« Върни се назад Публикувано на 12.05.2021 / 8:01

АМЕРИКАНЦИТЕ ИГРАЯТ БЕЗЦЕРЕМЕННО И СИ ОСВЕТИХА “СТРАТЕГИЧЕСКИЯ ЛИДЕР”

Президентът Румен Радев се е обучавал в СССР и САЩ. Руснаците явно са се отнесли рутинно към „вербовката“ на принципа – „Братушката си е наш!“.

Когато Румен Радев беше избран за президент, източник от службите, свързан с партньор (Асен Бабански, „Авионамс“) на Цветан Василев, заяви – „Радев не е кадър на руснаците, а на американците“.

„Какво искаш – пари или кариера в политиката?“, попитали спецовете от Пентагона „стратегическия лидер“, коментира източникът от службите. Очевидно е отговорил – политическа кариера.

Когато няколко месеци след избирането му, написахме тази версия, в медиите беше хит тезата, че Радев е прокси на ген. Леонид Решетников.

Почти цял мандат Румен Радев потвърждаваше тази версия, докато не застана зад инициативата „Триморие“, за да се присъедини и към декларацията на Б9 за „саботажите на Русия и агресивните й действия в Черно море“.

Според източника от службите американците са пласирали своя кандидат през БСП (Корнелия Нинова в Ракка дали не е била свързана не с руски, а с американски служби?!) и схемата с Бойко Борисов с кандидата на ГЕРБ.

„Завоят“ на Румен Радев в края на втория мандат към американците съвпадна с промяната в линията на Бойко Борисов, който вече атакува руснаците.

„Борисов е свързан с ЦРУ, а Радев с военното разузнаване на САЩ. Класика е „агенти за влияние“ на американците да го играят проруски у нас за прикритие“, коментира източникът от службите.

Румен Радев застана на явни проамерикански позиции по време на срещата си с посланика на САЩ Херо Мустафа по време на учението „Тракийска пепелянка 2020“ и одобри сделка за още осем изтребители F-16.

Преди това посланик Мустафа знаково подкрепи протеста „Мутри, вън!“ под егидата на президента, в който преди срещата й с премиера, другият „агент“ на американците, мощно се включи с логистика и участници групата „Сорос“ и „Демократична България“, свързана с „Америка за България“.

„Партията“ между президента Румен Радев и съпредседателя на „Демократична България“ Христо Иванов за протеста в „Росенец“ беше очевидна и Сарая реагира светкавично – ДПС му поиска оставката.

(Президентът и Сарая обаче са „партия“ по линия на проекта ИТН, който е американски партиен инженеринг и ДПС ще го подкрепи без „фанфари“ за втори мандат.)

След влизането на американците в България с военен контингент за учението „Defender Europe 2021“, геостратегическата ситуация се промени и връзката със САЩ на Радев и Борисов вече ярко се афишира.

„Стратегическият лидер“ Румен Радев не стартира партийния проект, по който работеше съветникът му по сигурността полк. Илко Алипиев (Пеевски) заедно с офицери от ДС, но направи „партия под прикритие“ в БСП с вътрешната опозиция срещу Корнелия Нинова.

Връзката на Румен Радев с американците беше осветена и с номинирането на масона ген. Стефан Янев, бивш военен аташе в САЩ, за министър-председател на служебния кабинет.

(Масоните от ДС са свързани с руснаците в схема за инфилтриране в американски структури, но военните са проксита на САЩ сред „зидарите“.)

Предаването на властта от Бойко Борисов на Румен Радев е проект на американците – „властова щафета“. Затова медийните спекулации за 24 часово задържане на Борисов от кабинета на Радев са това – спекулации.

Борисов и ГЕРБ слизат от власт, Радев и ИТН се качват – след преходен мандат може да направят и коалиция под американски патронаж.

Властта в България вече не е свързана само с ЕС и НАТО, а най-вече със САЩ, които след избирането на Джо Байдън за президент превръщат страната в геостратегически плацдарм срещу Крим.

Русия, разбира се, ще остане ключов политически и геостратегически играч заради интереси за сигурността си в региона на Черно море, но вероятно ще залага повече на опозиционни проекти като „Възраждане“ и партията на Жан Виденов, отколкото на БСП, и на стратегическа агентура, а не на шпиони за прикритие и „остри мероприятия“ на ГРУ.

Американците обаче ще държат властта – от Румен Радев и неговия „просараен“ проект ИТН и партията му под прикритие в БСП до партията на Бойко Борисов, както й в икономиката – от Цветелина Бориславова и Кирил Домусчиев до масона Младен Михалев-Маджо и новата им „агентурна придобивка“ Делян Пеевски.

Новият силен играч на САЩ обаче ще е президентът Румен Радев, който ще бъде преизбран за втори мандат въпреки политологичните тези, че щял да претърпи електорални щети заради патронажа на домакинството на „Триморие“ и подписването на декларацията на Б9 за „саботажите и агресията на Русия“.

България е предмостие на САЩ за геостратегическото овладяване и осигуряване на Украйна (доставките на Емилиян Гебрев на боеприпаси за Украйна е знак, както и интервенциите на ГРУ) и американците играят безцеремонно и си осветиха „стратегическия лидер“.

www.bgsniper.com

«