« Върни се назад Публикувано на 07.12.2021 / 12:39

АМА, ЩО ТОЛКОВА ВИ Е ШУБЕ, БЕ, ПЛАШИПУТАРНИЦИ!

Докато карбовсковци, сашодиковци, фроговци, бързо се преоринтираха да станат официози на радевата власт, ние пак сме в окопите. Щото тъй го разбираме тоя занаят – журналистиката. Не като дърварски пиар, а като опозиция на ВСЯКА власт. ВСЯКА. Без „правилни“ изключения.

Докато някои дялкат кинти на караминьол от пиарска дейност, заменили Вожда Боко с Вожда Радев, при нас нищо ново от фронта.

Десетки години на бой с Боко и кохортата му, докато повечето от тия, горе споменатите, се лигавеха колко им е симпатичен Боко и колко му вярват, а някои от тях изобщо и не гъкваха да му споменат името. Сега – сначале – на бой с новия диктатор. Защото, който не вижда, че иде нов Диктатор, значи е кьорав.

Повече от месец АФЕРА бе подложена на тотален брутален терор с безпрецедентна хакерска атака. Ясно от кого поръчана, ясно от кого изпълнена, само на ГДБОП на Рашков не им е ясно, точно защото на Рашков е ясно. В същото време и двата ми профила във Фейсбук бяха блокирани за по един месец с пълна невъзможност да пиша, коментирам и споделям. Ясно от кого поръчано, ясно от кого изпълнено, само на ГДБОП на Рашков не им е ясно, точно защото на Рашков е ясно.

Минаха изборите, мина едномесечния „арест“ и само два дни след като бе пуснат профила ми във Фейсбук – бан!!! – пълно ограничение – без никакво обяснение!!! – да споделям по групи. А по групи аз споделям публикации на сайта АФЕРА.

Нямам никакво съмнение, че терора ще продължи докато ме изличат окончателно от ФБ пространството. Ясно от кого поръчано, ясно от кого изпълнено, само на ГДБОП на Рашков не им е ясно, точно защото на Рашков е ясно.

Че е иначе „признание“, признание е – очевидно позицията ми има влияние и на всяка цена трябва да бъде ограничена, елиминирана, унищожена. Ясно от кого поръчано, ясно от кого изпълнено, само на ГДБОП на Рашков не им е ясно, точно защото на Рашков е ясно. Иначе радевата пасмина не спира да блябосва за „демокрация“, „връщане на държавността“, „свобода на словото“ и прочие.

Ама, що толкова ви е шубе, бе, плашипутарници?!

През март 2020 „генерал Деси“ в прав текст ми рече да се „търсят нови хора и да има смяна на нагласите“. За тая среща /не по моя покана, а по нейна/ ще му дойде времето да разкажа. Прелюбопитна е, още повече забележете датата на провеждането и!

Та мина време – намериха „нови хора“, начело с измамник, продължават „да сменят нагласите“.

Очевидно „смяната на нагласите“ минава и през това – всеки, който не получава оргазъм като види и чуе радев и радевци, всеки, който не си затвори очите пред новите узурпатори, схемаджии и откровени мошеници – да му бъде затворена устата, да бъде ограничен и елиминиран като влияние да се чуе гласът му.

Тоя мач сме го играли вече. Ако трябва да бъда докрай честна – даже не беше толкова свиреп, колкото започва тоя сега.

Много е тъжно, когато някои не са разбрали още, че когато се ебаваш с Веселина Томова става наистина страшно. И рано или късно си го получаваш. Подобаващо.

Тъжно е, защото разликата между нас и простите „зелени чорапи“ е съществена. Ние обичаме враговете си и обичайки побеждаваме с Меча на Истината. Докато те, пристиснати, комплексирани, прехапали злобничко устнички, поради недостиг на духовност, действат като дървари – сатрапи. А така действат само страхливците.

А страхливецът, още преди да е стъпил на терена, вече е победен.

Поздрави, драги ми смехукорвци.

Веселина Томова

«