« Върни се назад Публикувано на 18.08.2022 / 9:16

АМЕРИКАНЦИТЕ СА ГОТОВИ ДА ПРИЧИНЯТ ЯДРЕНА КАТАСТРОФА, НО НЕ И ДА ПРИЗНАЯТ ПОРЕДНИЯ СИ ПРОВАЛ КАКТО В ТАЙВАНСКИЯ ПРОЛИВ, ТАКА И В УКРАЙНА

Първо ни забраниха да гледаме руски информационни канали, а след това ни обясниха, че живеем в демокрация. Така работят големите илюзии по времето на които първо те удрят след това ти обясняват, ако въобще има какво да ти обяснят.

Запорожката атомна централа, която отдавна е под руски контрол се обстрелва през нощта със 155 мм американски гаубици М777. По интересно в случая е целеуказването, което не е възможно с техническите средствата с които разполагат ВСУ. Затова се ползват американски сателитни системи чрез които става възможно обстрелването на вътрешната зона на централата.

Надявам се, че не вярвате на тоталната дезинформация, че руснаците сами си обстрелват ядрената централа, която е под пълен техен експертен и военен контрол. Затова се замислете много добре за последствията, защото точно тази нощ падна тежък снаряд на 100 метра от складирано отработено ядрено гориво и в непосредствена близост до охладителните съоръжения на блоковете. С това се показва на руснаците, че американците са готови да причинят ядрена катастрофа на европейския континет, но не и да признаят поредния си провал както в тайванския пролив, така и в Украйна. За съжаление това е и провал на цялото НАТО, което не може и няма да може да се позиционира категорично.

Наближава края на август, а широко разгласяваната медиино контраатака на ВСУ все още не е планирана. Да, добре чухте! Нито е планирана, нито е възможна за планиране в тази ситуация на военната шахматна дъска. Зеленски не може да бъде друго освен зловещ клоун, който продължава да се поставя в услуга на сили, готови да жертват всички украинци, заради личното си благо и его. Той е не по-малка жертва от всеки редови украинец, но след като милиардите му са признати за придобити „по законен начин“ от световните лидери, ознчава , че им е длъжник. Вечен длъжник, като нашите  подлоги! Те също като него ще ни потопят на мига в кръв, ако им бъде разпоредено от едно посолство.

Водата в цяла Европа изчезна, а според старите това е предвестие за голяма война. Според мен тя вече започна, но и като предишните докато не дойде в нашите домове ние ще живеем с илюзиите за сигурност. САЩ все още си имат собствен континет зад Океана, а нашата Европа става суха, студена, бедна и болна. Болна от болестта на алчността, богоборството, циничността, разврата и политическото скодоумие. Хронично болна сенилна стара дама.

Това ли е края на ЕС какъвто го познаваме? За мен, да.

Николай Марков

«