Публикувано на 23.05.2020 / 12:13

АМАН ОТ ЛИЦА ВИДИМО ХАРД, А НЕВИДИМО В ПЛОНЖ! ПЕЕВСКИ ДА ПОЕМЕ ОФИЦИАЛНО ТАЗИ ДЪРЖАВА!

АМАН ОТ ЛИЦА ВИДИМО ХАРД, А НЕВИДИМО В ПЛОНЖ! ПЕЕВСКИ ДА ПОЕМЕ ОФИЦИАЛНО ТАЗИ ДЪРЖАВА!И понеже ми писна от употребени дежурни муцуни, с натиснати копчета в удобен момент, като „революционери“, да ви го кажа отсега – Режисьорите готвят Мая за премиер, което всъщност си е шиши да е премиер.

И понеже – аман от лица с маски, видимо – хард, а невидимо – в плонж, крайно време е Делян Пеевски да поеме официално тази държава. Аман от пунта – мара „дисиденти“!

Свалете маските!

Тъй и тъй реди мача отвсякъде, поне да се знае официално. Щото кафа от маи, коцета и прочие патерици, които ще доизковат „победа“ с патериците на герб, а в последствие Боко Тиквата ще стане и президент.

Радев фатално закъсня с евентуалния си „нов проект“ и изобщо, аре, аз излАзам!

Веселина Томова

Коментари 49 за
“АМАН ОТ ЛИЦА ВИДИМО ХАРД, А НЕВИДИМО В ПЛОНЖ! ПЕЕВСКИ ДА ПОЕМЕ ОФИЦИАЛНО ТАЗИ ДЪРЖАВА!”

 1. Как тая госпожа Манолова се бори за хората-1.като и тя получаваше актуализация на заплатата си в рамките на 3 месеца като депутат-ама за това-МЪЛЧИ-2.АМИ ДЪЩЕРЯ И И ЗЕТЯ СА НАЗНАЧЕНИ НА ДЪРЖАВНА ХРАНИЛКА И ГОЛЯМА ЛАПАЧКА В Министерството-защо не им каже да напуснат-Стига е крякала по улиците-Като беше обудсман, не се справи и напусна-ПУСТА ЖАЖДА ЗА ПАЧКИ-тя обича да се бори с вятъра и да манипулира другите-една демагогия-уж че прави нещо, защото нищо не зависи от нея

 2. Основното са два фактора, наличието на олигарси и милионери и достатъчно продажници. Всеки олигарх може да си купи когото поиска, примери бол. При наличие на повече от 350 политически партии, една от друга по- фиктивни и по- безсмислени Мая Манолова тръгнала да създава още една. България има засега само едно ръководство и то е ПОСОЛСТВОТО на Козяк. Който може да докаже, че ще продава народа и държавата по успешно, той ще „управлява“ ЗАСЕГА
  ШИБАНЯКЪТ ГО ПРАВИ НАЙ-СПОЛУЧЛИВО И СИ Е КУПИЛ ЕДИН КУП МЕДИИ, ТА ДА СТОИ ПОНЕ ДО 75 Г. НА ВЛАСТ. https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BF%D0%B8%D1%81%D1%8A%D0%BA_%D0%BD%D0%B0_%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5_%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D0%B8_%D0%B2_%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F

 3. Ако Маа умбудсманкътъ влезе през 2021 г. в Парламента, шъ мъ лиже почти къту Лила Павлова.

 4. Важното е от Козяк какво мислят по въпроса. Все пак Той им подари едни 3-4 милиарда. Не е джентълменско 🙂

 5. „Не е важно дали котката е бяла или черна. Важното е да лови мишки.” И на мен не ми харесват Мая, Коцето и др., но ще ми хареса, ако изкарат 50 – 100 хиляди протестиращи на улицата… Сталин, Чърчил и Рузвелт не са били бели, пухкави и добрички първи приятели, но се обединили срещу голямото общо зло.

  1. И, каква ще е файдата от ползата:)))?!?
   То и ние навремето почти я докараме до милион със сини знамена, ама… файда йок:)))!

 6. Маски няма. Бойко е сол ташак на Пеевски от 6 години. Бъдете доволни робчета и не искам да слушам повече оплаквания.Аман от недоволни хора.

 7. Докога само за евреи ще гласуваме .Не пмните ли как мъжът и оправи армията Ами офисите които закупи незнаино с какви пари.Къде е онзи журналист които писа за Коцето ,да напише нещо и за Мая.

