« Върни се назад Публикувано на 11.02.2023 / 16:02

АМЕРИКАНЦИТЕ ПРИ ТОЯ НИСЪК ЦЕНОВИ ПАЗАР НА ОЛИГОФРЕНИЯ И НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО У НАС. НА КИЛО СЕ ПРОДАВАТ. ПИЧКИТЕ.

Братята от САЩ би трябвало добре да осъзнават, че постигайки целите си у нас, ще претърпят и някои загуби. Няма как! Такава е играта. Без значение, дали им харесва или не.

Днес те се държат с България, а и с целия ЕС, така както от началото на войната се държат с Украйна – готови са да воюват до последния украинец. До последния българин. До последния европеец.

В момента, например, нашите незаменими презокеански братя, искат да отнемат енергийната независимост на България. И лека по-лека ще затворят АЕЦ “Козлодуй”. Като аз лично нямам никакво съмнение по темата.

Щото, помислете, за американците това е елементарно. Особено при тоя нисък ценови пазар на олигофрения и националното предателство у нас.

У нас можеш да си купиш кировци, бойковци, асеновци, горановци, христовци, настмировци, атанасовци, на кило! Hello! Hello! I want 200 kilos from this джудже, please.

Прибираш си ги в джоба, а при нужда ги насъскващ срещу оня, дето ти пречи. И онея малките тамагочита пък, в един глас започват да крещят, онова, което им е зададено по предварителна програма. Програма, написана от най-умните афроамериканци от щата Мисисипи!

Чета онзи ден Илиян Василев, който иска оставката на Радев, защото президентът се опитва да защити българския национален интерес. А той е – АЕЦ “Козлодуй” да работи. Което обаче няма да се случи, ако подкрепим ядрените санкции срещу Русия. Толкова е просто. А Илиян Василев от своя страна пък е толкова сложен, че остана без глас да крещи, че искал импийчмънт на президента!

Абе, чичо Илияне, да те питам нещо, аз – пичка, импичмънт искали бе?

Но, нали вече ви казах. Какво точно мисля по въпроса. На кило се продават. Пичките.

Или да обобщя – Стоян Михалев може и да го наградят с Грами, ама, кво от това, като ние си знаем, че дори за Златния Орфей не става. Голяма работа, че е ужасно обичан в САЩ! Точно толкова, колкото Байдън е обичан у нас.

Но, както вече казах, няма как! Ще трябва да се плати някаква цена. За тази наша луда презокеанска любов. А дори не ползваме презервативи.

Васил Петев

«