Публикувано на 05.02.2020 / 17:16

АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО ДА БЪДЕ ОБЯВЕНО ЗА ПЕРСОНА НОН ГРАТА! ДА СЕ ПЪНАТ ТВ ХОЛИВУДСКИ НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ!

АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО ДА БЪДЕ ОБЯВЕНО ЗА ПЕРСОНА НОН ГРАТА! ДА СЕ ПЪНАТ ТВ ХОЛИВУДСКИ НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ!Американското посолство да бъде обявено за персона нон грата!

Да си взима Борисов, Гешев и компания, и да пътува с вятъра и пет листа!

Българите може и да са идиоти, че продължават да търпят тая Хунта на власт, но хептен идиоти не сме да ни четат ПРИСЪДИ ОТ ТЕЛЕВИЗИОННИЯ ЕКРАН … АМЕРИКАНЦИТЕ!

Тоз бил „корумпиран“, оня бил „корумпиран“, щото като чуят Путин янките, ортикария ги хваща. Доказателства? Йок! Че и имената на съпруги и дъщери на таблото за „корумпирани“.

Къде се намирате, бе?!

България все още е суверенна държава, доколкото си спомняме, нищо, че главният прокурор пък реши и той да обвинява Русия, че не пускала Цветан Василев и реши да се прави на Помпео да забранява Сърбия да влиза в ЕС.

Херо, меро, мустафа да си прибира „вересиите“ Боко и Гешев, и да ходят другаде да се пънат тв холивудски.

Защото ако ще я караме всеки що са решили те, че е „руски“, да го „проскат по очи“ и да го заклеймяват, Мустафа-та и „корейката“ ще останат „посланици“ само на дружинката на АлЙо на наш’та територия. А! Да не забравим и на крадлата на кремове и на оня, дето викаше „майната му на православието“.

Afera.bg

Коментари 52 за
“АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО ДА БЪДЕ ОБЯВЕНО ЗА ПЕРСОНА НОН ГРАТА! ДА СЕ ПЪНАТ ТВ ХОЛИВУДСКИ НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ!”

 1. Единствената полза от форумните писания е разтоварването, изпускане на парата. Здравословно, но абсолютно безполезно. Не съм видял и чул форумно негодувание да е разклатило нещо, то е досущ като някогашните приказки в кръчмата пред чаша ракия. Ами действайте, и аз се поразтоварих по същия начин. Уважавам АФЕРА, поглеждам я отвреме на време, но изходът е друг. Пламен Пасков говори перфектно, ами кой ли го слуша, и само той ли??

 2. Едно е да искаш, друго е да можеш, и съвсем , ама съвсем друго е да го направиш. Великият Гьоте е казал „празен чувал прав не стои“ Сенека е писал цяла книга за гнева. Не става така Господа, ние нямахме и ЕДИН процент софиянци на митинга пред парламента, нямаше и един процент перничани. Ние не можем да махнем Бойчето и целия политически боклук около него, ние чакаме все някой друг да ни вдигне гащите. Няма да стане. При наличие на 4 военни бази, хора от ФБР, без армия и един куп ГЕРБЕРСКИ подлоги да си говорим за посолството си е абсолютно фантазиране. Ама фантазирайте, то не струва нищо, не разклаща даже блатната вода.

 3. Данаил Кирилов, правосъден министър, ( Дани Тъпото) е поискал дисциплинарно уволнение на съдия Миталов заради черния печат от САЩ. Значи политическите причини стават политически терор. Гарантирано от ГЕРБ.

  1. Абе Барни, поискай първо доказателствата и мотивите, не дей и ти като предтечите ти по време на комунизма, каквото каже големият брат, без Бг държава да е оценила фактите, без суверенитет да се втурваш да уволняваш.

  2. “ … Предложението си министър Кирилов мотивира с това, че с действията си Миталов е накърнил престижа на съдебната власт.”

   По този логика и самият Кирилов трябва да си ходи.

   Все пак нещо като доказателства няма ли да бъдат изчакани и разгледани? Поне от кумова срама…

   А пък ние настояваме за уволнението на Данко ТЪП*ТО, за уронване престижа на държавата!! И за това, че опетни иначе достойното и симпатично име ‘Ръбъл’.

   По-голям позор като праСовъден министър България не е имала за 140-годишната история на това Министерство!! СРАМ, РЕЗИЛ и УЖАС!!!

  1. Управляващите и присъдружната им прокуратура си вкараха страхотен автогол. Неспасяем като автогола на Вуцов на световното в Англия през 1966 г. – най-красивият от всички световни първенства. Това да избудалкаш Държавния департамент на Съединените Американски Щати с един измислен скандал за „народно потребление“ трябва да си или голям глупак, или голям карък. Ама като се случат и двете накуп – жална ти майка!

   1. Абсолютно! Така се набутаха в калчищата сами, че измъкване няма. И не в калчищата ми в гюбрето. Скивай само гробарския тролетарият как индеферентно се пробва да пробута изтъркани опорки и огромната част дори не могат да стоплят какво всъщност се случва. Освен ако САЩ наистина подкрепят мафията в България и публично плюят на прокламираните от самите тях ценности? Общо взето ГЕРБ, Борисов и цялата мафиотизирана, каскетна агитка спретнаха такава хибридка, за която Путин можеше само да си мечтае.

 4. сефардите на запад и ашкеназите на изток отдавна се „обичат“ като куче и котка, а ние сме по средата. Другото е димна завеса…

 5. Не съм очаквал ,че на толкова високо ниво в американската политика има толкова наивни хора!!!!

 6. Американците са циганите на световната политика.
  Но не добрите и свестни цигани, които работят.
  А най-големите паразити.
  Смятат света за плячка, която трябва да бъде взета.

 7. Уважаема госпожо Мустафа /посланик на САЩ в България/,

  Твърде впечатляващо е решението на Държавния департамент относно декларацията за обявяване на лице обвинено в корупция. За съжаление обектът на обвинението считам за разочарование по отношение на очакванията на съзнателното гражданско общество. Този неочакван и даже случаен избор предполага съмнение в иначе очаквана политическа позиция заслужваща респект в друга форма, но твърде неадекватна по отношение на превзелата ни корупция в държавата. Позволявам си да Ви припомня, че днес моята родина България е държавата с най-висока степен на корупция в Европа и дори света. Следствие на същата корупция е унищожената медийна свобода и вероятно впечатляващата Ви мизерия и бедност.

  Позволявам си да Ви припомня, че подобна политика допринася за приобщаване към евразийски диктатури, признаване на съществуващата корупция като необходим факт, подкрепа за съществуващият управленски цинизъм и насилие към свободата на личността.

  Би било твърде разочароващо правителството на САЩ да застане в подкрепа на управляващия в системна корупция правителствен елит. Подобен избор е предателство по отношение на нашето съпричастие в ЕС и НАТО.

  С уважение,

  Велислав Минеков

 8. Всички хора са безкрайно разочаровани. Очакваха друго – янките да хванат за гушата истинските корумпета, а не някакъв съдия, който всъщност си е свършил работата. така е преценил, така е решил – да пусне Малинов в Русия. Е, какво, нали онзи се прибра обратно в скъпата родина, която го съди незнайно за какво? Сега Харизановци, Биковци и темподобни пускат партенка, че съдебното решение било подплатено с подкуп. Доказателства? О, не, това са дреболии, ние сме над тези неща.

 9. Егати държавата, щом като всички злини, корупцията и простотиите, случващи се в нея, се дължи на един съдия! На тази простотия могат да повярват онези „80-процентовите“, които всъщност са 100% от герберастите!

 10. БСП ще излязат прави като наричат всички десни – психодесни,много точно определение!

 11. Русия, Китай и сащ ще си преразпределят света. Явно сащ ни губи(за което няма да плача), та за това са така озлобени. Е, още малко, и съвсем ще стане ясно.Между другото, либерастите се провалиха за импийчмънта на Тръмп. Ако спечели втори мандат, ние сме към Русия.

 12. „Отдавна ми правеше впечатление, че американците са наивни хора. Но чак дотам не съм очаквал. Тази „корупционна афера“ е толкова плитка и наивна, че по някаква ирония идеално подхожда на дебилния израз на лицето на Херо Мустафа.“ Майк Помпео показва ниво като на външната ни министърка, вързал се е на кариерното безръстие на Мустафата, треторазряден чиновник, защитник на Боко, за да защити успехите си на посланик на територията. Дебили и терористи на САЩ пазят корумпираните гербаджии.

 13. Какво е това наричащо се б-касаб ? Мишка или мозъчен короновирус?Няма ли възможност да го махнете?Ако няма ,дайте ми адреса му ,за да му поднеса „почитания“.

 14. Мястото на САЩ е на гъза на географията и в анала на историята.

 15. 🙂 На всеки един човек с много пари, а на такъв който няма много пари, му е точно през дедовия дали ще има забрана да ходи в САЩ, по простата причина, че света е свободен и в него има достатъчно много и в пъти по-добри дестинации за посещение, устройване и т.н. в поне над 100 държави, от насраните американски щати. Тез’ действия отстрана на САЩ, от смърделото им посолство, през посланика им – кюрдската пачавра, не са нищо повече от комунистическо-американски репресивни гонки, погазване на демокрацията и ограничаване свободата на хората. Хвърляне на обвинения към инакомислещите, и явната намеса в съдебната ни власт и вътрешната политика. Е, от цялата работа и осирането на американците, хубавото е, че сега още повече хора разбраха какво представляват тез’ паразити, още повече хора видяха истинското лице на гнусните американци. Това е положението, сами си го набиха в задника, четвъртит, с това „обвинение“ и тази „забрана“. Който се е хванал на хорото с пропадналите ни и глупави управници – все се е преебал, сега и американците се преебаха. Направо ми е мъчно за родните РусоФоби, съжалявам ги, жал ми е за тях, завалийките от поне 2-3 години засилено и със сетни сили се опитват да пропагандират и ни убеждават „колко добри са американците и как ни помагат“, и накрая от „Козяк“ №16 не ги простреляха по погрешка в крака, а направо им хвърлиха граната в термитника, майчицата им ебаха, съсипаха ги…..

 16. Госпожо Томова,не мислите ли,че така стана по-добре…..
  Вижте как онемяха,американските издънки тука,безмълвни са,даже и дебилите са разочоровани,а така сега…..
  Злорадо се радвам,баба Ванга е права,че няма какво да очакваме от Джон….
  Та те изнудвачите-мафиоти,съзнателно ощетиха нашите клети пенсионери,оставиха родителите ни които цял живот са работили за България,отнеха им залъците и водата,наложиха ни Мутра-убиец,от 2001 година,източват кръвта ни….
  Хайде сега да ни е Честита Победата,поне така разбрахме,че от Краварите полза няма,и трябва да се справяме сами!!!

 17. В американската амбасада работят само петоразрядни задгранични чиновници. Срам за колоси като Кисинджър. Тръмп и Помпайо ги болят пуйките за булгаристанската кочина. Но каквато държавата, такива са и американските дипломати.

 18. EЙ РОБСТВО ВСЕ ТАКА ЛЮБИМО…….,
  ОБИЧАМЕ ВИ !
  ДАЛИ Е ТУРСКО ИЛИ АМЕРИКАНСКО ВСЕ Е ТАЗИ……,ОБИЧАМЕ ВИ МНОГООООО!!!

 19. АМЕРАКАНСКОТО ПОСОЛСТВО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОБЯВЕНО ЗА ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ

 20. Да си ходят, нямаме нужда от настойници и надзиратели! Ако руският посланик излезе и наговори тия неща ще го разпънат на кръст и ще го изкарат шпионин. Бесрамници!

 21. Аз не мога да разбера , що оня с умрялата котка на главата , като е решил да помага на Баце , се дърпаше от любовната му игра?

 22. Четвърти километър отказва визи за всички американци до шесто коляно,щот то по-нататък май няма.

 23. Джорж Фридман пред Чикагския съвет, 2015 г.
  “ Най опасео за нас е един съюз на Русия с нейното население и богатства и Германия с нейната технология. Затова ние ще изградим един пояс от фронтови държави – Балтийските страни, Полша, Румъния, България. Ще изградим там бази, ще стационираме войска, за да разделим навеки Германия от Русия.“
  https://www.youtube.com/watch?v=u3A23h4xKbo

  1. Школата на Фрийдман е най-злокобната школа,да не дава Господ да имате нещо общо с тях,Тачър,която унищожи предприятията в Англия и остави стотици хиляди безработни на улицата и без прехрана е от тази школа,те са фашисти,те разсипаха икономиката и на много други държави от Европа и Латинска Америка,дори и на самата САЩ !
   Това е много вредна за населението и държавите школа.

 24. Краварите направо са озверели. Всичко руско, симпатизиращо на Русия или желаещо да поддържа нормални отношения с Русия ги вбесява. Отглежданите с години сини родоостстъпници избрали за свое амплоа бесния антикомунизъм като занаят срещу заплащане в долари, лесно се трансформираха в галени краварски русофоби пак обилно напоявани със зелените хартийки. Особено старателни в това отношение са една прослойка морално нечистоплътни изроди – запъртъци на комунистически активисти и не рядко със небългарска или смесена кръв. Мераците на краварите да отгледат тук масово антируско поколение като в Полша, Прибалтика или Украйна и да поставят начело на държавата своите храненици за да затворят плътно антируския пояс, обаче нямат нито почва за това, нито някаква перспектива за реализация. Още повече че искат това да стане безплатно за тях. Никакви инвестиции, никакви дарения /като на Израел/, никакви облегчения /като за самолетите за Полша/. Само твърд, безогледен диктат и строг поглед към безгръбначната паплач все още на власт в страната. Само дето не си дават сметка какво ще се случи. И с хранениците, и с послушковците и с безродниците.

 25. Е, не! То бива, бива, ама толкоз не бива! Тия САЩ със самочувствието на световни господари се дънят жестоко! Затриха и малките следи на уважение, което имах към тях! Пълни лузъри! Но ние си го заслужаваме с това скапано управление!

 26. Корупционния натиск у нас е огромен. Бизнеса не го цицат – доят го. Обществена поръчка /без значение в кой сектор и за колко пари/ – 10% ако е първа ръка, 15% втора /има посредник/ и т.н. В брой или чрез обединения. Или консултации. Вземат ги на всяко плащане. Ако някой иска да купи от държавата, община или държавна фирма нещо – сграда, земя, хотел, или каквото и да е , кеши на някой, не цената на сделката, не. Тя е отделно. Предварително. Ако имаш за придвижване документация – например искаш виза за проектиране, или разрешение за строеж, или каквото там имаш нужда, преписката ти може да отлежава с месеци на някое – я кметско, я някое подобно бюро, с месеци. Докато не кихнеш, ама така, по – сериозно. По – сериозно. Подобна е схемата навсякъде. Даже в например банките, когато продават имоти, дават кредити, и т.н. Реализираният паричен поток се движи нагоре по вертикалата на властта, с известна удръжка за по-малките по пътя на парите. Всички доволни. Обаче това явно не е корупция. Корупция е един човек да е „пуснат“ не къде да е – в Русия. Щото има доста „пуснати“, ама понеже не е за Русия, то не е корупция.
  Това е гротеска. Това е смешно – отвратително. каква е разликата от 1944 г. досега? В постоянна зависимост – от изток, после от запад, и най – вече от през океана.

 27. Видяхте ли се колко сте жалки и безпомощни, Жълтопаветници? Шайката Ви изпързаля, а „демократична“ Америка Ви изтъргува точно както стори с опозицията след 9.

 28. Сега Гешев съдията да арестува, публично да го бичува и после бързо през глава на инструктаж при Мустафа.

 29. Майк Помпейо и Херо Мустафа са истински – КАУБОИ,
  с една дума – КРАВАРИ !

  Каубой (на английски: cowboy, от cow – крава и boy – момче, в буквален превод „кравар“)

 30. Къде са сега ония от ВСС дето назначиха Гешо. Матряла не ставал незнам ако се втвърди дали краварите ще успеят да си съберат вересиите.
  И за справка преди 75 г на парада на победата марширува един чужденец и това е генерал Врадимир Стойчев така че блюдолизците американски да зная че може да има и народен съд.

 31. Те това е! Вече няма корупция в България! Изкоренихме я! Сега вече можем да крадем спокойно. Защото сме честни и некорумпирани. Хайрсъзи негодни. Политиците ни са за разстрел!

 32. Напънала се планината и родила мишка…
  „Aмeрикaнcкият миниcтър нa oтбрaнaтa Джeймc Фoрecтaл, пoдгoтoвяйки рaзлични плaнoвe зa вoйнa c CCCР дocтигa дo пълнo пcихичecкo изтощeниe, дoри тoп мeдицитe нa CAЩ нe ca уcпeли дa гo върнaт в „рeлния cвят“.
  И през 1949 Джeймc Фoрecтaл извършил caмoубийcтвo, cкaчaйки oт прoзoрeцa c вик: „Руcнaцитe идвaт“!“

  CПOКO CAЩ ни „ПAЗИ“!

 33. ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА СЕ НАРИЧА НАЙ-ВРЪХНАТА ФОРМА НА ФАШИЗЪМ!!!!!!!!!1

 34. Циркаджиите сащ с това само затвърдиха тезата, че за тях истинската мафия не е важна, тоест всеки престъпник ограбил народа си и продължва да го ограбва не е престъпник, стига да е в полза на сащ!!!!!! Но ако е обикновен човек и симпатизира на държавата си, спазва законите, и е против колониалната външна политика на сащ за техен си световен ред е враг на САЩ и най-корумпиран човек в България!!! СМЯЯЯЯЯХ ТОТАЛЕН! САЩ СА ВСЕВЛАСТНИ ЦИНИЦИ и АНТИМОРАЛИСТИ в това са доказани!

 35. Добре казано! Подкрепям! Ние все още сме българи в България и с българските закони, правила и традиции! Или, и нас като индианците…

  1. Не съм комунист, но да попитам американците кой е по корумпирания, Андон Миталов или Делян Пеевски? Значи Миталов ако е бил стимулиран с някакви пари, което е недоказано трябва да е в пъти по корумпиран от Пеевски, който е един тумор за българската нация! Ааа, моля моля американци, вие си водите вашата хибридна война с руснаците, нас не ни интересува това! Но ,америkанци, вие ставате вредни за обикновените българи, за което няма как да ви харесваме! Що не ни оставите на мира, бе!!!

 36. Чудя се по какъв начин разбраха тия галфони от ФАЩ че съдията е корумпиран? Каза им го ГЕШТАПО ли що? Че има корумпета при съдиите има, но пък българите все пак се надяват че това е последната защита срещу ГЕШТАПОВЦИТЕ!!! а ГЕШТАПОВЦИТЕ не харесват съдиите нещо, че много им връщат делата поради НЕКАДЪРНОСТ!!! По всичко личи че днес живеем в ФАШИЗЪМ!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *