Публикувано на 05.06.2021 / 9:19

АМЕРИКАНЦИТЕ ПРЪДНАХА, БЪЛГАРСКИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ СЕ НАСРАХА. БЕЗ НИКАКВО ИЗВИНЕНИЕ!

Правителството прави списък на лицата, свързани със санкционираните от САЩ

В групата влизат представители на Министерството на вътрешните работи, Министерството на финансите, Държавна агенция „Национална сигурност“ (ДАНС) и Националната агенция за приходите (НАП)

С цел да се предпазят дружествата с държавно и общинско участие и другите разпоредители с държавни средства от попадане в обхвата на санкциите, наложени на 2 юни 2021 г. от Службата за контрол на чуждестранните активи (OFAC) на Министерството на финансите на САЩ, правителството прие решение, с което:

Създава постоянна работна група с участието на представители на Министерството на вътрешните работи, Министерството на финансите, Държавна агенция „Национална сигурност“ (ДАНС) и Националната агенция за приходите (НАП), която в спешен порядък да изготви и да поддържа списък на лицата, които попадат и потенциално биха попаднали в обхвата на санкциите, наложени от Службата за контрол на чуждестранните активи (OFAC) на Министерството на финансите на САЩ.

В списъка на асоциираните лица да се включат:

а) всички физически лица и юридически лица, притежавани, контролирани или управлявани през последните пет години от лицата, включени в списъка на OFAC;

б) всички съдружници, акционери, управители и членове на органи на управление и контрол на юридическите лица от буква „а“, включени към момента и за последните 5 години.

в) всички физически лица и юридически лица, които бъдат установени от ДАНС и НАП в хода на прилаганите постоянни мерки за идентифицирането на степента на свързаност на лица с лицата от списъка.

Списъкът да се публикува и поддържа на интернет страниците на Министерството на финансите и на НАП.

ДАНС и НАП предприемат постоянни мерки за установяване на степента на свързаност на лица с лицата от списъка и предлагат на постоянната работна група допълване на списъка в случай, че се установи свързаност или изключване от списъка на лица в случай, че свързаността е прекратена.

Министърът на финансите наблюдава дейността на работната група и отговаря за резултатите от нейната работа пред правителството.

Министрите и другите органи на изпълнителната власт предприемат незабавни мерки с цел администрациите и ведомствата, държавните предприятия, търговските дружества с държавно и общинско участие в капитала и дружествата, които те контролират, както и други лица, в които упражняват правата на държавата, да прекратят отношенията си с лицата от списъка и да не влизат в нови взаимоотношения.“

Американците пръднаха, българските управляващи се насраха.

Без никакво извинение!

Няма съд, няма присъди, обаче има списъци – на „лошите“! И като чуваме, че ДАНС ще решава кой „добър“, кой „лош“, и като знаем как ДАНС досега еба майката на всеки, когото решат Чорбаджиите им да сготвят, тя наистина си еба майката.

Без никакво извинение!

Вие нали разбирате за какво иде реч?

Без съд, без присъди!

Пратете всички, които ви пречат в Сибир, оставете льотчици, тикви, десносектанти и всякакъв буламач шоумени атлантици, и да се свършва тая мъка, че аман от мерзавски подгъзурници, на които езици не им останаха да облизват задника на американците.

Afera.bg

Бележка на Веселина Томова: Искам отговорно да заявя, че като ще правят списъци новите подгъзурни американски службаши, държа да ме включат в списъка за Дубай, да ме екстрадират, че е крайно време да напусна тая васална територия, в която очевидно имат място единствено надупените подлизурковци, зинали за власт „нови“ „революционери от последния ден“, а аз място тук нямам. Щото все съм от „лошите“. Благодаря за вниманието!

Коментари 25 за
“АМЕРИКАНЦИТЕ ПРЪДНАХА, БЪЛГАРСКИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ СЕ НАСРАХА. БЕЗ НИКАКВО ИЗВИНЕНИЕ!”

 1. Тази снимка по-горе цепи мрака и кърти мивки отвсякъде!Каква любов, какво нещо!
  А оня дедо вдясно на снимката къв е пич само.Има вид на поне 70-годишен.Още ли кара самолети на тия години?!:-)))))))))

 2. Българският управляващ в момента е само един – Румен Радев, та конкретно той се е насрал.

 3. Хората за 10 лв. в затвора ги вкарват, тия с тежките кражби в списък щели да ги включат. Е и? Ами тя държавата работеше с Божков, докато пиарката на Тиквата ходеше да мъкне чантите с пари, въпреки че не го харесвала. Божков вече го няма тук да пълни шкафчето и е обвиняем. Защо Борисов и Арнаудова още не са обвиняеми? А Горанов? А Менда? От Биволъ са изнасяни толкова много доказателства за престъпления по високите етажи, с документи, проверени от няколко независими източници, много повече отколкото се казва в американския доклад, но за разкритията им се говореше през годините под сурдинка. А сега всички само за корупцията говорят, след като американците се намесиха да ни „спасяват“…

 4. Путин: САЩ вървят уверено по стъпките на Съветския съюз
  Руският президент Владимир Путин смята, че Съединените щати са изправени пред типичните проблеми на империите – уверени в силата си, те си създават проблеми, с които не могат да се справят, както се случи със СССР, съобщава ТАСС.
  Путин: САЩ вървят уверено по стъпките на Съветския съюз
  Това изявление Владимир Путин направи в петък вечерта на среща с ръководителите на световни информационни агенции, организирана от ТАСС в рамките на Международния икономически форум в Санкт Петербург. Срещата беше модерирана от изпълнителния директор на ТАСС Сергей Михайлов.

