« Върни се назад Публикувано на 19.03.2024 / 12:15

АМЕРИКАНСКИЯТ ПОСЛАНИК ПРИ ПЛАШИПУТАРНИКА РАДЕВ. АКО ИМАШЕ ДУПЕ, РАДЕВ ВЧЕРА ЩЕШЕ ДА ИЗГОНИ ПП/ДБ, А НЕ ПАК ДА ПРОИЗВЕДЕ НОВИ КОКОРЧОВЦИ И ПРОСТОКИРОВЦИ, КОИТО ДА НАТРАПИ НА ДЪРЖАВАТА ПО ЗАПОВЕД НА ЯНКИТЕ

Безобразен знак с влизането на американския посланик при президента Румен Радев половин час преди Мария Габриел да върне мандата на Радев, за което съобщи Пик.

Такава долна предателска подгъзурност може да има само на тази васална на американците територия, наречена България, нищо, че уж някакво награждаване е официалния мотив за сглядата.

Ако Румен Радев не беше страхлив мишок и надупен лицемер топ типигьоз, още вчера щеше да изгони представителите на ПП/ДБ, които пристигнаха при Радев заедно с Мария Габриел и днес нямаше да му се налага спешно да му се начуква канчето по американски.

Но Радев винаги е бил плашипутарник. И нищо повече!

Всъщност американският посланик очевидно цъфна при Радев за да му реди служебните министри, ако няма правителство, /а че по скоро няма да има от сутринта бе ясно/ за да пръкне Радев някои нови Кокорчовци и Простокировци.

И Радев няма да гъкне, естествено.

Afera.bg

«