Публикувано на 23.05.2022 / 12:15

АМЕРИКАНСКИЯТ ТАРИКАТ СЕ ПОКЛОНИ НА ИЗРЕКЛИЯ ПРЕДИ 100 ГОДИНИ: НЯМА СОПА, КОЯТО ДА ИЗТРЪГНЕ РУСИЯ ОТ СЪРЦЕТО НА БЪЛГАРИНА!“

Небългарският премиер Кирил и небългарската евроатлантическа делегация предвождана от него се поклониха в Рим пред един велик българин, капитан Петко Киряков, който преди повече от сто години е казал:  „Няма сопа, която да изтръгне Русия от сърцето на българина!“

Според мен промяната започва да се променя! /по кирово изявление/

Впечатляващо политическо зрелище.

Господин Кирил Петков се поклони лично и поднесе венци пред бюст паметника на капитан Петко войвода в Рим. Дали знае евроатлантика Кирил, че същият този Петко – много уважавана от българите личност (лидер на русофилите), всъщност е зверски убит по разпореждане на тогавашния евроатлантик и премиер на страната, беглецът от Априлското въстание Стамболов? Знае ли наш Кирчо на кого се покланя и какъв е историческия принос за свободата на България на Петко Киряков? А откъде и за какво носи званието капитан?

Политическият водевил на Кирил няма край! Американски тарикат.

Николай Марков

Коментари 33 за
“АМЕРИКАНСКИЯТ ТАРИКАТ СЕ ПОКЛОНИ НА ИЗРЕКЛИЯ ПРЕДИ 100 ГОДИНИ: НЯМА СОПА, КОЯТО ДА ИЗТРЪГНЕ РУСИЯ ОТ СЪРЦЕТО НА БЪЛГАРИНА!“”

 1. И още цитати от филма Капитан Петко Войвода Ех господин Капитан Ти си роден да даваш не да взимаш откъс от филма Капитан Петко Воивода , Когато във една държава няма хора за биене .Или държавата не е добре ,или хората във нея Капитан Петко Войвода . Капитан Ефенди ,високо дърво си ти и затова гръмотевиците първо високите дървета бият Откъс от филма Капитан Петко Войвода . Няма сопа която да избие любовта ми към Русия Капитан Петко Войвода .

 2. Киро е просто един алчен, продажен шизофреник с доста въздух под налягане в междуушието.

 3. Много добро попадение за капитан Петко войвода, Велик Българин.
  Браво г-н Марков!
  ………………

  Спешно трябва спрем Денков да бърника из българското образование.
  Реформите, които предлага са пагубни за бъдещето на България – подменя и изкривява истинското образование за българските деца, с една дума прокарва реформа водеща към опростачване и унизително СВАЛЯНЕ на нивото на интелектуалното развитие на децата ни.
  Което води към изоставане в образованието на народа ни чрез ликвидиране на учебното съдържание в масовото училище.
  Учебници за силни и слаби ученици, премахване на съдържание по математика и т.н. ,

  Кой му поръчва на министър Денков да разбива образованието на подрастващите, че с такова усърдие разрушава истинското съвременно научно образование на българските деца?
  Прозира планомерност в снижаване и погубване на образователното ниво на българчетата.

  Спешно трябва да спрем Денков да пипа българското образование!
  Избран от партия с 600 000 гласа с машинен вот, да не се допускаме да съсипва живота на 4-5 милиона българи техните семейства и деца!

  1. Стари Братко, къде изчезна, точно така е. Да ни опорочат образованието на поколенията. Да ги развратят, да им сложат по едни очила и да съществуват в измисления виртуален свят. Да прекъснат връзка със Създателя. Да ги хранят с екстракт от червеи. В тубички. Да не знаят изобщо къде се намират и какво се случва.

  2. Точно така е,Дано повече родители обърнат внимание на написаното от вас.Преди години,след посещението си в България, Буш даваше за пример на американските деца умните български деца. Сега нашият смирен академик иска да промени това.На скоро го гледах, как чете блажено приказка на децата в една детска градина.Какви ли програми ще спуснат за най-малките.Преди няколко дни Иво Сиромахов написа, че българските деца са тъпи, защото родителите са тъпи и вън родителите от училищата. Мисля, че той доста помогна за опросточаването на някои млади хора.Ще започнат да вкарват джендър идеологията в ущилищата.Българина от векове е давал мило и драго за да си образова децата, а сега ще трябва да следим какво учат децата ни.

 4. И още нещо е казал великият Капитан Петко Войвода Пет века англичани , французи ,алемани и австриици дружиха с падишаха.Не друг а дядо Иван тури край на теглото ни .Руските ни братя проляха кръвта си заедно с нас ,за да живей България.Има я държавата защото я имаше Русия,а държавниците ни срещу Русия.От мен е да знаете те не само Русия, а България ще продадат и от народа си ще се отрекат.Забравиха кой проля кръвта си заради тях ,та побързаха да се поклонят на онези който предпочитаха дружбата с агаряните нежели свободата на раята . Капитан Петко Воевода.

 5. Таз мърла с черните папучки си е взела за мъж литературно и исторически неграмотен български търгаш с хартийка от Харвард. Да си пече тортичките и да продава шишенцата с био незнам си какво да видим до къде ще я докара.

  1. Под секрет:
   Има предположения, че черните папучки са от Доганхисар. От времето на невръстния (тогава) Петко Киряков ще да са. Запазени са в местния етнографски музей и са представяни за част от гръцкото национално облекло (но това е долна манипулация). Нашенски са си, както и цялото село.

 6. Знае, знае.
  Целта е друга- изследване на границите ни, колко можем да търпим…

 7. Багдадска мисия за Константин-Кирил Философ…Дори Хазарска…А още- Аланска, Панонска, Великоморавска…Неочаквано обаче заболява при Римската (продължаваща около година и 2 месеца)…
  Осмелявам се да предположа нещо (във връзка с последната му мисия)…Нещо, за което нормалните, умните, възпитаните и красивите не биха се осмелили да предположат- особено без разрешение от „Щаба“…
  Така де- предполагам, че да си отидеш на 42 във Ватикана, си е лош късмет!…Мнооого лош късмет и случайност за Константин-Кирил Философ…Да се свети името му- во веки веков!

 8. Първо ще го набия на Кир4у в г*за, а след това ще го дам на Калина да ми духа.
  Вижте, моля, как се пише с език на любовта, без омраза, защото ако имаше такава, щях да попържам и булката му Минда.
  Кир4у, ще те 4укам с любов, да те Ева!
  Що се е снимал пред паметника на Капитан Петко ли?
  Ами, защото се надява да умилостиви някои от бъдещите си инквизитори, та да му ударят 50, а не 100 сопи.
  Защо не са взели в делегацията др. Курвела Импексова- световно известната боркиня за мир и социална справедливост, да и еВа ПМ ?

  1. Поне на 24 май се въздържайте от такъв език. Прочетете нещо от Константин Философ – там няма такива изрази !

 9. Трябва ни закон като в щатите, за да се кандидатираш за президент, трябва да си живял там последните 14 г.
  Не от летището и хоп МП !
  Прегази Конституцията, прегази избори, ужас.

  Иначе , ако стане Капитан Петко , такъв ще му завърти , че няма и да помисли да мине покрай паметника му.
  И последно – Тая Линда какво вероизповедание има, че не ми стана ясно ???

 10. Той НЕ ЗНАЕ, че ЛЪЖЕ, защото това е резултат от психично заболяване. КАКТО И ЛУДИЯ НЕ ЗНАЕ, ЧЕ Е ЛУД.
  България се намира в етап на управление от АГРЕСИВНИ КОМЛКСИРАНИ ТЪПАЦИ, което ще рече в етап на РЕГРЕС и ускорено върви към КОЛАПС. Настояще, което я води към БЕЗ БЪДЕЩЕ. Българският народ няма да бъде унищожен от ВИРУСА COVID-19, а от ВИРУСА НА ПРОСТОТИЯТА и ПРЕДАТЕЛСТВОТО. А за него няма лекарство и няма ваксина.

   1. Тези не са от отбора на Сократ. Затова „не знаят, че нищо не знаят“.

    1. Сигурна ли си?
     На бас, че много добре знаят какво правят.
     Удобно е да се разиграват като шутове. И да ги подценявате.
     Фактите?- планчето им върви.
     А ние, умните философи, си мерим пи@ките.
     За който все още има, де.
     🙂

     1. Зависи от гледната точка. Ако говорим директно- естествено, че знаят. Правят се на шутове поради същата причина, поради която Баце се правеше на прост. Целта оправдава средствата. Ако разсъждаваме философски- това са поредните слепци.
      Пи@ките няма да си мерим, щото (все още) нямам. Язък!

     2. Това твое разсъждение как и на кого помогна?
      Няма нужда да ми отговаряш.
      Отговорът е ясен.

 11. По принцип трябва да има закон, който да забранява на политиците у нас и други боклуци да застават пред който и да е паметник, свързан с България. Навсякъде по света. Някъде отстрани и не наравна линия, някъде далеч назад или пред паметника само на коляно. И то с лице към него. Всичко останало трябва да се счита за оскверняване на Светиня. А тая селянка с роклята, пъстра като като празнични шалвари на помакиня на сватба в село Рибново просто не трябва да бъде допускана на 50 метра от който и да е паметник.

 12. Политическият водевил на Кирил няма край! Американски тарикат.

  Николай Марков
  Американски тарикат от Канадска Ливада!!!

 13. Външното министерство на Китай отговори на американския президент Джо Байдън. От Пекин са категорични, че са готови да защитят националните си интереси спрямо Тайван, предаде АФП. Изказването бе направено по повод предупреждение на Байдън в Токио, че САЩ са готови да защитят Тайван от китайска инвазия.
  „Никой не трябва да подценява ясната решимост, твърдата воля и сериозната способност на китайския народ в защита на националния суверенитет и териториалната цялост“, заяви говорителят на китайското МВнР Ван Вънбин пред репортери.
  „Китай смята острова за своя територия и неведнъж е обявявал, че рано или късно той ще се върне в състава на страната, ако е необходимо със сила“.

  Пак ще позная в анализите си посоката и обхвата на конфликта в Украйна.

 14. Кирчо ПТ се бе завърнал от аудиОенцията при папата. Бяха се представили добре.
  Бе обул новите маратонки. Панталонът му стоеше много добре, само леко го стягаше под мишниците. Добре, че бяха зашили джобовете на официалния анцуг на жена му, адидаска! Иначе щеше пак да го изложи като си тури ръцете в джобовете! Занесоха и подаръци – пресни яйчица, на жълто и синьо, бяха му останали от некъв празник.
  Поговориха за международното положение!
  На излизане си направиха едно селфи с представител на Въоръжените сили на Ватикана, от швейцарската гвардия. Препрати снимката на гвардееца, да си спомня, че някога се е снимал с министър-председател.
  Разходиха се из Рим, много му хареса Колизеума. На една от стените забеляза надпис на български: „Благо Джизъса бе тук“. Също си направи селфи.
  Жена му си купи нови гащи от техния МОЛ.
  Прибраха се, чакаха го куп проблеми.
  Неговият човек от краварската фирма „Дръж ми шапката“, от която бе поръчал два танкера, му бе звъннал. Имало проблем. Двата танкера били тръгнали за България. Използвали най-прекия и евтин маршрут, за да не товарят цената на газа с големи транспортни разходи.
  От Краварника, през Огнена земя и оттам нос Добра Надежда и Суецкия канал. Обаче закъсали с мазута и танкерите останали на Добрата надежда. Що? Щото Мадуро не им дал мазут за гориво. Мръсник! И Кирчо ПТ трябвало да изпрати спешно помощ и да пренатовари газа.
  Кирчо реагира незабавно. Сети се, че двама танкиста, ааа ъъъъ, абе капитани, бяха му длъжници. На „Вера Су“ и особено на „Царевна“. Навремето бе помолил Зеления клоун да освободи моряците. Зеленият бе успял да ги евакуира. Бе станал малък гаф – Кирчо ги чакаше в устието на Ропотамо, те били евакуирани със самолет.
  Капитаните му обещаха, че веднага палят моторите и с „мръсна газ“ отиват на помощ, преточват газа и обратно.
  Тук Кирчо ПТ се притесни! Бе забравил какво е поръчал – ВПГ или ВПН – едното бе Втечнен Природен Газ, а другото Въздух Под Налягане.
  Абе, да се оправят!
  Главата му пламтеше.
  Тъкмо бе оправил ситуацията с Ковида и сега -маймунска шарка!
  Обади се на Пфайзера и Шмайзера и поръча 8 бидона с ваксина! Нема само Тиквата да поръчва ваксини и после да ги фърля!
  Аре, и това опраи!

 15. Що трябва да знае! Поставен е с конкретна цел – да съсипе Нашата Мила Татковина, и засега се справя относително добре! А народът дреме ли дреме …!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>