  „Знаете какъв е проблемът, ще ви кажа като бивш гражданин на бившия Съветски съюз. Какъв е проблемът на империите – те мислят, че са толкова мощни, че могат да си позволят малки прегрешения и грешки. Тези ще купим, тези ще ги изплашим, с тези ще се договорим, на тези ще дадем мъниста, онези ще заплашим с военни кораби. И това ще реши проблемите. Но броят на проблемите нараства. Идва момент, когато вече не можете да се справите с тях. А САЩ, с уверена походка, с твърда стъпка, вървят точно по пътя на Съветския съюз “, каза Путин.

 5. Този бавноразвиващ се фигурант само след няколко месеца ще се насере от страх той вече му е ясно че би трябва да се е насрал заедно с цялата долнопробна прокопиева малоумна която се прави на умна красива хобандитска секта ще бяга зад граница в държави от които няма екстрадация но след като са проста секта номера които сппретнаха на Божков няма да има сигурна страна в света дето това злобно джудже да не ги пипни тези обратни сектанти! Сигурно червенобузко ще го изнасилят през гащите които ще е голям празник за него! 😀 А фигуранта вероятно ще избяга веднага след мандата му забраната му за сащ е ясна от сега 🙂 дано да има запор на сметки в швейцария!

 6. Погледнете по-внимателно снимката .

  Една усмивка, като на гарван и един Лакей, готов да продължи да продава България на тези, които го вербуваха зад океана !

  1. Не се отваря. Гарвана е ясен. Със зелени чорапи от клуба на краварите.

 7. ВЗГЛЯД/РУСИЯ

  Взгляд/Русия: САЩ удариха и русофилите, и русофобите в България

  „Вярно, все още не е много ясно с кого Западът иска да замени Борисов в мафиотската структура на българското правителство. И какво е повече в тези санкции: преразпределение на фигурите или наивен опит да се направи българският корумпиран режим малко по-малко корумпиран, защото през последните години срастването на престъпността и властта в страната придобиха наистина срамни мащаби.

  Дори да е последното, така или иначе на българите не може да им се завижда. Спомням си, че нещо подобно – „цивилизована държава без олигарси и корупция“ – същите американци се опитаха да изградят на мястото на Украйна. Стана лошо. Ще става и по-лошо.“
  Превод: В. Сергеев

 8. Какво прави Мустафата с приемащите подкупи, или само даващите на кучетата, а другите са наши кучи синове?!
  Точно когато американците разпространяват политическото си решение,(не закон, нито присъда), американският посланик Х.М. се среща тайно с Бойко Методиев Борисов.

  На 2 юни 2021 г., в деня на Христо Ботев и малко след спирането на сирените (около 12,30 часа), от северозапад в американската резиденция в Бояна на Херо Мустафа се вмъкват Даниел Митов и Христо Иванов?
  „В половине двенадцатого с северо-запада, со стороны
  деревни Чмаровки, в Старгород вошел молодой человек лет
  двадцати восьми. За ним бежал беспризорный.”

 9. Мотивираното насиране е в резултат на асистирана дефекация (клизма).
  По аналогия на асистираната репродукция.

 10. Взгляд/Русия: САЩ удариха и русофилите, и русофобите в България
  /Поглед.инфо/

 11. А нещо за тези, които заминаха и провеждат срещи с Ердоган и други управляващи в Турция ? Защо Чавушоглу нарича „сънародници“ родните ДПС-ари ? Каква е целта за тази първа визита и защо медиите предпочитат пак да си замълчат вместо да направят анализ на поредната нагла демонстрация на лидера и свитата му от противоконституционната партия. Всъщност отдавна ДПС с Доган, Пеевски и Карадайъ се превърнаха в свещени крави за политици и журналисти и даже тези, които се самовъзвеличават като „храбреци“ се въздържат да ги коментират и да обрисуват истинския им лик. Наглите турски демонстрации започнаха още месец декември 2020 година и ескалацията е опасна за нас българите. Спомням си как Ердоган- дружката на Туй-Онуй се изплиска, колко е свързан душевно с нашите Родопи. И тогава реакцията беше същата- страхливо мълчание.

  1. След като си дадохме Близката История от 1945 г. на Скопие защо да не дадем и на Ердоган по Далечната ни – може би от 1912 г или 1876 г. ???Даваш ли даваш Балканджи Йово…и т.н.!!!

  2. А нещо да кажеш за факта, че новият Изборен кодекс, улесняващ гласуването на ДПС, е изготвен за целите на Радев и светкавично одобрен от него, понеже разчита на турските гласове на ДПС за преизбирането си?
   Льотчикът направи подаръка на противоконституционната партия.

 12. В Списъкът да се включат работници и служители понастоящем безработни от Булгартабак Лафка КТБ и също към 25 000 души работещи при Божков!!!

 13. Служебното правителство едва ли ще има време да погледне по-внимателно в Държавната агенция за бежанците (ДАБ), но и там от 7 години е назрялa необходимостта от здрава метла. Несменяемата шефка Петя Първанов е трудно откриваема и за журналисти, и за служители. „Изпратете писмено запитване“, е дежурният отговор на секретарки, шефове на отдели и друг ръководен състав. Какво имат да крият?

 14. „Сахибите искат 3 неща:
  – Военноморска база, ракетни инсталации срещу РФ и да инсталират сериозно количество войски!

  Всички разходи, разбира се, поемани и плащани от скъпият за сърцето на дермокрацията, български народ!“

 15. И Радев се ошишкави, взе да прила все повече на Толуп.Сега ще му е трудно да направи коремното с костюма.Язък.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *