« Върни се назад Публикувано на 29.08.2022 / 11:46

АРОГАНТНАТА НАГЛОСТ НА ЕКСОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ НА ВАРНА И КОМПАНИЯ ВЪВ ВИЛАЕТА ИМ „ХОРИЗОНТ“ УБИВАТ ЖИВОТНИТЕ ОТ ЗООЛОГИЧЕСКАТА ГРАДИНА! ИЗГЛЕДАЙТЕ ТОЗИ КЛИП! ОБЩИНА, МВР И ПРОКУРАТУРА НАЙ-ПОСЛЕ ДА СПРЕ ТОВА БЕЗЧИНСТВО!

АФЕРА публикува своите разследвания за ексобластния управител от ПП Благомир Коцев, лично протеже на фамилията Лорер, който пък оглавява листата на ПП във Варна – разследванията можете да прочетете в рубриката „Мишена“ в сайта АФЕРА.

Вилаета на фамилията на Благомир Коцев – ресторант „Хоризонт“ в Морската градина с всичките му „притурки“ – паркинг, заведение върху държавна поляна и прочие, ежедневно УБИВА животните в Зоологическата градина в Морската градина във Варна, намираща се в непосредствена близост до „Хоризонт“.

Изгледайте този клип! И го разпространявайте! И ако имате сърца – ще ви докосне, за сметка на „коцевци“, които очевадно имат джобове вместо сърца!

А това е подписка за ограничаване на шумът и движението на автомобили в района на Зоологическа градина – Варна:

https://www.peticiq.com/signatures/373433/?fbclid=IwAR0EbadkRrzm0Jo3GxpMVao5PuEe9YvEhSudAM5r8YdcUvAKSAv_rOsV9ls

Община – Варна, МВР и Прокуратурата е КРАЙНО ВРЕМЕ да прекратят това безчинство и да спрат да си затварят очите за зулумите на фамилията на Благомир Коцев!

Afera.bg

«