« Върни се назад Публикувано на 19.05.2023 / 15:40

ВЗИМАТ ИМУНИТЕТА НА ЛИЦЕТО БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ! ЗА КОРУПЦИЯ В ОСОБЕНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ! ЩО Е РЕКЛА „АФЕРА“, ВСЕ Е ВЯРНО!

АФЕРА единствена го написа още преди дни – че в петък, днес, 19 май т.г. започва … мазалото!

Е, днес абсолютно умишлено ви забаламосахме от сутринта малко с дните /не, че и другата седмица няма да следват екшъни/, но това беше за заблуда на врага, и без това посран от шубе.

АФЕРА категорично написа и че Гешев няма намерение да се отказва от нито една от думите си, изречени на 15 май т.г., когато скъса оставката, И с която го изнудваха.

От сутринта „политическия боклук“ трескаво, със скоростта на светлината прие на първо четене закона на синчето на майка си /и на Радевия Копринков/ министър Крумчо, с който истерично се бърза да бъде елиминиран Гешев.

Бързаха, защото усещаха ЖЕГАТА зад ъгъла.

Малко преди искането на имунитета на Борисов от страна на прокуратурата, той проведе внезапна среща с ПП/ДБ на която вероятно е молил да гласуват против взимането на имунитета му, дочувайки какво има да му се случва.

Днес, петък, 19 май т.г., в късния следобед на лицето Бойко Методиев Борисов, заради корупция в особено големи размери, всеки момент ще бъде поискан имунитета, който има като депутат.

Очаквайте пълни подробности в АФЕРА.

Afera.bg

«