« Върни се назад Публикувано на 17.03.2022 / 21:03

АРЕСТУВАХА БОЙКО БОРИСОВ И КОМПАНИЯ! ТОЧНО НАВРЕМЕ КРИЗИСЕН ПИАР ЗА ОТВЛИЧАНЕ НА ВНИМАНИЕ!

При операция на ГДНП по 120 случая на злоупотреби с евросредства са били задържани тази вечер бившият премиер Бойко Борисов, бившият финансов министър Владислав Горанов, бившата шефка на бюджетната комисия Менда Стоянова и бившата шефка на правителствената информационна служба Севдалина Арнаудова, съобщава БНТ.

Ако питате нас – тези арести за кризисен пиар идват точно навреме за отвличане на вниманието от краха на измамниците, които управляват България и от въвличането ни във войната срещу Русия.

Не, че тази компания е читава, както е известно, но отсега се хващаме на бас, че операцията ще е булшит, като имаме предвид „нивото“ на МВР – Рашков. И само ще ги ги направят „герои“.

От ГЕРБ отричат Бойко Борисов да е задържан. Извършват се обиски.

Акцията е по „неотложност“, според адвокат Менко Менков няма съдебна заповед, не го допускат и до Бойко Борисов, който е в къщата си в Банкя. По нетложност се ползва от МВР обикновено като пиниз да се влезе за обиск или задържи някой без съдебна заповед.

Afera.bg

П.П. Валентина Милова: Когато на площада викахме „Оставка и затвор“ искахме точно това, което се случва и не само за тези. Но, че това ще бъде отвличаща маневра за нещо къде, къде по-лошо и страшно едва ли някой си е представял.

Този остър кризисен пиар влачи след себе си едни зенитни ракети.

Борисов ни започна, Харвард ще ни довърши.

«