Публикувано на 04.05.2020 / 9:23

АМА ЗАЩО НЕ КАЗВАТЕ ОТ КОГО КУПИ КЪЩАТА ЗА 200 БОНА КОЦЕТО, БЕ, „РАЗСЛЕДВАЩИ“ ОТ НОВА ТВ?!

АМА ЗАЩО НЕ КАЗВАТЕ ОТ КОГО КУПИ КЪЩАТА ЗА 200 БОНА КОЦЕТО, БЕ, „РАЗСЛЕДВАЩИ“ ОТ НОВА ТВ?!На 15.01.2020 АФЕРА публикува разследването си:

КАК СЛЕД ИЗБОРИТЕ „КОЦЕТО“ ОТ „ВЪЗРАЖДАНЕ“ СИ КУПИ ИМОТ ЗА 100 000 ЕВРО ОТ УПРАВИТЕЛКАТА НА ФИРМАТА НА ЖЕНАТА НА БОРИСЛАВ ГУЦАНОВ!

В него осветлихме документално топлата финансова връзка между Борислав Гуцанов /БСП/ и Костадин Костадинов – Коцето.

На 7.02.2020 АФЕРА публикува:

ВНИМАВАЙТЕ! ИЗКУСТВЕНО ЗАЛЕПЯТ „КОЦЕТО“ ЗА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ! ЦЕЛ: ДА ПОТОПЯТ ПРОЕКТ НА РАДЕВ! ЕТО КАК КОЦЕТО ЗАХЛЕБИ ОТ ГУЦАНОВ /БСП/!

В публикацията изнесохме „партийните“ харчове на Коцето.

На 4.04.2020 АФЕРА публикува:

„КОЦЕТО“ И ЛЪЖИТЕ. КЛЮЧОВАТА ДУМА „ПЛАЩАНЕ“

след като в предаването на Сашо Диков по „Евроком“ и двамата се упражниха върху името на Веселина Томова.

Вчера Васил Иванов от Нова телевизия в свое разследване разрови същите теми около Коцето.

Виж тук: https://nova.bg/news/view/2020/05/03/286862/разследване-на-nova-как-противници-на-партийните-субсидии-харчат-държавните-пари/

Стана ясно и че от държавните пари, партийна субсидия на партията на Коцето „Възраждане“ са дадени 150 000 лева на телевизия Евроком.

Обаче.

Не чухме нищо за това от кого е купена къщата за 200 бона на Коцето! Нито за ситуацията около апартамента на жената на Коцето.

Не бе споменато името на продавача, близък до Борислав Гуцанов от БСП, който поддържаше и лансираше Коцето по време на отминалите местни избори. И думичка не бе обелена от кого и как купува къщата Коцето, въпреки публикуваните документи от АФЕРА.

Не искаме да си мислим, че това се дължи на отколешните близки отношения на Гуцанов с Домусчиев и покрай БМФ, нито че има връзка с това, че сегашният директор на Лудогорец Ангел Петричев бе дълго време шеф на медията на Гуцанови и от там веднага отиде в Лудогорец при Домусчиев.

Така че, като ще правите разследване за Коцето, правете го като хората и не премълчавайте тези неща, които всъщност премълчавате!

Afera.bg

Коментари 18 за
“АМА ЗАЩО НЕ КАЗВАТЕ ОТ КОГО КУПИ КЪЩАТА ЗА 200 БОНА КОЦЕТО, БЕ, „РАЗСЛЕДВАЩИ“ ОТ НОВА ТВ?!”

 1. Горски, горски оди да пасеш в гората! Аман от простотиите ти за президента! Фиксирал си се в гащите на Деса/ може би миризливката от герб/ и не си вдигаш носа от там!! Много си прост язък, че ти плащат ! Ама то умен гербаджия има ли? Нямаааааааа! Я кажи нещо за гащите на толупа! Те как са?

 2. Васил Иванов хубаво е на морето- да се осведоми за „побратимяването“ с Хайфа!

 3. Гадове! Тулупи! Мисирки! Няма да плюете по иконата ми! Че взел къща с крадени пари от субсидията! Ми кво от това! Всички политици крадат! Но моят човек краде патриотично, с хъс! Жена му взела апартамент за сто иляди лева. Ми всеки зема, ако може. Че краднала малко… Ми що да не краде? Жена на политик е крадец на квадрат. И да не съм чул повече хули против варненския герой!

 4. Коце е мошеник от висша класа. Но не е в ред с главата. Като го притисна Иванов в скъпарската му вила, като му показа документите, уличаващи Коце в измама, нашият герой почна да вика, че туй било поръчково предаване. Абе, Коце! Абе, мамин! Целият си в лайна, а пък още имаш сурат да се показваш пред хора. Скрий се!

 5. Удивена съм! Как може да има и един човек, който да брани Коце Моце Измамник? Даже уважаваният от мен Иванов от Русе го брани. Ама той е член на партията му. Утехата ми е, че това са тролове на Коце Моце. Песента на Коцето е изпята. Край с неговата политкариера. И 1 процент вече няма да вземе.

 6. Акад. Петър Иванов:

  „Едно просто момче ибрикчийче с удивително тъпа физиономия, отдавнашна милиционерска подлога, с наследствена обремененост, с говорен дефект и хипертелоризъм вследствие дегеративни проблеми, преди години беше изпъдено от една телевизия.
  Простото момче тогава писа, че в тази телевизия имало “ системна цензура”.
  Телевизията беше купена от алчен олигарх.
  Телевизията изгони по тези две причини – олигарх и цензура – и много журналисти: Милен Цветков, Ани Цолова, Сашо Диков, Генка Шекерова, Миролюба Бенатова… абе, изгони всички, които стават. Момчето не беше сред тях.
  После то склони да изпълнява мокри поръчки, сведе тъпа ръбата главица, помоли се, щото никъде не го искаха, и олигархът го взе при условие да му изпълнява поръчки за хвалене на него и на Правителството и за дискредитиране на опонентите на Баце и на гербаджиите.
  Вчера момчето направи предаване и изпълни щедро заплатена мокра поръчка да очерни опозиционен политик със скалъпени по кръчмарско-селски тертип обвинения, които сами по себе си издават трогателна простотия и ибрикчийство.
  Обвиненията са главно защо не били неизхарчени едни пари от законна субсидия, дадени по закон за харчене, което като логика е непостижимо за всеки ум на олигофрен, включително и за ума, доколкото го има, на ибрикчийчето и на този с ибрика.
  Момчето спести ред подробности и факти, които не уйдисват на задачата, поставена от крадеца-олигарх, откраднал, както всички знаем, стотици милиони от всички ни в опустошената от него и такива като него България.
  Щяло да прави и втора част това момче.
  Ще почакаме да я видим.
  После ние, тулупите и келешите, ще направим една хууубава трета финална апотеозна част.“

 7. Мюрето на Скукондрела и Гуцито…..един от бъдещите стожери на Прецедентската партия
  А ПЛАШИПУТАРАНКИН се изходил ненаместо
  В неформален разговор със свои приятели от Русия, президентът на България се е похвалил, че ако решал само с едно изказване можел да извади в София поне 150 000 човека на протест срещу Герб и Бойко Борисов, ни довериха наши източници, които пожелаха да останат анонимни.
  Не е лесно да ЖИВЕЕШ в СОБСТВЕН СВЯТ но РЕАЛНОСТТА е БРУТАЛНА…само с ИЗКАЗВАНЕ могат да паднат пликчетата на ДЕСА

  1. Избягвай да се изказваш, за да не се издаваш колко си тъп! Но и твоя си работа, естестевено:-)!

 8. Малка спретната къщурка с две лимузини отпред каза:

  След тежкия и изнурителен работен ден на „ползу роду“, Костя(Копейкин) ще ходи да отмаря в своята извънградска хасиенда.От време на време мое Гуцито и Шкембето да му идват на гости.На сладка приказка, на раздумка и отлежала гроздова ракийка.
  Или както е казал поета „ех, живот, здравей, здравей“.А раята и тулупите по диваните да ядат на Бай Хуя мъдете…

 9. Защо никой не задава въпроса защо държавата сега подпомага футболния клуб на същия Домусчиев, който чрез телевизията си изпълнява калните поръчки на управляващите? Много въпроси….отговорът е ясен!

 10. И В. Иванов смени резбата – пристана на Киро Лудогореца и Шайката на Тиквоний. А ушким е „независим“ и още повече „разследващ“!

 11. Коцето е Остап Бендер на квадрат. Копие на Болен Лидеров и плагиат на Краси Тумбака, срещу когото лае от сутрин до вечер. Е, сеа вече нема да лае, щото и Тумбакат от МО има вила в съседство на Коцето. Двамката ще си пият ракийката, а иначе за пред тулупите ще си вадят очите. Тулупи, още ли спите и гласувате за такима измамници?

 12. ТОЯ ДЖУРНАЛИСТ НЕ СЕ ЛИ КАЗВАШЕ ВАСКО-ПОРЪЧКАТА,ВИДЕН СТОЛИЧЕН ПИЯНИЦА? 🙂

 13. Весе, Весе
  Трябва да ти се признае, че когато заговори за „руското ресто“ си била напълно права – да, но преди всички! Това говори не само за прозорливост но и за журналистически нюх. Без последното няма как да си в професията и ти го доказа! Но днес буквално гърми нещо свързано с „руското ресто“. Реакцията на НАТО на българският отказ да приемаме виенни кораби в наши пристанища. За НАТО – ББ „става черна овца“ !?!? Дали Владимир Владимирович не е подсказал, какво ще ни се случи поради поредния провал на техния газопровод в България по вина пак на премиера – сега Пеевски не пее по тази тема за разрика от събитията по „Южен поток“. Става нещо интересно !

 14. Доста непохватно разледване на Васил Иванов. Разледване без увод и без заключение. Факт е обаче че Възраждане дадоха някакави пари за блоготворителност. Томова много правилно обвързва Гуцанов, Домуза и Петричев. Петричев завърши търновския университет мисля в каращисаната специалност филология с история е се подвизаваше като привърженик на СДС, ЦАРЯ и ВМРО, доста противна личност с постоянна себурея и циреи по скалпа. С коцето се познават от Търново. Кръжеца е ясен. Но парите от субсидийте се харчат по безобразен начи. Волен Сидеров си купи телевия която две седмици отбелязва неговия рожден ден. Стана и галерист. И там трябва разследване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *