« Върни се назад Публикувано на 06.03.2023 / 21:57

АРЕСТУВАХА ВИЧО КАСИЧКАТА! ПРЕДИ ДЕСЕТ ДНИ „АФЕРА“ ГО ОПОВЕСТИ КАТО МИШЕНА. ЩО Е РЕКЛА „АФЕРА“, ВСЕ Е ВЯРНО! ВЕЛИКО ЖЕЛЕВ – КАСИЧКАТА НА БОКО И СЕГА НА КОПРИНКОВ!

На 26.02.2023 ЕДИНСТВЕНА АФЕРА публикува:

МВР претърсва офисите на Велико Желев в София. Бизнесменът е задържан и се намира на мястото на претърсванията, съобщава 24 часа.

Желев е бивш шеф на АПИ и настоящ собственик на „Хидрострой“ АД., известен като „Вичо Касичката“ на Бойко Борисов и ГЕРБ.

АФЕРА написа още преди десет дни, че Вичо Касичката е в списъка на британците, които налагат финансови санкции, и заедно с още 25 пътищари ще бъде думнат и от разследване на нашите служби.

А след публикация на АФЕРА Христо Ковачки веднага напусна България, а впоследствие службите влязоха в офисите му.

Що е рекла АФЕРА, все е вярно.

И както ви обещахме – караме ги по списък!

За Вичо Касичката АФЕРА има купища публикации – разследвания – горе в графата „разследвай“ на сайта – пишете „Вичо Касичката“, „Хидрострой“ и Велико Желев и четете!

Вичо Касичката още през ноември 2021 след изборите е викнат при Боко Тиквата. Боко го пита: Ти, колко работници имаш, Вичо? Вичо Касичката отвръща: Ами 5000. Боко: Ами като са 5000, колко преференции изкара? Ами 2500 … Боко: А къде са останалите, Вичо?!

Още от тогава „Вичо Касичката“ почва да бяга по тъча на Боко, на който иначе се отчиташе години наред от асфалт и магистрали и беше всеизвестен с прякора „Вичо Касичката“.

И от известно време, времето на Радев и „пътя на копринката“, отиде при … Копринков и „пътя на копринката“. Вичо Касичката работи от две години за „пътя на копринката“ подобаващо, както се отчиташе на Боко.

Хайде, бакалъм, с белезници.

Да се готвят Боко и Копринков.

Тоя ако го държат десет дни в ареста, ще е написал „Анна Каренина“ като показания.

Веселина Томова

професор по изпреварване

Къщата на Вичо Касичката на „Св. Свети Константин и Елена“

«