« Върни се назад Публикувано на 08.06.2017 / 8:53

АМАН ОТ ЛЪГОТЕНЕ! В БЪЛГАРИЯ ПО БЕТОННИТЕ КУРОРТИ ИДВАТ „ТУРИСТИ“ САМО ЗА ДА СЕ НАПИВАТ КАТО СВИНЕ!

български туризъмФАЛШИВАТА „приказка” и МЕНТЕ „легендите” за „български туризъм”, за „прекрасните” български курорти, се рути като кирпич И пред очите на дежурните „топ” спецове по „туризъм”, обаче лъготенето продължава да се вихри по тв ефирите.

Един „топ” „спец” по туризма бляботи, че „случаят” с шведа, пребил камериерка, трябвало бързо за бъде забравен и да не се шуми около него, въх, щото, видите ли, имиджа на туристическите ни курорти щял да се срине.
Друг „топ” възпроизведен медиен „спец” в ефир се кани да бие, преди да дойде прокуратурата, пияния швед и да се „разберяли като мъже”.
Всякакви разбирачи мънкотят за ах, ох, иху, „туристическия ни бранш” и каква голяма работа сме.
А истината е очеизбождаща: в ГРОЗНИТЕ, БЕТОННИ ГЕТА, НАРЕЧЕНИ „БЪЛГАРСКИ КУРОРТИ”, идват единствено „туристи” от Европа, за да се напиват евтино в България, като свине!
Всеки, който изобщо помни и се е докосвал до родните ни туристически комплекси, ПРЕДИ ПРЕСТЪПНАТА ИМ КРИМИНАЛНА ПРИВАТИЗАЦИЯ /А не сте забравили кой направи тази нагла приватизация, която произведе днешните „туристически“ „босове“, нали? Правителството на Костов!/, знае какви туристи идваха в България, такива, които нямат нищо общо със сегашните – ползващи територията ни, за да си вземат алкохолното безумно количество за цяла година напред.
С една дума – намерили са бетонни гета, с море отпред, за да се налюскват като изоглавени, защото в родните си страни, а са се освинили така, а са останали завинаги без работа.
Нивото на „туристите” у нас съответства на „курортите” ни – които само на „спецовете” се привиждат като „прекрасни”.
Истината е, че тези „курорти” приличат на отвратителни бетонни комплекси плюс бит-пазари а ла „гащи, дини и сутиени”.
Истината е, че държавата РАЗСИПА и превърна курортите ни, благодарение на престъпната криминална приватизация, в грозни чучела, на които отиват единствено туристи като този швед.
И връщане назад няма.
Това е положението. В прав текст.

afera.bg

«