Публикувано на 17.06.2022 / 19:42

АМИ АКО ИЗЛЯЗАТ ВИДЕА ОТ ВЪТРЕШНОСТТА НА ЛЮБОВНИТЕ КВАРТИРИ НА ПРОСТОТО КИРО И ЛЕНА?!

Има ли снимки на Киро и Лена и от вътрешността на любовната квартира?!

С подобни кадри българският премиер не е ли лесна мишена за изнудване.

Упорит слух се носи цял ден из политическите среди, според който има снимки и видео от любовните рандевута на Кирил Петков и началничката на кабинета му Лена Бориславова, които са документирали вътрешността на апартамента, в който двамата са се срещат.

По думите на наши достоверни източници, подобни снимки и видеа действително съществуват, но към този момент притежателите им се колебаят дали да ги пуснат онлайн или да ги дадат на медиите.

Припомняме, че първо в сайта ПИК излязоха снимки и видео от любовните срещи на Кирил Петков с Лена Бориславова. На вече популярните кадри се вижда как все още настоящият премиер бърка под полата на Лена Бориславова, докато тя отключва вратата на апартамента.

Нашите агенти твърдят още, че това далеч не е единствената любовна квартира, станала свидетел на ласките между Петков и началничката на кабинета му. Неколкократно те са се срещали и в хотели, твърдят източниците ни.

Последната документирана среща е от хотел „Хаят“ в Солун“. По техните думи съществува видео и любовно рандеву на Киро и Лена от зимния курортен комплекс Боровец.

По този повод експерти по национална сигурност вече неколкократно поставиха въпроса, дали при наличието на подобни кадри Кирил Петков не е станал вече мишена на изнудване. По този начин той застрашава националната сигурност на страната, тъй като е удобен за манипулация, както и да му бъдат поставяни условия, които може би не би приел, ако не е в ситуация на изнудване.

www.big5.bg

 

Коментари 20 за
“АМИ АКО ИЗЛЯЗАТ ВИДЕА ОТ ВЪТРЕШНОСТТА НА ЛЮБОВНИТЕ КВАРТИРИ НА ПРОСТОТО КИРО И ЛЕНА?!”

 1. извинявам се за долните си постове но бях вдъхновен от Ицо Хазарта! Той е уникален вдъхновител!

 2. Киро:
  Аз обичам Лена лично, Линда ми ебезразлична! Линда роди ми две деца,но аз обичам Лена да е.а!

 3. Той и варненския кмет пройдоха прави подобни неща, но с чужденки и в хотели, но боко го скри и сега си живурка като кмет все о=е и позори Варна-мъж,който и за и….ч не става.

  1. Нито е с чужденки, нито в хотели. 🙂
   Но няма да навлизам в детайли за участниците и местонахождението.

  1. Българи, ама друг път. Българите отдавна или са претопени, или изморени, или прогонени.

 4. Ми той и кметът на Симитли изплющя боЕко и пак си довърши мандата тъй ,че къв е проблем?

 5. киро трескал лена. Тъкмо се зарадвахме на първото мъжко действие на премиеро. И пак дърво, ленчето трескала кирето.

 6. Това означава, че ще гледаме порно аматьори. Също като тяхното псевдо управление. Краварите изтеглиха късата клечка.

 7. Курвета-Шевролета на просто-то Кире Тапира началничката на кабинета-кревата-спалня-Е-бал-ня-и-Баня с джакузито и куролацията Куротрошачка Евелина .Паднаха от кревата на земята Дъ Ге и всичко отиде по дяволите ..Дигайте краката в кревата Дъ Ге докато рече стига…Дум -Дум и бум-бум с О-В-А инструктаж устен-писмен-отпред-отзад с писателката с белото мастило по мустаците на Кукумявката Лена и готово…..

 8. Популярните кадри са от камера Номер 2.

  Наѝ-простата видео система от тази категория включва минимум 4 камери.
  Значи, има и още.
  Админа на тази инсталация определено притежава и още пиксели. Оня от дигитализацията да включва на скорост, дори и да е задна…

 9. Аре стига бе, заради едно ебане в България никой не може да бъде изнуден. Бате Бойко има записани хиляди ебанета на доста известни и неизвестни жени…а може би и мъже в България. Няма драма. Ебането между мъж и жена в България все още не е драма. Виж, ако Асенчо също е там става малък проблем. Ама малък. Щото и това не е грижа. Това е земята на траки, римляни, отоманци и най-преди на нас българите. Ние сме на 7500 години, а вие с едно ебане ни плашите. Проблемът с Киро е, че е агент на ротшилдови. Това му е еврейския проблем и той е много по-голям от всяко ебане.

  1. Лабо, прав си ама както сам казваш между мъж и жена, ама между жена с пенис колан и гриндер мин-пред си е малко извратено, хеле пък ако е захапал с кривата си уста и некое топче и лена го налага с некой кожен камшик, Ъ т.е. хем го бие, хем му го набива, Ъ, как ти се струва, ами ако както казваш има и трети Ококорен, ами ако се появи и четвърти Спец и ги емне и тримцата?
   Веселба е ей…….

  2. Де са тия видеа на тиквата? Всички забравят факта, че просто Киро е марионетка,бушон,дебил и фронт мен на Харвард тийм. Той е усмивката без вратовръзка и с разкопчана риза, той е фасада и като се надруса избива цялата му неграмотност и безпомощност. Щом не особено привлекателната и не много умна Лена го върти на малкия си парапет.
   Има ли смисъл да се говори за влиянието на ФАЩ ?

  3. „Проблемът с Киро е, че е агент на ротшилдови“
   Проблемът с Киро, и с управляващите ни, пОчти умни и пОчти красиви президенти и премиери е, че е са С гЕни на макаци.

 10. А кой ли е поръчал музиката?
  И как от тоя със свитите в коленете крака правят мъжкар?
  Много ме съмнява, по-скоро е място за „усамотяване“, а и нали Петков не ходи с такси тук и там, все пак е с охрана.
  Мисля, че е някаква глупост, за отклоняване от действията на Петков, занимават ни с простотии.
  А в същото време Петков върши такива идиотии, че затриването на България е въпрос на време, ….. да пази Господ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>