« Върни се назад Публикувано на 26.08.2017 / 9:33

АРЕ, БЕГАЙ ДА СИ СЪБУЕШ ЧОРОПОГАЩНИКА! А МОЖЕ И ГАЩИТЕ!

деси радеваВчера АФЕРА написа: „ДРЕСКОД“: КАТО ЗНАЕШ, ЧЕ ИМАШ НИСИЧКИ ГОСТИ, НЕ СЕ КАЧВАЙ НА ТОК! И КОГАТО ИМАШ РАМЕНЕ НА ГРЕБКИНЯ, РОКЛЯ БЕЗ РЪКАВИ Е МИРАЖ“. Не защото съм злостни, нито защото завиждаме на Генерал Деси, както се плюнчат малоумните президентските фенове – коментатори, а защото е крайно време освен селящина, да показваме на света и стил, и изисканост. На достатъчно селяния сме се нагледали покрай Боко.

Днес по Нова, ееххх!, телевизия цъфна една „експертка“ по протокол, която с изключително беден речник рече, че всичко било „добре“, „добре беше“…

Същата тая „експертка“ призна, че по протокол, нещо, което отбеляза още вчера АФЕРА, дамите задължително трябва да носят чоропогащник и никога обувки отворени отпред.

Апропо, АФЕРА винаги е подчертавала, че не иде реч само за президентши или високопоставени дами, а за всички жени, които имат претенции за стил. Всяка жена, възпитана от малка в изисканост на обличане, знае, че на каквото и да е официално събитие, е чутовен гаф да се появиш с голи крака и „боса“. Дори и горещините да са като в пустинята.

Наш’та „експертка“ обаче по Нова, еех, телевизия, за да извади Генерал Деси от селяшкия гаф, изрече умопомрачаващото: „В Америка обаче никой не носи чоропогащник. Всички жени ходят без чоропогащник даже и през зимата. Мелания Тръмп също ходи без чоропогащник. Защо никой не говори за това?“ Било лято, видите ли, и на всичкото отгоре били във Варна, видите ли, реди „експертката“. Като че ли във Варна жените ходят с боси пети по асфалта и да си по „сандали“ с „Долче и Габана“ си е „традиция“…

Ами, драга ми „експертке“, никой не говори, че в Америка ходят без чоропогащници, защото Америка никога не е била диктатор на изисканите обноски. Няма да се изкушим да кажем на какво „краварство“ в модата е „диктатор“ Америка.

За някои стърчащите голи пръсти, обиращи асфалта, и голите пети на Генерал Деси, може и да са нещо маловажно и нищо незначещо, но детайлите винаги са най-важни. Защото разкриват същността. Да пунтира Мелания Тръмп, вероятно е някакъв трепетен стремеж на Генерал Деси, но е знайно, че дори и зад „Долче и Габана“ скъсания чул си личи. Крайно време е Генерал Деси да разкара „експертите“ си от типа на тая „експертка“ от Нова телевизия, които могат вече да бЕгат да си събуят чоропогащниците. А може и гащите.

Добронамерен съвет.

Afera.bg

«