« Върни се назад Публикувано на 17.06.2022 / 19:42

АМИ АКО ИЗЛЯЗАТ ВИДЕА ОТ ВЪТРЕШНОСТТА НА ЛЮБОВНИТЕ КВАРТИРИ НА ПРОСТОТО КИРО И ЛЕНА?!

Има ли снимки на Киро и Лена и от вътрешността на любовната квартира?!

С подобни кадри българският премиер не е ли лесна мишена за изнудване.

Упорит слух се носи цял ден из политическите среди, според който има снимки и видео от любовните рандевута на Кирил Петков и началничката на кабинета му Лена Бориславова, които са документирали вътрешността на апартамента, в който двамата са се срещат.

По думите на наши достоверни източници, подобни снимки и видеа действително съществуват, но към този момент притежателите им се колебаят дали да ги пуснат онлайн или да ги дадат на медиите.

Припомняме, че първо в сайта ПИК излязоха снимки и видео от любовните срещи на Кирил Петков с Лена Бориславова. На вече популярните кадри се вижда как все още настоящият премиер бърка под полата на Лена Бориславова, докато тя отключва вратата на апартамента.

Нашите агенти твърдят още, че това далеч не е единствената любовна квартира, станала свидетел на ласките между Петков и началничката на кабинета му. Неколкократно те са се срещали и в хотели, твърдят източниците ни.

Последната документирана среща е от хотел „Хаят“ в Солун“. По техните думи съществува видео и любовно рандеву на Киро и Лена от зимния курортен комплекс Боровец.

По този повод експерти по национална сигурност вече неколкократно поставиха въпроса, дали при наличието на подобни кадри Кирил Петков не е станал вече мишена на изнудване. По този начин той застрашава националната сигурност на страната, тъй като е удобен за манипулация, както и да му бъдат поставяни условия, които може би не би приел, ако не е в ситуация на изнудване.

www.big5.bg

 

«