« Върни се назад Публикувано на 26.03.2014 / 10:15

АПРОПО, ГОСПОДИН ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ, КОЙ ТИ ИСКА ОСТАВКАТА ОСВЕН „АФЕРА” И БАРЕКОВ?!

 

Вътрешният министър излезе в „бяло” като „гладиатор” с изявление пред Агенция Фокус. Цветлин Йовчев рече, че „определени хора” копнеели за оставката му. Йовчев, за когото нямаме спомен някой след акцията в Лясковец да му е поискал оставката, освен АФЕРА /а ние я искаме далеч преди Лясковец/ и Бареков, а всички се съсредоточиха върху главния секретар на МВР Светлозар Лазаров, се изпъчи като благородния, който никога, ама никога, не „жертвал хора”.

Ето какво рече Цветлин Йовчев: „Към момента, от цялата информация, която имам, лично аз не виждам пряка вина на главния секретар. Нека да изчакаме резултатите от проверката и тогава вече ще има окончателно становище. Ако установя, че с мое действие или бездействие по някакъв начин съм допринесъл за този трагичен изход, няма да пожертвам никой – ще взема решението сам за себе си. Искам да ви уверя в следното – не съм човек, който жертва хора, за да спаси себе си, не съм го правил, няма и да го направя.

Хора, които претендират да са експерти, започват да коментират неща, без да имат достатъчно информация или пък умишлено пренебрегват голяма част от фактите. Второ, много от тях, които, може би, са експерти в дадена област, започват да коментират неща, в които въобще не са експерти, и дори нямат и скромни познания. Най-вече ме изненада безскрупулността, с която определени кръгове се опитаха да се възползват от тази трагедия. Не ме изненада това, че така усилено искат оставката ми – това не е от скоро. Може би, определени хора копнеят за тази оставка. Също и агресията, с която се спуснаха да я искат, не ме изненадва, то е нещо, което сме виждали и до момента”.

Йовчев, не КОПНЕЕМ, А НАСТОЯВАМЕ ЗА ОСТАВКАТА ТИ!

Копнежите очевидно са в сферата на някои нежни кръгове. До този момент не сме чули нито една политическа сила, или „експерт” да е поискал твоята оставка, чуваме само картечния огън по главния секретар на МВР. А защо не искат оставката на Цветлин Йовчев ГЕРБ, ДПС и БСП тугедър – вече детайлно сме анализирали.

Afera.bg

«