« Върни се назад Публикувано на 20.02.2024 / 8:29

АМАН ОТ „ГНОМА“ И ФАЛШИФИКАЦИИТЕ МУ! ДОКЛАД НЯМА! НИКАКЪВ ДОКЛАД НЯМА! ИМА ПОРЕДНИ ПИСАНИЯ НА „ГНОМ“ И КОМПАНИЯ, АНОНИМНИ И ПОРЪЧКОВИ! ТОВА Е ПОРЕДНИЯ ТАКА НАРЕЧЕН „ДОКЛАД“ НА „ГНОМОВЕТЕ“, КОИТО ТАКИВА ГИ ТВОРЯХА И В СЛУЖБИТЕ!

Още на 08.02.2024 АФЕРА написа:

„ГНОМА“ ПЛАСИРА СПИСЪК, ПОДАДЕН ОТ АВЕРА МУ ГЛАВ. СЕК. НА МВР ЖИВКО КОЦЕВ, НА МАГИСТРАТИ ПОСЕЩАВАЛИ ТАЙНИЯ КЛУБ НА МАРТИН НОТАРИУСА! СТЪКМЯВАТ ИМЕНА, КОИТО ИМ Е УГОДНО ДА „СГОТВЯТ“

Две седмици по-късно „Гнома“ и „гномовци“ се скъсаха да манипулират и пласират вече някакъв „Доклад“, който на всичкото отгоре се разглежда и в парламентарна комисия, създадена за да разследва „Мартин Нотариуса“.

НИКАКЪВ ДОКЛАД НЯМА! НИТО НА СЛУЖБИТЕ, НИТО НА ДАНС, НИТО НА КОГОТО ОЩЕ СЕ СЕТИТЕ КАТО ИНСТИТУЦИЯ!

ИМА ПОРЕДЕН „ДОКЛАД“ – ПЪЛНО ШМЕНТИ КАПЕЛИ, ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЪТВОРЕНО ОТ „ГНОМ“ И КОМПАНИЯ, както през годините прекрасно знаем също такива ТАКА НАРЕЧЕНИ „ДОКЛАДИ“ НА СЪЩАТА ТАЯ „СПЕЦ“ КОМПАНИЯ, с които дискридитираха, очерняха и буквално сготвяха когото си поискаха.

АФЕРА ПРЕДУПРЕДИ КАКВО ПРАВИ „ГНОМА“ И АВЕРИТЕ МУ! ПРАВИ СЪЩОТО, КОЕТО БЪРКА КАТО БУЛАМАЧИ ГОДИНИ НАРЕД!

ПОМНИТЕ ЛИ ОБЕЗГЛАВЕНИТЕ ШОФЬОРИ И КАК СЪЩО ОТ ТАЯ СЪЩАТА „ГНОМ“ КОМПАНИЯ ПО КУТИИТЕ НА ДЕПУТАТИТЕ, ПАК ОТ „ГНОМ“ И КОМПАНИЯ БЕШЕ ОТНОВО РАЗПРОСТРАНЕН ПАК „ДОКЛАД“ И ПАК АНОНИМЕН?!

На всичкото отгоре тия регулярни „доклади“ на „Гнома“ и „гномове“ са толкова некадърни, толкова тъпи, толкова малоумно неверни и жълто скалъпени, че само идиоти могат да им се вържат.

Аман от тоя „Гном“! Крайно време е някой да се намери да спре абсолютните му фалшификации и манипулации, защото няма такъв „спец“, който да размахва „доклад“ и да занимава цялата държава и парламент със собствените си писания, представяни като „доклад“ и то анонимно, хвърчащи листи, написани от „Гнома“, под които няма нито подпис, нито печат!

АМАН, БЕ!

И ако има медии, които се връзват на тия поредни мръсни активни мероприятия на „Гнома“ и гномовцете му, това означава, че те са същите поръчкови лайна, каквато е и тая мерзка „спец“ гномова компания.

П.П. АФЕРА публикува и коментар анализ на Ивелин Николов, който е получил този пасквил на „Гнома“, наречен „доклад“:

Afera.bg

«