« Върни се назад Публикувано на 03.09.2021 / 16:46

АМА НЕ СМЕ ДЕБИЛИ, БЕ! КОВИДЯСВАНЕТО Е НАЙ-СТРАШНО, ЗАЩОТО Е НАЙ – ДОБРЕ ПЛАТЕНО

ШоГ и ужаСТ! Тази сутрин гражданите, имащи неблагоразумието да си пуснат телевизор или радио, бяха наплашени с гробовен тон, че вчера са умрели 51!!!!! /петдесет и един/ души от ковидясване. Апокалипсис! УжасТ! Край, носете чувалите и докарвайте хладилните камиони…..

И понеже мисленето не се отдава на голяма част от журналиститутките /или пък финикийските знаци са запушили иначе големите им уста/, отварям си кротко страницата на НСИ и разглеждам умиранията в България през 2020 година по болести.

Като отчитам това, че миналата година голяма част от други заболявания минаха в графата „ковид“, за да се усвоят едни пари, а и аутопсии не се правят, за да докажат диагнозата, пак положението ми се струва абсурдно, а параноята – неоснователна.

Например, всеки ден умират по 207 !!! /двеста и седем/ души в България от сърдечносъдови заболявания. А сега си представете какт сутрин новините започват: Пандемията настъпва, човечеството е заплашено, 207 души само в един ден починаха, медиците се бориха и не успяха да ги спасят. ….

Нямам спомен държавата да е предприела нещо по този въпрос, явно да умреш от сърце не е толкова готино, както да умреш от ковид. Може стресът от мизерията и ежедневието да те убива, но на държавата и политиците не им пука, ЗАЩОТО ЕС НЕ ДАВА ПАРИ ЗА ДРУГА СМЪРТ!

Ама не го чуваме! Не чуваме нищо и за тези 50 /петдесет/ души, които ВСЕКИ ден умират от онкологични заболявания. Всеки ден! И за които държавата не прави почти нищо.

От ПТП например са загинали миналата година 463 души и са ранени 7121 души. Мълчанието от държавата е оглушително!

И като резюме – ковидясването е най-страшно, защото е най-добре платено. Всъщност починалите от ковидясване миналата година са десетки пъти по-малко, отколкото от сърдечносъдови заболявания например. Или дори онкозаболявания. И да ми излиза някой лекар, който вместо с Хипократ, се е клел пред финикийските знаци и да ми обяснява, че го правят за наше добро, че тези мерки са даже меки и че ковидясването е най-страшната болест ….хайде стига, не всички сме дебили! Когато Ви видя да се грижите така за възрастни хора с високо кръвно и сърдечно заболяване, когато видя подобна грижа за бъбречноболни, които сега чакат години наред за трансплантация, а калпавите хемодиализи ги убиват, тогава може и да Ви повярвам…

А сега просто сте едни продажници и престъпници. И извършвате престъпление срещу собствения си народ за пари и за власт!

Време е за възмездие!

Елена Гунчева

«