« Върни се назад Публикувано на 13.08.2017 / 11:45

АРЕСТУВАНИЯТ DJ СТАНЧО: „ТАКОВА УНИЖЕНИЕ ПРЕЗ ЖИВОТА СИ НЕ СЪМ ИЗПИТВАЛ! ЗАКОННО ЛИ Е ТОВА, КОЕТО ПРАВИ ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ И ЗАЩО МИ ВЗЕХА ЛИЧНИЯ ЛАПТОП, С КОЙТО СИ ВАДЯ ХЛЯБА?!“

DJ СТАНЧОЕто разказа на DJ Станчо след безумната акция на „вицепремиера“ Валери Симеонов:

„Снощи бях арестуван и унижен публично пред пълен клуб в „Слънчев бряг”, отнети са ми лични вещи – лаптоп и зарядно, без адекватно обяснение от РУ Несебър, Слънчев бряг. Написаха ми два броя наказателни постановления – едното за това, че пускам музика (това ми е професията), второто постановление и ареста са вследствие на това, че отказах да предам лаптопа доброволно. Извинявам се на приятели и феновете си във Варна, днес няма да мога да изпълня професионалните си задължения. Направете изводите за себе си.

Отнесоха се с мен като престъпник. Унижиха ме пред публиката ми. Притесниха родителите и дъщеря ми. Такова унижение през живота си не съм изпитвал. Аз бях абсолютно изпълнителен, полицаите дойдоха и ми заповядаха да спра музиката. Чувствам се жертва на полицейски произвол. Задържаха техниката на заведението, за това също нямаше протоколи.

За първи път влизам в килия. В съседните имаше задържани психично болни, които крещяха цяла нощ. Беше ужасно мъчение.

Когато в държавата ври и кипи, когато има етническо напрежение, подобни акции са на доста ниско ниво. Бих искал да попитам г-н Валери Симеонов в качеството си на какъв беше в заведението. Законосъобразна ли е акцията и на какво основание ми вземат личния лаптоп, с който изкарвам прехраната.

Не аз определям нивото на звука в дискотеката. Аз съм гостуващ диджей и ми провалиха всички участия, без да ми дадат никакво обяснение – не скри разочарованието си Станислав Пеев. – На другия ден трябваше да съм във Варна за ангажимент. Когато се обадих на собствениците на клубовете във Варна и им обясних ситуацията, те не можеха да повярват. Провалиха ми участията. А най-интересното е, че след това разбрах, че след мен програмата в заведението си е продължила.“

Afera.bg

Бележка на АФЕРА: АФЕРА преди време РИТОРИЧНО попита защо Валери Симеонов не смее да припари до Северното черноморие, респективно до Варна. Отговора го знаят всички тук: защото ЩЕ ЯДЕ ДЪРВОТО НА… ОН СИ ЗНАЕ  ОТ КОГО. А Варна може само да бъде благодарна на онези от които го е шубе да стъпи тук Кабеларя, че ни спестяват „изпълненията“ на Валери Симеонов!

«