« Върни се назад Публикувано на 03.06.2021 / 17:56

АМАН ОТ ТАКИВА, ДЕТО НЕ БИЛИ МЪЛЧАЛИ НИКОГА! АЙДЕ ХОЛАН, „ЮНАЦИ“! ДОБРЕ, ЧЕ ВЛЯЗОХТЕ ПОД ПОЛАТА НА ХЕРО МУСТАФА, ЧЕ ГО ИГРАЕТЕ МНОГО ХРАБРИ!

Румен Радев днес се изцепи, че докато той бил говорел, мнозина били мълчали. Малко по-късно дружката му Христо Иванов, напомпан, като че ли вече е премиер, ревна и той: „Демократична България“ никога не е мълчала!“.

Иде реч, че не били мълчали за корупцията и мафията в България, оглавявана от Бойко Борисов.

Верно ли бре, „юнаци“?

Христо Иванов и десно сектантска компания кога не мълчаха, питаме, докато бяха в управлението на Борисов, и докато висяха и по-късно на Дувара МУ, ли? Айде холан!

Радев кога проговори, че и той бир парче юнак разприказван? Къде беше извън последната година? За лимонада ли? Кой подписа указа за Гешев, да не съм аз, бре, юнак разприказван? Кой се целува с Боко, да не съм аз, бе, льотчик ненагледен?

Имам самочувствието да задавам тези въпроси, защото за разлика от тия двамката и от още куп „революционери от последния ден“, от първия ден на Борисов, встъпил на власт като главен секретар на МВР, не съм спряла да крещя, да пиша и да говоря с открито лице и с името си срещу мафията, която наложи.

След тия двамката и Цветан Цветанов цъфна, впрочем и на двамата биз бизе авер, и се изпъчи, че едва ли не бил и той революционер срещу мафията. Тоя наглец даже говори и за подслушване с частни структури! Мерзавец!

Добре, че влязохте плътно и контролирано под полата на Херо Мустафа, че го играете сега много „храбри“, особено когато Боко е паднал.

Повръща ми се от ню лицемери, дето тия, които имаме памет помним къде бяха, къде правиха кариери и как мълчаха. Все по времето на Бойко Методиев Борисов. А знаете, че без него нямаше как да изкласят. И като министри негови, и като президент, срещу когото същият Боко прати … Цецка. Щото е прост, а?

Айде, холан!

Веселина Томова

«