« Върни се назад Публикувано на 25.05.2021 / 11:06

АРЕ, ЧАО, СЛУЖЕБНИЦИ СЛЕД НАБУТВАНЕТО СИ В АКТИВНОТО МЕРОПРИЯТИЯ НА АТАНАСОВ И КОМПАНИЯ!

По повод на отправени внушения в публичното пространство от представители на обединение „Демократична България“ за това, че Специализираният наказателен съд /СНС/ е издавал разрешения за прилагане на специални разузнавателни средства /СРС/ спрямо политически ангажирани фигури, е извършена проверка в съдебните регистри. От нея е установено, че от СНС не е издавано разрешение за прилагане на СРС спрямо настоящия министър-председател на Република България, нито спрямо лица от политически формации, споменати в медиите…“

Още в момента, в който ген. Атанас Атанасов за пореден път реши да изпере така наречените „опозиционери“ срещу Боко Тиквата, които години наред му ближеха задника и висяха по Дувара МУ, а сега го играят „яростна“ „опозиция“, АФЕРА написа в прав текст, че любимите десносектанти на Румен Радев и назначеното от него служебно правителство са набутани в поредния атанасов капан.

Просто защото от поредната манджа с грозде с подслушването, чийто родител, априори, е тъкмо Атанас Атанасов, нищо няма да излезе, освен търсен дърварски пиар за ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ късни „опозиционери“.

И просто защото, когато се подслушват неудобни, не се прави ахмашката по закон, а си има частни структури, които обслужват Хунтата.

След като още по-ахмашки Радев, Рашков и служебна компания се набутаха в активното мероприятие на Атанасов, вместо КРУТО ДА ЧИСТЯТ ГЕРБаджийски кадри по места и да НЕ назначат пак гербаджийски лица, което впрочем досега правят, десносектантите даже започнаха да се обясняват, че „доказателствата“ за подслушването били „наводнени“.

АФЕРА вече го написа в прав текст – за да си позволиш да се набуташ в капана на Атанасов и компания, значи страдаш от тотална управленска немощ и тия, които те съветват не стават даже и за това да продават семки.

Камо ли да чакаме от тях да рутят ГЕРБаджийските схеми на корупция и фалшификации и купуване на избори.

Аре, чао, служебници.

Afera.bg

«