« Върни се назад Публикувано на 31.07.2023 / 13:36

АМА, ТЕ СА ТВОЙТЕ, БЕ, РАДЕВ, ДЕТО МУ ПОДАРИХА ИНДУЛГЕНЦИЯ НА БОКО! ТВОИТЕ!!! А ТИ СЪС СЛУЖЕБНИТЕ СИ „КОПРИНКИ“, ХЕПТЕН ГО ИЗПРА! ИЗВИНИ СЕ, БЕ, ТЕПИГЬОЗ!

Румен Радев: „…Не искам да слизам до нивото на говорене на г-н Борисов и ако трябва да обвиняваме някой, че той отново започва говори по този начин – това са Петков, Василев и Христо Иванов, които му подариха индулгенция, легитимация и възможността отново да говори по този начин.

Може би в своята изнервеност той наруши стар принцип, че в дома на обесения не се говори за въже. Чудя се как повдига отново темата за магистралите.

Кои магистрали? Преди да е дал ясен отговор на въпроса къде отидоха чувалите с парите от неговите магистрали?

Защо магистралите му се разпадат? Защо хвърлянето на асфалт е било като камуфлаж, което доказаха всички извършени проби. Вие сами нарекохте това „грабежът на века“…

Аман от тебе, бе, ТЕПИГЬОЗ!!!

АМАН!

Те са ТВОЙТЕ, БЕ! ТВОИТЕ! Дето му „подариха индулгенция, легитимация и възможността да говори по този начин“!

Кирил Петков, Асен Василев – твоите! Ти ги набута във властта, ти ги легитимира, ти ги възхваляваше, ти им продуцира политическия проект, а твоята Деса пък се въртолеше с десносектантите на Прокопиев и Христо Иванов и ги промотираше!

После точно ти, и твоят кретен Рашков, заедно с всичките ти служебни „копринки“, нищо друго не направихте, освен да върнете Боко на бял кон и да му дадете възможност изпран да говори сега по този начин.

Къде били чувалите на Боко ли? Близо три години имаше свое МВР от идиотите на Узунов и Копринков, що не ги откриха, бе, клоун?!

И като заговори за чували, ТИ защо замени чувалите от магистралите ПАК с чувалите от магистрали и от рекет, този път обаче на „пътя на копринката“?!

Колко пъти ШЛЕВИХТЕ ЗАЕДНО С БОКО ТИКВАТА „ПО ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“, А?!

Извини се, бе!

Лицемерието ти е отвратително! От-вра-ти-тел-но!

Защото ти нахака на тоя народ просто идиотите и замени чувалите на Тиквата с чувалите на Копринката.

Ти, Тепигьоз, Ти!

Веселина Томова

«