« Върни се назад Публикувано на 21.05.2022 / 10:15

АРЕСТИ, ЧЕ ЩЕ ИМА, ЩЕ ИМА, АМА В РЕДИЦИТЕ НА ПРОСТОТО КИРО И ПРЕЗИДЕНТА!

Бях поканен тази седмица заедно с мои съмишленици от Европейската прокуратура на госпожа Кьовеши, за да дадем в писмен вид допълнителни пояснения по сигнал за злоупотреба със средства на ЕС и корупция на депутати и министри от сегашното управление в България.

Срещите бяха в официална комуникационна точка на Европрокуратурата с европрокурори, а не в Министерски съвет, както си мисли, че стават работите секретарката на премиера Лена Бориславова.

Разследването се извършва по разпореждане Агенцията за финансови измами на ЕС (ОЛАФ) и включва десетки евродепутати, депутати, лидер на партия и вицепремиер от Четворната коалиция. Злоупотребите са направо срамни кражби и скоро ще им припари под краката на всички замесени.

Чудя се, дали това е имал предвид Кирчо Петков, който заплаши по телевизията с арести до 6-8 месеца от Европрокуратурата някакви хора, които искали да му свалят правителството?

Има и замесени политици, които доскоро се водеха приближени на президента.

Арести, че ще има, ще има, но по-вероятно е да падат имунитети и да щракат белезници на днешните управляващи, защото тях разследват за крадливи схеми с днешна дата.

Мисля, че и неслучайно напоследък Бойко Рашков се крие и мълчи, а искането на оставката на Гешев рязко секна след иззетите записи от МС.

И аз също като Кирчо смятам, че арести ще има до края на годината, ама в неговите редици ще са.

Николай Бареков

«