 8. Абе каквото и да си говорим, от това държава не става!Кой се е спасил и евакуирал в 1989-1990г. и малко след това се е спасил.Тези нашенци от първата вълна евакуирали се, точно те удариха джакпота.Дори и малко по-късно до към 2005-2006г. е ОК.След това обаче нещата загрубяват в целия свят.Тези пък които са се изнесли от Кочината през 2010-2015г, са на кантар с тази масова световна безработица и икономическа криза – ще бъдат първи на топа на устата за уволнение.Все пак в чужбина гледат да запазят своите си граждани и евентуално, ако остане хляб, тогава ще го дадат на наш Ганьо.
  Обаче тези, които са останали все още в Кочината и са се надявали да се спасят с евакуация в чужбина или по друг начин не са се прецакали, ами направо са се преебали!
  Закривай!

  1. Гладиаторите първо са се доказвали на арените на провинциите и чак след това са имали щастието да докажат качествата си на арената на Колизея 🙂 .

   https://www.youtube.com/watch?v=FI1ylg4GKv8

   Но тайминга работи срещу имигриралите в момента, по много причини – ти винаги си стрейнджър за местните. Но е по-слабо когато си на място с много като теб а не на територията на установени нации, например Германия, Франция, Британия, Италия, Испания, Холандия и т.н. Да не говорим за Китай, Индия и т.н. по-древни култури. Така, че Америка е най-безболезнения случай, и Австралия 🙂 , просто традицията е още млада и хубава, макар и понякога бясна 🙂 .

   Аз лично съжалява, че не го направих 90-те, а имах възможност. Още вервах в пропагандата 🙂 . Така, че платих цената на втората вълна. Сега не бих имигрирал, би било лудост. Буров го разказва също.

   Но, „ас южуал“, малко ще го вденат. А и имате късмет да ви управляват некадърници.

   Само си помислете, как бихте свалили умни от власт 🙂 ?

   Спирам тук да не кажа нещо за което после ще съжалявам 😉 .

   Да ви пожелая успех на протестите. Особено есента 🙂 .

   1. Умните /истински умните, нямам предвид гяволета и хитреци/ не се стремят към властови позиции и постове. Причините са много, сега не ми се философства. 🙂

 9. Колега Гунчев ,
  Позволявам си да добавя към критериите посочени от Вас, които напълно споделям,следното:
  1. Прозрачно данъчно минало – десет години преди датата на изборите;
  2. Доказан образователен ценз;
  3. Задължителна отседналост в избирателния район на гласуване – десет години;
  4. Деклариране на непринадлежност към длъжности и обществени функции свързани с държавна работа под каквато и да било форма към момента на изборите;
  5. Нормална сексуална ориентация изключваща прояви на джендър социално поведение.

 10. Уважаема госпожо Томова, скъпа Весе,
  Предлагам ти облог – едно за теб – десет за мен – кинти,каквото друго кажеш! Можеш ли да се представиш за миг, че всички които „харесват“ настоящия ни премиер , ще отидат да гласуват за г-жа Манолова, само за да му видят сурата, след като е бил победен на изборите от една жена! Той- великана, „великоразвитий“ , самодържеца, спасителя на нацията, човека даващ парите и т.н. и т.н. победен от една крехка жена, която на всичкото отгоре не крие нито за миг, че не го харесва! Ето този театър искам да видя! Ще го искат и други хора. Спомняш ли си физиономията на охраняваното от Б.Б лице – Т.Ж. – незабравимо! Сега ще е по-голям купон! Как е батьовото – гепиш ли облога?

 11. Гнидата болшевишка има голям мерак, ама бай Хуй не може да и пусне аванта… МНОГО Е ЗАКЪСНЯЛА, щото самолетът
  на бай Хуй отдавна е приземен – НЕ СЕ ‘ДИГА ВЕЧЕ!
  Ха-ха-ха-ха

  АнадънмУ, petar petrovич, няма нужда да се криеш за българския байрак, отдлече ВОНИШ на копейки…

 12. Варна Варна,лайняна Варна…
  Големият кораб минава …и заминава … ама лайната остават.
  Предлагам,като в средновековния Париж ,варненският нов булевард ,,Левски“ да се използва като открита канализация.Тамън ше се вижда какво влиза в езерото ,а пък и кой какво е ял,де …
  Варненци са кротки хора,благи и готови за ваксинация.

 13. ВСИЧКО ЗА ПРОДАН

  От „Загорка“, скара и чушлета
  та до джуките на Николета –
  всичко, всичко в нашия живот
  подлежи на стокооборот.

  И във оборотната стихия
  всеки тича да тъкми сергия.
  Чичка с поглед юношески чист
  ни предлага водка с антифриз,
  леличка пробутва ни нитрати,
  дегизирани като домати,
  Интернет ни блазни с голи цици,
  мургав бос с реални хубавици,
  трети мами грешните души
  с модата на Кьпълъ чарши.

  На алъш-вериша се отдава
  и елитът в нашата държава.
  Колектив от знатни инженери
  с таксиметри улиците мери,
  учен с титли цяла броеница
  ни гощава с хамбургер и пица,
  белетрист е включил в своя план
  порно-психо-социо-роман,
  а министър е залял пазара
  с разфасовки марка „Светла вяра“.

  И във оборотното море
  смогва ли човек да разбере
  кой е Баба Мравка, кой Щуреца,
  кой е Заекът на Баба Меца
  и накрая кой в чия угода
  е решил да умори народа.

 14. Посланик Йордан Величков: Благодаря ти, Господи, че ни дари с най-добрите пълководци и войници! Но защо с тях ти ни прати и най-бездарни и продажни политици! България впечатлява международната общност с най-посредствената, най-безличната, най-сервилната и продажна политическа върхушка в Европа. Резултатите от нейното управление са потресаващи. Но нашият достоен и талантлив народ има блестящо подготвени кадри в много направления. Затова България има бъдеще. Ако той излъчи и политици, които да преодолеят сегашната национална и демографска катастрофа, то държавата ни бързо ще се нареди сред най-успешно развитите страни на Европейския континент.

 15. Прави сте Марги и Пеци, аз пък мислех, че е само моят. Поздрави и честит утрешен празник!

 16. Афера, какво точно става във Варна, която според медии е пред безпрецедентна екологична катастрофа поради огромно замърсяване на варненската акватория?
  Рибата била отровена поради скъсана тръба, собственост на Община Варна – ВИК, която била ремонтирана наскоро за 5 милиона лева. Днес варненци протестирали с искания да се спаси варненското езеро и морето и оставка на кмета Портних.

 17. Протести трябва да има винаги, при всякакво управление. Така се формира гражданското общество. Това означава, че хората не са безразлична и инертна маса. Означава, че „народът мисли“/както пише Гео/ и че не е съгласен управниците да мислят вместо него.
  Другата, скрита част- на задкулисните сделки, масонски седянки и кукловодски номера е нещо съвсем различно, за съжаление…Това е октопод, опасал земното кълбо, задушаващ нормалните хора /подчертавам- нормалните хора!/.
  На мен лично ми писна от сценаристи. Истинските неща са спонтанни. Само лъжата и фалша се нуждаят от сценарии.
  В истински свят ли живеем или във фалшиво менте, господа сценаристи?

 18. Пълно е със олигофрени,и особенно ония от Фейсбук пишещите,Вие нормални ли сте бе дебили,тази е най-голямата Пунта-Мара Мая близалката,значи нищо не сте осъзнали още,не моге да ви убеди и мръсното управление на бойко страхливеца,Вие сериозно ли си мислите че,тази псевдозагрижена нагла мутра в женски род мая манолова,ще ви помогне???
  Значи хак да ни е съдбата,как бързо забравихте зулумищата на тази при управлението на Орешарски и преди това Станишев???

  1. Нека не прехвърляме вината от болната глава на здравата. Тулупа няма да си отиде с тъпанарски писаници в сайта. Когато и вие отидете на протест, ще повярвам, че не подкрепяте с два крака Шиши-Пиши, Тулупи, Мисирки, Титита, Сираковци, Соколи, Гешевци, Мутри и Мутреси и вся остальная сволочь. Заради подобни писаници, Фандъчкова „спечели“ изборите в София, тя може би ви е по-близка до сърцето! Раздрания лик на Манолова от онази палатка говори повече. „Зулумите“ не е зле да се споменават, но без да се лъже! Някаква лична неприязън прозира зад цялата работа. Възпалението на главния мозък по време на карантина е опасно за здравето. Да отречеш някому заслугите не те прави по-велик, само прави възпалението видимо!

   1. Do Шменти и Капели,не знам в какъв род да се обръщам към Вас,каква тирада,каква защита,каква смелост,а сте анонимен!
    Първо успокойте се малко,така както сте писали,усещам един човек със проблеми….
    За разлика от Вас Драги(А),аз помня,какви ги надроби Мая-близалката,и нищо лично,просто усещам фалшивите хора,а въпросната ни е дала много примери за това….
    Забравихте ли кой внесе закона за ЧСИ,и после същата мая,като Онбудсман,тръгна да спасява хората,на които им причини такива щети,според Вас как се нарича това???
    В едно предаване на Минчо Христтов по Тв Евроком,беше поканен адвокат,който вадълго и нашироко обясни зулумищата на тази въпросната която се чини да е поредния спасител…
    Има и други примери,но ще спра до тук,явно въпросната със нейната фалшива загриженост е зомбирала доста хора…..
    Ако сме живи и здрави,и тази по-някакъв начин се докопа до властта(((както драпа със зъби и нокти))),и аз се окажа права,тогава какво,такива като Вас,пак..ще си посипват главата със пепел…
    Кой черпи миналата година всички депутати със череши в Народното събрание,същата….
    Знам какво пиша и няма да отстъпя на милиметър от мнението си за тази фалшификация мая манолова!!!
    Като не Ви харесва моето мнение,просто не четете,толкова е просто,чак обиди от рода на възпаление на главния мозък,не Ви отива,не ме познавате……,докато зулумищата на мая са били публично достояние!!!

   2. И още нещо,със сигурност не сте прочели какво съм писала преди за борисов,пеевски и всичките мутри,това че не вярвам на мая и протеста и,не ме прави солидарна със престъпленията на въпросните!!!Научете се да мислите малко и да четете между редовете!!!

    1. reneta, благодаря за линка. Ценя и уважавам мнението на г-жа Елена Гунчева. И понеже ми омръзна от задкулисие, патерици и фалшиви проекти…Да попитам- нищо истинско ли не може да се роди на тая наша територия????

  2. докато се карате кой и защо не трябва да яхва протестите….яхналите ни ГЕРБ и ДПС пришпорват…разделяй и владей…никой не може да те яхне ако не си политически скопен…

  3. Колоните от автомобили с младежите преминаха шумно през центъра на София

   Абитуриенти се събраха на пл. „Александър Невски“, за да си направят общо изпращане.

   Полицията обаче ги изгони от площада с мотива, че се провежда протест пред Министерския съвет, информира bTV.

   защо го публикувам…балът продължава…

 19. България е в БЕДА, ГОЛЯМА БЕДА!? ПОМЩ и е нужна, СЕГА, ВЕДНАГА!!! СПЕШНО, НЕЗАБАВНО СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО, ПЪЛНА РЕВИЗИЯ на „държавата“ ни, МАШИННО ГЛАСУВАНЕ и НОВИ ИЗБОРИ!!! НЕЗАБАВНО!!! Да го направи, НАРОДЕ!!! НАРОДЕ????

  1. Господин Въпрос, точно изборите са най-големия кошмар на България – нагласени, режисирани, подменени. Ако, искате промяна, забравете изборите! Или не! Избори, в които гласуват хора при кумулативно дадени пет условия: 1. Минимална възраст – 25 години, 2. Максимална възраст – 65 години, 3. Българин, без двойно гражданство и постоянно живеещ в България, 4. Минимум – средно образование и 5. Три години преди годината на изборите, платени данъци подоходни и имоти общо в размер 3000 лева годишно!

   1. Съжалявам, но ми приличате на Боко-горановата „помощ“ – ограничения и ограничения, докато останат само 5 души, от семейството, но вие сте „вътре“, нали??
    Сериозно, хора до 25 годишна възраст, евентуално завършили и висше, вече и с години трудов стаж, някои семейни, дори с по 1-2 деца, но според Вас, още без право да гласуват?? Както и другите, над 60 години, които поначало поне още 5-10 години би трябвало да работят, докато се пенсионират, а и напр.: Ст. Данаилов, Кеворкян, Гарелов, Васил Найденов, Сашо Диков и т. н от тяхното пололение бихте искали да им се забрани ли??? „Я, стига, по-добре ги слушайте, мълчаливо ги слушайте и попивайте, много бихте могли да научите от хората с повече житейдки опит, не случайно
    в много култури, а и у нас доскоро, мислещите, мъдростта на белите коси будеше уважение и респект!! Е, има и изключения, Боко скоро ще навърши 61, но и какво от това-)).

