Ванко 1“.

„Отровната“ Мая Манолова днес се предлага на тезгяха като „алтернатива“ на Хунтата. И не спира да лъже защо е обрисала офисите на Васил Божков, Бойко Борисов – искала да види „какво има насреща“.

Тепегьозлъка и е  завиден.

Но ако Делян Пеевски си отвори устата за зависимостите ще стане наистина страшно.

Засега това не изглежда вероятно, но знае ли човек? Той Пеевски за една нощ обърна палеца надолу преди години срещу Цветанов, Борисов и ГЕРБ, че срещу „отровната“ Мая ли?

Който е бил „нов“ „проект“ на каишка, той знае. Питайте Бареков.

Afera.bg

Коментари 21 за
“АРОГАНТНАТА НАГЛОСТ НА „ОТРОВНАТА“ МАЯ МАНОЛОВА”

 1. В момента пак се пеняви при Колето, по ЕК, много объркана женица, много и е мило, да се опитва да помага, големи напъни.
  Важното е, че честно се бори срещу тези, които искат да разпределят влизащите в БГ 60, шестдесет Милиарда лева.
  Ще продължааваа да се бори.
  ВЕНСЕРЕМОС, БАЧО КОЛЬО.

  1. Венсеремос.
   Много борци брате,много нещо !
   Пехливани не останаха,ама борци бол…

 2. Време е за обединение с цел отстраняване на хунтата. Радев такъв, Слави такъв, Мая такава- такъв е материала. Без тях промяна няма и остава модела КОЙ! Ако продължаваме така, само ще лаем месечината…

  1. Да, обединение ТРЯБВА да има, НО на основата на ДОГОВОР с ОБЩЕСТВОТО.

 3. Тъй като ОПГ от Изпълнителната власт в Бургас ме ограби с имоти и направи схема като използва “ независимата “ прокуратура , която чрез подли и престъпни действия , използвайки полиция , лъжесвидетели и психиатри ме обяви за психично болна , и делата ми бяха спрени , реших да не се предавам! В Бургас не можах да намеря честен адвокат , защото всички са под шапката на ГЕРБ ! Подмамена от логото на МАЯ “ ИЗПРАВИ се БГ „, посетих офиса и в София на ул. “ Дякон Игнатий “ ! Тя отсъстваше , но нейния адвокат , направо ми каза , че услугата ще ми струва четерицифрено число ! Намах толкова пари и се срещнах с Манолова на протестите ! Помолих я зя съдействие , но … категорично ми отказа ! От това , което прочетох за нея , разбрах , че напразно съм си губила времето и Тя говори празни приказки ! Мисля , че не може да и се вярва !

 4. МОЛБА към другарят, господина, приятелят, МЪЖЪТ до Мая, а бе ПРИЯТЕЛЮ, ПРИБЕРИ си това ЧУДО, ЗАКЛЮЧИ го и го пускай само в градината да РАБОТИ, РАБОТИ, РАБОТИ!!! Благодарим, Ви!!!

 5. Пчеличката Мая курвето ,откачалкта ,парцала, работи на околовръстното шосе цунка бахура на Шишко , на кой ли не е цунила шпека , заради дейност като магистрална работничка е променила закона за Ванчо 1. Тя е предложила Шишко за поста началник , а се прави на ощипана мома. Пчеличката скача от цвят на кур и все за чепа се хваща . От парцал кво може да се очаква.

 6. Да беше само Мая, с мед да я намажеш!
  Няма да изброявам безбройните наши пишман политици.
  Търся име чисто, неопетнено от думи и дела.
  Засега не намирам.
  Търся партия, на която с моя глас да поверя род и Родина.
  Пак не намирам, и сред новите дори.
  Всеки иска да яхне народа.
  Може би нещо малко ще се промени, ако се въведе и мажоритарен вот?

 7. Някои ги чипираха преди ваксината,май…
  Даже преди Пандемията.
  Оттам ги избива на политическа логорея и въртоглавщина.

  Абсолютно съм убеден,че за нашите политици са необходими- Задължителен тест за интилигентност и Зомби тест !

  Гьонсуратлъка и байганювщината в политиката не се лекуват с кисело зеле,те са следствие от преяждане с него през вековете !

  Цървулите не са украса за механи,те са били част от живота ни .
  Ама някои отказват да ги събуят и си ги носят в душите си…
  И галоши носят.
  Тяхна си работа…

  Да,трбява да има ваксина срещу цървулщина в политиката !
  Спешно е.

  Венсеремос.

  П Пис

  Бай Айнщайн каза,че Боби Касабов можел да го пусне в адронния кулайзер да се повози.
  Ако иска ,де,доброволно…
  Подобен екперимент може да внесе яснота и да даде отговори на безбройните въпроси ,които си задаваме…

 8. Е па, защо Бареков питаме, дето го смазаха, а Майчето я направиха омбудсман и се готви отново за парламента.

 9. Само такива тръни ли растат в „нашата градина“, само такива подлеци и продажници ли можем да произведем. Където и да погледнеш, все такава паплач. И един супер хубавец, Стефанчо Гамизов, заклет русофоб и цар на безобразния език. В. Фактор си го е харесал и заедно с други като него подхранват със злоба останалата паплач. Защо се мразим ли, и това си има обяснение, защото много отровна твар пълзи между тръните. Е хубава е България, но това що пълзи из нея е отврат.

 10. Манолова е спорна личност като човек и като политик.
  Първото се отнася към това, че е фалшифицирала названието на института, който е завършила в Москва, а в политически план е фурнаджийска лопата, меко казано.

 11. Недоразумението Манолова не става за ново управление. Много тежки грешки й се насъбраха на сестра Галева. В политиката за такива грешки се плаща като се оттеглиш на бунището…

 12. Отровното трио наистина е отровно, но не за Борисов, а за народа който подведе и направи от протеста цирк, както сами си признаха Дебил-триото.

 13. Скрий съ ма Майъя ! Смърдиш на умрели лебеди. Заплаквай се поне веднъж годишно.

 14. Ноам Чомски.
  „10 начина за манипулация чрез медиите“

  2. Създаване на проблем и предлагане на решението му
  Този метод се нарича „проблем-реакция-решение“. Създава се проблем, вид „ситуация“, която трябва да предизвика реакция сред населението. Тя, сама по себе си, трябва да изисква приемане на мерките за преодоляването й. Например, изброяването на нарастващо насилие в градските райони или организирането на кървави атаки, които са довели до това гражданите да изискват по-строги мерки за сигурност и политики, ограничаващи гражданските свободи. Или, осланяне на икономическата криза, за да бъдат нарушавани социалните права и да бъдат съкращавани градските услуги.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *