« Върни се назад Публикувано на 02.01.2014 / 21:12

АРГАТИН НА ЛИЦЕТО С ВЛОШЕНО ПСИХИЧНО СЪСТОЯНИЕ СЕ УПРАЖНЯВА ВЪРХУ ПЕЕВСКИ И ЙОРДАН ЦОНЕВ. БРОИ „ВЪНШНОТО“ ОТ ДОГАН ПО „ДАКЕЛСКИ“.

Веднага след като АФЕРА извади на показ „дакелската“ схема на варненския ГЕРБ-аджиски кмет Иван Портних, в която „фундаментални“ стратегии и тактики за „спонтанни“ протести и клеветнически публикации редят Ивайло Василев – Дакела, Александър Арамов и цялата им „ударна“ бригада, сайтчето на Любомир Живков, гушещо се под мишницата на Янко Станев, публикува нещо като дописка, нещо като анализ срещу Йордан Цонев.

Както АФЕРА още вчера посочи „дакелските“ мишени са определени и за тях се плаща на черно от данъкоплатски пари, включително и чрез фондация, за която тепърва ще се пише.

Аргатинът – дописник на Янко Станев, който е любител на „Външното наблюдение“, очевидно налудничаво се е объркал в „тезите“ на лицето с влошено психично състояние и смехотворно е сготвил тюрлюгювеч от пълни идиотщини, свързани с Делян Пеевски, Йордан Цонев, Ахмед Доган, Христо Бисеров, като в тях липсва само Владимир Путин.

Докато аргатинът се упражнява да кара ски по писти, от които се пада по-лошо от Шумахер, на любимия му „тих фронт“ работят откъм фондации, „бело“, качено Горе на черешата и фирмите на лицето с влошено психично състояние, въпреки че то търчи по сокаци около ДАНС да хленчи.

„Дакелската схема“ продължава да реди самоубийствените си ходове. Още повече, че предстои трескаво стъкмена сесия идущата сряда, на която се готви да бъде пробутана „топ“ – метан далавера на Портних, Станев и компания.

За целта пушилката трябва да е „пеевска“, белким запуши поредната афера във Варна на мазачите на филии от ГЕРБ.

Afera.bg

«