   2. Пропуснах – И мин. 3000 лв. данък, т. е. приходи поне 30 000 лв. годишно, респ. месечно 2 500 лв.??? И колко души имат подобен доход тук?? Т. е. според теб – Имуществен женз и в България трябва да решават единствено богатите, от средното поколение, а всички останали, огромната част – безропотно само да работят!! И то в нияпретендираща за демокрация Европа??
    А ако идеята ти е заради купения вот и малцинствата, рецептата е общоизвестна и изпитана – осигуряване работа, образование и стриктно спазване на законите!!

 20. Не разбирате ли, че статуквото може да падне само ако народа се надигне, революция и разследвания, вкарване по затворите на всичко, където крадеше 30 години. Големия отпор ще дойде от САЩ, НАТО и лакея му – Еврогей съюза.Ние сме колония, а колонизаторите ще дадат огромен отпор…..Мая Манолова я точат за поредния спасител, която да е поредният скрит елемент от задкулисието за управление на България и усвояване на благата и ресурсите и от октопода. Видиш ли организиран протест от някое партийно лице знай 100% е нагласено, за да се канализира напрежението в посока удобна на задкулисието. Топ сценариситите са едни и същи – Дълбоката държава – САЩ+Англия (глобалисти или консерватори) и лакеите им администратори на колониите – за България това са статуквото с топ администратора и агентура – Доган с двамата си сол ташака Тиквата и Пеевски. Утре колонизаторите ще наредят на Доган да политинженерства, за да създаде нов колониален администратор(дали коалиция, дали самостоятелен кабинет), който да смени провалилия се проект ГЕЙРБ………Затова Доган е най-силната фигура в България, защото са му отредили тази задача – топ администратор на колонията от господарите му САЩ и Англия, собствениците на федералния резерв, изобщо цялата световна мафия (наднационални банкерски кланове)

 21. Много, много постове сте изтрили, аз съм доволна, че не са само моите, значи много хора мислим еднакво, а това не Ви харесват. Защо?!!!

 22. Смуех до небех е интервюто на ТитиПриказватов с Дъдъдъфквитов.

  Леле мале, бат Сандокан по голямо шоо с кътил като тоя тутьо путьо капутьо дъдъдъ е бил тренер на ФКЛ и то 6 години убедително доказа че на Герена най положителните започват от категорията ихтиоти

 23. ЕДНИ И СЪЩИ, ЕДНИ И СЪЩИ МУТРИ СЕ ТЪРКАЛЯТ ОТ ГОДИНИ ВЪВ ВЛАСТТА И ЖИВЕЯТ С ОТВРАТИТЕЛНОТО ЧУВСТВО ЗА НЕЗАМЕНИМОСТ. ТЕ СА НАЙ-МОЖЕЩИТЕ, НАЙ-БЕЗГРЕШНИТЕ И НАЙ-ЧЕСТНИТЕ. И БЕДНИЯТ И БОЛЕН БЪЛГАРИН СЕ ЧУДИ КАК Е ВЪЗМОЖНО НАЙ-ДОБРИТЕ ДА ГО УПРАВЛЯВАТ, А ПОЛОЖЕНИЕТО В ДЪРЖАВАТА ДА СЕ ВЛОШАВА. ТЕ ОСТАВАТ ВЪВ ВЛАСТТА, А ДЪРЖАВАТА СИ ОТИВА. ТОВА В СВЕТОВНАТА ПОЛИТИКА СЕ НАРИЧА ТРАГЕДИЯ. ИЗХОД НЯМА.

  1. И какво предлагаш, уродливият нИдялко от пикаджийския сайт да те яхне, така ли?! Той не е бил във властта никога.

   1. ЗАКОН НА ИСТОРИЯТА: ЖИВОТЪТ НА ХОРАТА НЕ СЕ ПРОМЕНЯ С ИЗБОРИ И РЕФЕРЕНДУМИ, А САМО ЧРЕЗ ВОЙНА, РЕВОЛЮЦИЯ И ВОЕНЕН ПРЕВРАТ.

    1. Факт! /Май само Махатма Ганди е успял по свой си- специфичен начин./

    2. Всичко това не е променило живота на хората в положителна посока обаче!
     Така само се подменя системата и вида диктатура!
     Това вече според мен не работи а трябва еволюционно друга форма и съдържание!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *